Vrnjačka Banja 2020

 

   

 

Kada bog jednom mestu podari ovoliko lepote, onda je ono predodredeno za ocuvanje covekovog zdravlja. Zahvaljujuci izvorima toplih i hladnih mineralnih voda u savremenoj medicinskoj službi, Vrnjacka Banja uspešno leci: oboljenja organa za varenje (cir želuca i dvanaestopalacnog creva, bolesti žucne kese i žucnih puteva…), šecernu bolest, oboljenja bubrega i mokracnih puteva, kardio-vaskularnih bolesti…


Vrnjacka Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, 200 km južno od Beograda. Smeštena je na obroncima planine Goc i u dolinama Vrnjacke i Lipovacke reke. Zavisno od položaja pojedinih delova naselja nadmorska visina Vrnjacke Banje se krece od 220-300 metara. U Vrnjacku Banju se može doci magistralnim putem Beograd-Kraljevo i auto-putem Beograd-Niš-Skoplje, preko Pojata.


Vrnjacku Banju karakteriše umereno-kontinentalna klima, leta su umereno topla (prosecna temperatura je 20°C), a zime umereno hladne (prosecna temeratura +0,8°C) . Zaklonjena je planinom Goc (sa juga, istoka i zapada) i vencima Gledickih planina (sa severa), tako da je veliki broj dana u godini, oko 170, bez vetra.


Na osnovu pronadenog arheološkog materijala može se sa sigurnošcu tvrditi da su vrnjacke mineralne vode korišcene još u antickom periodu. Na vrnjackom toplom mineralnom izvoru, u periodu od 2. do 4. veka, Rimljani su izgradili lecilište Aquae Orcinae, gde su na oporavak i odmor dolazili vojnici iz provincije Moesia Superior i iz vojnih logora na dunavskom limesu. Sadašnje ime Vrnjacka Banja je dobila po imenu sela Vrnjci, u cijem su ataru mineralni izvori otkriveni.


Mineralne vode Vrnjacke Banje ponovo se koriste u vreme vizantijske uprave, o cemu nam svedoce arheološki nalazi otkriveni na obližnjim lokalitetima. Neke legende govore da je lekovitost vrnjackih voda bila poznata i u vreme poznije turske vladavine. U Vrnjackoj Banji, kažu legende, lecile su se turske spahije, tražeci da ih mesno stanovništvo hrani i služi. Da bi izbegao služenje agama i begovima, narod je izvore zatrpavao.


Odlaskom Turaka i postepenim politickim i ekonomskim snaženjem Srbije u 19. veku stvaraju se uslovi i pojacava interes za korišcenje vrnjackih mineralnih voda. Ponovni pronalazak i korišcenje ovih voda predanje pripisuje slucaju sa bolesnim konjem vrnjackog sveštenika Jeftimija Hadži-Popovica. Prvi pisani podaci o Vrnjackoj Banji nalaze se u izveštaju barona Žigmunda Herdera, koji je po nalogu kneza Miloša Obrenovica ispitivao prirodna bogatstva tadašnje Srbije. On je dao visoku ocenu kvaliteta vrnjackih mineralnih voda i uporedio ih sa cuvenim vodama Karlovih Vari u Ceškoj.


Prvog jula 1868. godine obrazovano je "Osnovatelno fundatorsko društvo lekovite kisele vruce vode u Vrnjcima", a 1869. godina se smatra prvom zvanicnom banjskom sezonom sa kaptiranim izvorima tople vode, kupatilom, banjskim lekarima i velikim brojem posetilaca. Pocetkom 20. veka podignuto je više modernih hotela i vila.


Eksploatacija mineralnih izvora Vrnjacke Banje pocela je 1970. godine. Popularna voda "Vrnjci" u staklenim bocama pocela je veoma brzo da osvaja tržište i da pronosi slavu mesta iz kog potice.


Vrnjacka Banja raspolaže sa sedam mineralnih izvora, od kojih se cetiri koriste za balneološku terapiju. "Topla voda", jedinstvena po tome što ima temperaturu ljudskog tela (36,5°C), ubraja se u red ugljeno-kiselih homeotermi i koristi se za pice i kupanje. Hladne mineralne vode "Snežnik" (17°C), "Jezero" (27°C) i "Slatina"(14°C) pripadaju grupi alkalnih zemno-alkalnih akrotopega.

Lecenje se sprovodi u Specijalnoj bolnici za lecenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje i šecerne bolesti "Vrnjacka Banja", koja je opremljena najsavremenijom medicinskom opremom za dijagnostiku, prevenciju i lecenje pod nadzorom lekara specijalista. Ishrana pacijenata je u skladu sa nacelima savremene dijetetike, a uz postojanje osnovnih tipova dijeta, obavlja se i individualno variranje dijetetskog režima.


U Vrnjackoj Banji se lece:
šecerna bolest
stanje posle preležane žutice
bolesti žucne kese i žucnih puteva
oboljenja pankreasa
cir želuca i dvanaestopalacnog creva
neinfektivna oboljenja tankog i debelog creva
oboljenja organa za varenje
stanje posle hirurškog odstranjivanja žucne kese
stanja posle resekcije jednjaka, želuca i creva
hronicna ginekološka oboljenja i sterilitet
infekcije bubrežne karlice, mokracne bešike i mokracnih puteva
kamencici u mokracnim putevima


Posebni programi u lecenju su:
" Linea"- lecenje gojaznosti savremenim medicinskim principima, pod kontrolom endokrinologa
" Brza dijagnostika"- provera zdravstvenog stanja za pet dana, timskim ispitivanjem strucnjaka subspecijalista i specijalista, uz korišcenje najsavremenije dijagnostike
" Škola za dijabetes"- u toku lecenja, oboleli od šecerne bolesti i clanovi porodice upoznaju se sa prirodom bolesti, nacinom adekvatnog lecenja, ishranom, samokontrolom bolesti i uslovima za odlaganje nastanka komplikacije bolesti.


Osim terapija i klasicnih pansionskih usluga gostima su na raspolaganju saune, kuglane, otvoreni i zatvoreni bazeni, fitnes centri. U banji ima nekoliko kongresnih dvorana od koji najveca, u hotelu "Zvezda", ima kapacitet 1.200 sedišta.


U Vrnjackoj Banji postoje velike mogucnosti za sportski turizam. Sportsko-rekreativni centar "Raj" raspolaže sa tri travnata fudbalska terena i atletskom stazom, a tu su i tereni za male sportove i bazeni. Ski staza na Gocu zimi privlaci veliki broj ljubitelja zimskih sportova.
Za sve one koji više vole reku i sportski ribolov, 10 km od Vrnjacke Banje, na Zapadnoj Moravi nalaze se Podunavacke bare, gde se održavaju i sportska takmicenja. Takode, na Gocu postoje idealni uslovi za lov u uredenom lovištu.


Tokom cele godine u Vrnjackoj Banji se održavaju brojne priredbe i manifestacije, kao što su "Vrnjacke kulturne svecanosti", "Festival filmskog scenarija", "Elegantove svecanosti", "Festival knjige", "Berza banja" i druge. Program Zamka kulture, koji je jedinstvena instucija kao galerija, muzej, muzicka dvorana i akademija umetnosti, obuhvata veliki broj izložbi, muzickih i dramskih programa.

 

 

 

VILA PARADI

   

   

Vila Paradi je smeštena u centru Vrnjačke Banje, ali je u mirnom kraju i kao takva pruža sve uslove za kvalitetan odmor.
Posebna pogodnost je blizina poznatog lečilišta Merkur, Promenade i sportskih terena, pa odgovara gostima svih starosnih dobi i interesovanja.
Vila raspolaže sa 7 apartmana, od kojih su 2 dvokrevetna (studio) i 5 četvorokrevetnih. Svi apartmani poseduju terasu, kuhinju, centralno grejanje, CATV, Internet i klima uređaj.
Apartmani su površine od 20-40 kvadrata. Za goste vile je obezbeđen parking prostor.

Cene zavise od perioda korišćenja i broja osoba koje koriste apartman 

Vrsta smeštaja

Cena za dnevni najam

Studio

 2000-2500

Apartman

 2.500-3.700

Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi: • 120,00 din. dnevno za odrasle, • 60,00 din. dnevno za decu od 7 do 15 godina, • deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

 

VILA TOP HILL

 

 

Vila Top Hill Radosavljević se nalazi na uzvišenju zvanom Sunčani breg i udaljena je svega 700 m od centra Vrnjačke Banje, odakle se pruža pogled na prelepo prirodno okruženje banje. Vila raspolaže luksuzno opremljenim apartmanima za smeštaj dve, tri i četiri osobe. Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i sadrže SATV TV, klima uređaj, Wifi, čajnu kuhinju, kupatilo i balkon.

 

U okviru vile je restoran sa prostranom letnjom baštom. Gostima je na raspolagnju besplatan privatni parking i Wi-Fi Internet, kao i korišćenje VIP bazena. Najveću atrakciju u kompleksu tokom letnje sezone, kako za najmlađe tako i za odrasle posetioce,  predstavlja aqua park.  Ovaj kompleks bazena i tobogana je jedina atrakcija na vodi u Vrnjačkoj banji. Korišćenje aqua parka je uz doplatu. 

 

Cene su izražene u dinarima po osobi na bazi:
7 punih pansiona (doručak, ručak i večera)
Period        
       
1/2 app        
1/3 app        
1/4 app        
Smene: subotom

POPUSTI ZA DECU:

 • Deca do 4,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju, borave BESPLATNO  i nemaju obroke.
 • Deca od 5 do 9,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju ostvaruju 60 % popusta
 • Deca do 9,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u sopstvenom ležaju ostvaruju 40 % popusta
 • Dete do 9,99 godina starosti, u pratnji jedne odrasle osobe, ostvaruje 20 % popusta i imaju dečije obroke

Doplate:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 70% cene dvokrevetnog apartmana.

Cena aranžmana obuhvata:

 • Smeštaj na bazi 7 noćenja
 • Ishranu na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera – švedski sto)
 • Korišćenje otvorenog bazena 
 • Korišćenje WiFi interneta

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Boravišna taksa: odrasli 120 dinara dnevno po osobi, deca  7 – 14 godina 60 dinara i osiguranje 5 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji)
 • Prevoz
 • Individualne troškove
 • Korišćenje aqua parka

 


VILA LENKA

   

Vila Lenka 2 je jedna od najlepših i najmodernije opremeljenih vila u Vrnjačkoj Banji, koja je biser među srpskim banjama i jedna od najperspektivnijih i najlepših turističkih destinacija.
Smeštena u samom centru Vrnjačke Banje iz koga se lako i brzo stiže do svih banjskih izvora i banjskog bazena. Vila Lenka 2 pruža potpuni ugođaj prijatnog i mirnog banjskog odmora.
U lepom i romantičnom ambijentu, okružena zelenilom, jedan je od najlepših i najekskluzivnijih objekata u Vrnjačkoj Banji gde Vas očekuju izvorišta lekovite vode i čist banjski vazduh.
Vila Lenka 2 ima osam luksuzno opremljenih apartmana, koji su kategorisani kao apartmani prve kategorije sa četiri zvezdice, što potvrđuje kvalitet i udobnost koje pruža. U  Vili Lenka 2 očekuju Vas 4 dvokrevetna i 4 trokrevetna kompletno opremljena apartmana sa ukupno 20 ležajeva.
Pored ljubaznih domaćina koji će Vam spremno izaći u susret i omogućiti pravi ugođaj u banjskom odmoru , u Vili Lenka 2 Vas čeka miran odmor i porodična atmosfera.
Svi apartmani Vile Lenka 2 su visokokvalitetni, komforni, savremeno opremljeni, prijatnih tonova i ambijenta, opremljeni udobnim krevetima, zasebnim kupatilom i kuhinjom u kojoj su frižider, šporet i servis za ručavanje.
Sobe su opremljene: klimom, televizorom, DVD plejerom, kablovskom, peglom, fenom, a u sklopu Vile Lenka 2 nalazi se i frizerski salon.
Ispred Vile Lenka 2 je i prostran parking za Vaš automobil.

 

Cene su po apartmanu dnevno

Vrsta smeštaja

2 do 3 dana

Preko 3 dana

1/2 apartman

 25€

 20€

1/3 apartman

 35€

 30€

Cena boravišne takse je 90dinara po osobi dnevno.

 

 

IN CLUB

   

IN Club je jedan od najbolje opremljenih turističkih objekata u Vrnjačkoj Banji. Počeo je sa radom avgusta meseca 2004-te godine. Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, na samoj Promenadi. Tokom cele godine svojim gostima nudi visokokvalitetan smeštaj i brojne prateće sadržaje.
IN Club raspolaže sa 11 luksuzno opremljenih soba, ukupno 27 ležajeva (i još 7 pomoćnih). Sve sobe su klimatizovane, sa kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, sobnim barom, fenom za kosu, bade mantilima... i ostalim sitnicama koje su neophodne da Vam boravak ovde bude prijatniji. Gostima je omogućen pristup Internetu. U neposrednoj blizini objekta nalazi se veliki uređeni parking prostor koji je na raspolaganju svim gostima.

Cene su prikazane u dinarima po sobi, po danu i ne odnose se na period praznika

Tip sobe do 7 noći
1/1 soba 2.100 
1/2 soba 2.900 
1/3 soba 3.900 


Cene su izražene po sobi dnevno

Boravišna taksa 120din po osobi dnevno,
Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu,
Deca od 7-15 godina plaćaju 50% cene boravišne takse
Deca do 3 godine ne plaćaju smeštaj
Deca od 3-12 godina plaćaju 50% cene smeštaja

 

 

HOTEL FONATANA

 

 

 

 

Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne i sportske susrete. Gostima su na raspolaganju, pansionski i a la carte restoran, moderan loby bar, audio-vizuelno opremljena konferencijska sala površine 480m2, a u pripremi su savremeni welness & spa i fitnes centar sa bogatim sadržajima. Sagrađen 1965 godine, Hotel Fontana je prvi moderan hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji. Dograđivan, renoviran i dodatno adaptiran 1975. godine, hotel je pratio promene trendova i izašao u susret zahtevima modernih turista. Nakon uspešne privatizacije u maju 2017. godine, kreće se sa rekonstrukcijom i dogradnjom samog objekta. Iako sija novim sjajem, hotel Fontana je zadržao stare tradicionalne vrednosti: kvalitetnu uslugu, višegodišnju tradiciju i fantastičnu lokaciju.

 

Cena je po osobi dnevno

Vrsta sobe 1/1 1/2 1/3
Cena PP 4.100  3.100  2.550 

 

 

 

 


PANSION DANICA

   

Pansion “Danica” raspolaže sa 74 ležaja koji su smešteni u komfornim sobama i apartmanima i to 10 apartmana, 2 četvorokrevetne, 2 trokrevetne i 9 dvokrevetnih soba. Sve sobe su savremeno opremljene, visokog kvaliteta i prijatnih tonova. Poseduju udobne ležajeve i prateći nameštaj, zasebno kupatilo i centralno grejanje, a neke i klima uređaj, zatim televizor sa kablovskim programom i wireless internet. Dok apartmani poseduju i kuhinju sa frižiderom, šporetom i kompletnim kuhinjskim priborom, kao i prostrane terase.
U sklopu Pansiona je ekskluzivno opremljeni restoran koji pruža pansionsku uslugu ali je predviđen i za vanpansionske goste pa u ponudi ima i jela sa roštilja kao i brojna jela domaće i internacionalne kuhinje. Našu ponudu upotpunili smo širokim asortimanom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Sala restorana kapaciteta do 60 gostiju je pogodna za organizovanje proslava i svečanosti, a bašta okružena cvećem idealna za jutarnju kafu. Dok su za razonodu dece postavljene ljuljaške.
Pansion poseduje i rekreacionu fitness salu koja je gostima besplatno dostupna 24 časa. Kao i prostor za parkiranje.

 

Usluga i vrsta smeštaja

Cene po osobi dnevno

1/1  soba

1.900

1/2 standard soba

2.800 

1/3 standard soba

3.600 

1/4 standard soba

4.000 

Napomena:
Boravišna taksa 120din po osobi dnevno,
Deca do 7 god ne plaćaju,
Deca od 7-15god 70din,
Deca do 5 god koja ne koriste ležaj, ne plaćaju smeštaj,
Deca od 5 do 10god plaćaju 60% od navedenih cena
.

 

 


PANSION KRALJICA

   

Vila KRALJICA je projektovana i zamišljena kao mesto za odmor i boravak kako porodičnih gostiju, tako i poslovnih ljudi, bilo da su korisnici usluge boravka ili usluge restorana.
KRALJICA - restoran nacionalne kuhinje sa konačištem, zauzima značajno mesto u ponudi ugostiteljsko-turističkih objekata visoke kategorije na ovim prostorima. Dugogodišnja ponuda i kontinuirani kvalitet usluga, čine vilu KRALJICA prepoznatljivim i nezaobilaznim stecištem posetilaca i gostiju Vrnjačke Banje.
Vila KRALJICA ima 6 savremenih apartmana za boravak do 5 osoba u njima. Svi apartmani su opremljeni: udobnim ležajevima, mini kuhinjom i trpezarijom sa kompletnim sadržajem, mini-barom, komfornim kupatilom, klima uređajem, CA TV-om, internet konekcijom i telefonom. Većina apartmana poseduje terase sa kojih se pruža prelep pogled na promenadu i centralni trg u banji.
Ljubazno osoblje konačišta se stara o svemu čime kvalitet Vašeg boravka kod nas ispunjava očekivanja i najzahtevnijeg gosta.

 

Usluga

Cena po osobi dnevno

1/1 PA

4.000 

1/2

2.500 

1/3

2.500 

Napomena:
Deca od 5 do 10 god plaćaju 50% od ukupne cene.
Deca od 10 godina I više plaćaju punu cenu.
Boravišna taksa je 120din po osobi dnevno.

 


SOLARIS RESORT

   

Solaris Resort je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim. Objekat nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. U ponudi su takođe i sportsko-rekreativni sadržaji, teniski teren, fitness centar, ekskluzivni Wellness centar, Relax i Beauty zona.
U izgradnji je i novih 40 smeštajnih jedinica, restoran sala (250 mesta), kongresna sala (250 mesta), otvoreni bazen i dečiji kutak. Kao takva, ponuda će biti jedinstvena u regionu.
Smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Idealno je mesto za odmor, relaksaciju i opuštanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.
Tip smeštaja

 

Period boravka od 05.01/20.06. i 01.09/28.12

 

 

Period boravka od 21.06/31.08.

 

Usluga

Noćenej sa doručkom Polupansion Noćenje sa doručkom Polupansion

1/1 app 

10.800 

11.300  12.200  12.700 

1/2 app

 6.980

7.480   7.900 8.400 

Doplata za III odraslu osobu

 5.700

6.200   6.400 6.900 

Porodična soba 4 pax

 4.970

5.470   5.700 6.200 

Napomena:
U cenu je uračunato korišćenje usluga Spa & Wellness centra (3h dnevno)

Boravišna taksa i osiguranje 120dinara po osobi dnevno. Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, samo osiguranje, a deca od 7-15godina plaćaju i osiguranje i boravišnu taksu u iznosu od 70dinara.
Posebni uslovi:
Deca uzrasta do 5 godina ne plaćaju boravak,
Deca od 5-12godina imaju popust od 50%

 


CVETNI KONACI

   

„Cvetni konaci“ se nalaze u neposrednoj blizini izvora Snežnik u samom banjskom parku. Gostima pruža usluge prenoćišta sa doručkom, upotrebom wellnessa i ručne masaže…Poseduje sopstveni parking. Omogućen je pristup internetu 24 h.
Cvetni konaci“ raspolažu sa 11 udobnih soba koje po strukturi mogu biti dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne; spa centrom; cvetnom baštom, gde gosti mogu provestti prijatne trenutke uz žubor reke. Sobe toplih boja luksuzno su opremljene. Sve imaju kupatilo (fen),
TV sa kablovskim programom, centralno grejanje…

 

Cene su izražene po osobi dnevno na bazi najma za 2 ili više noćenja

Usluga

cenovnik

1/1 soba

 2.390-3.690

1/2 soba 

3.190 

 

Boravišna taksa iznosi 130dinara po osobi dnevno. Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu. Deca od 7-15godina plaćaju 60 din.

 

 

IWA WELLNESS CENTAR APARTMANI

   

Iwa wellness centar nalazi se u naselju “Raj” u Vrnjačkoj Banji. U ponudi su luksuzni apartmani.
Iwa wellness centar nudi bogatstvo usluga u kojima gosti mogu uživati i izabrati za sebe ono što im najviše odgovara. Sauna, tepidarijum, jacuzzi, tursko kupatilo, solarijum, razne vrste masaža, kozmetički, medicinski i New age tretmani- na raspolaganju sedam dana u nedelji.

 

DNEVNI NAJAM APARTMANA

Tip smeštaja

Cena po std/apartmanu

1/2 Studio

 od 3.000-4.590

Deca do 10 godina ne plaćaju smeštaj.
Boravišna taksa je 120 din po osobi dnevno, a za decu od 7-15 godina 60din.

 

 

 

HOTEL BREZA

   

Hotel BREZA je jedan od najatraktivnijih hotelsko-ugostiteljskih objekata u Srbiji. Nalazi se u našoj najvećoj i najpopularnijoj banji, kraljici srpskog turizma, tradicionalno najprivlačnijem turističkom centru za odmor i rekreaciju, Vrnjačkoj Banji.
Hotel BREZA se nalazi u najužem centru Vrnjačke Banje, okružen cvetnim alejama i zelenim parkovskim površinama, u neposrednoj blizini nadaleko poznatih termomineralnih izvora, za čija su svojstva znali još stari Rimljani.
Zanimljivostu u neposrednoj blizini hotela - Zamak kulture (300m), četiri termomineralna izvora (200-500m), Rimski izvor iz II veka (300m), tenisko igralište (200m), tržni centar (300m), otvoreni olimpijski bazen (300m).Cene su po osobi dnevno na bazi polupansiona

Vrsta sobe

03.01/01.03. 

01.03/01.04. 

 01.04/01.06. 01.06/01.07.

1/2+1 Soba

 2.600

2.600  2.700  2.800

1/2 Soba Francuski

 2.700 2.700  2.800  2.900

1/2 Soba Klasični

2.700 

2.700  2.800  2.900

1/1 Klasični

3.000 

 2.900 3.000  3.100

1/1 Francuski

 3.300 3.200  3.300  3.400

Apartman

4.100 

4.200  4.200  4.200

Apartman President

4.500 

4.700  4.700  4.700

Popusti za decu od 3 do 10 godina:
Ako koriste poseban ležaj i hranu popust je 30%.
Ako koriste zajednički ležaj i hranu popust je 50%.
Deca do 3 godine plaćaju samo osiguranje ukoliko ne koriste ni ležaj ni hranu.

 

 

 

SUNNY HILL

“Sunny Hill” Spa Resort je smešten na svega 700 m od centra Vrnjačke Banje, na mestu zvanom Sunčani breg. Ovaj luksuzni kompleks pruža mogućnost savršenog odmora i okupljanja poslovnog i turističkog sveta.

 

Smeštaj Cena po osobi
Classic paket soba  
Aqua paket  soba  
Classic paket deluxe apartman  
Aqua paket deluxe apartman  

 

 

Doplate i popusti:
- Deca do 7 godina, u pratni dve punoplatežne osobe – GRATIS,
- Deca do 7 godina, u pratnji jedne punoplatežne osobe, ostvaruju popust 30%,
- Deca od 7 do 14 godina, u pratnji jedne ili dve punoplatežne osobe, ostvaruju popust 50%,
- Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanu ostvaruje popust 30% (koristi sostveni ležaj),
- Za jednokrevetni apartman je doplata 50%.

 

Cena classic paketa obuhvata:
- Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi noćenja sa doručkom (buffet),
- Korišćenje Sunny Hill otvorenog bazena
- Za boravak do 5 noćenja jedan voucher za Sunny Hill Spa zonu (2 sata),
- Za boravak preko 5 noćenja dva vouchera za Sunny Hill Spa zonu (2 sata),

 

Cena aqua paketa obuhvata:
- Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi noćenja sa doručkom (buffet),
- Korišćenje Sunny Hill otvorenog bazena i neograničeno korišćenje aqua parka
- Za boravak do 5 noćenja jedan voucher za Sunny Hill Spa zonu (2 sata),
- Za boravak preko 5 noćenja dva vouchera za Sunny Hill Spa zonu (2 sata),

 

Cena ne obuhvata:
- Boravišnu taksu: 120,00 dinara za odrasle, a 60,00 dinara za decu od 7 do 14 godina starosti. Deca do 7
godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu.

 

 

PANSION VUK

   

Pansion Vuk postoji od 1986. godine i nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Vrnjačkoj Banji. Ono što zaista pleni, jesu tradicija i profesionalnost.
Pansion je takođe prepoznatljiv i po izuzetnom ambijentu i osećaju domaće atmosfere.

Cene su po osobi dnevno na bazi izabrane usluge

Tip smeštaja

Noćenje

Noćenje sa doručkom

Polupansion

Pun pansion

1/1 Soba

2000

 2300  2600 3100 

1/2 Soba

1500 

  1800    2100  2600 

 

 

HOTEL MERKUR

   

Hotel Merkur Novi je smesten u centru Banje, u parku pored Vrnjačke reke. Hotel raspolaze sa 370 ležaja u sobama i apartmanima. Sve sobe imaju kupatilo, telefon i kablovsku TV. U hotelu se pružaju usluge lečenja gojaznosti, odeljenje za dijabetes, gastroenterologija, endoskopija, urologija kardiovaskularna, ultrazvučna dijagnostika.

 

 

OPŠTI MEDICINSKI PAKET" (MP BO)

 

"OPŠTI MEDICINSKI PAKET" (MP BO) OBUHVATA SLEDEĆE USLUGE:

Smeštaj na bazi punog pansiona;
Lekarski pregled sa redovnim vizitama;
Konsultativni specijalistički i subspecijalistički pregledi;
EKG (po potrebi);
Laboratorijske analize (krvna slika, holesterol, kreatinin, glikemija, urin, sedimentacija);
Balneo terapija (pijenje mineralnih voda - "Topla voda", "Jezero", "Snežnik" i "Slatina" , kupanje u termomineralnoj vodi u kadama, inhaliranje termomineralnom vodom, klizme termomineralnom vodom, vaginalno orošavanje i ispiranje termomineralnom vodom);
Fizikalne procedure - tri terapije dnevno u zavisnosti od preporuke lekara (terapija ultrazvukom, elektroterapija, dijadinamičke struje, interferentne struje, magnetna terapija, hidro-terapija (podvodnom masažom), parafino-terapija, kinezi-terapija).
Svakodnevno korišćenje Aqua centra „Waterfall“;
Svakodnevno korišćenje Fitness centra „Merkur Gym“.

 

 

"OPŠTI MEDICINSKI PAKET" (MP BO) NE OBUHVATA SLEDEĆE USLUGE:

Fizikalne procedure: laser, peloidne terapije, masaže i horizontalna terapija;
Ostale laboratorijske analize;
Visokospecijalističke usluge: (dijagnostika ultrazvukom, endoskopska dijagnostika, ispitivanje hormona, EMNG-pregledi i kompjuterizovana ergometrija) .
Napomena: Usluge koje nisu obuhvaćene paketom dodatno se naplaćaju po komercijalnom cenovniku medicinskih usluga.

MERKUR NOVI

CENA I RASPOLOIVOST NA UPIT

MIN 7 DANA BORAVKA

 

 

              

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:


Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, ostatak minimum 10 dana pred početak putovanja.
-Gotovinski
-uplatom na žiro račun agencije
-platnim karticama

-čekovima građana uz uvećanje 2% na mesečnom nivou

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 09-18h
SUBOTOM: OD 10-14 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 584

Danas: 584

Juče: