Crna Gora Letovanje 2022

 

TIVAT

U srcu Boke, nevjeste Jadrana, smjestio se Tivat, sa lijepom obalom, plažama, uvalama, lučicama kao i još sasvim neotkrivenim, veoma atraktivnim zaleđem. Bogatsvo arheoloških nalaza i kulturno istorijskih spomenika svjedočanstvo je njegovog nastanka. Brojni kulturni programi, pučke feste, sportska dešavanja  postala su sinonim grada. Ono što mu daje poseban pečat  su njegovi stanovnici, gostoprimni i otvoreni za sve znatiželjne i dobronamjerne goste. A gosti se u Tivtu rado vraćaju, jedni zbog sačuvanog primorskog ambijenta, drugi zbog domaćinske atmosfere i opuštenosti. Zato, još jednom, dobrodošli u Tivat, a ako ste već tu, sigurno ste ga zavoljeli.

 

 

 THE SHEDI LUŠTICA BAY 5*

 

 

Lokacija:
Na mestu gde se susrće azurno more i talasaste planine nalazi se hotel The Chedi Luštica Bay, jedan od najboljih i najluksuznijih hotela sa pet zvezdica u Crnoj Gori. Smešten na samoj obali crnogorskog zaliva Trašte, duž poluostrva Luštica, u sklopu primorskog grada Luštica Bay, u Radovićima. Hotel je dizajniran da se besprekorno uklopi u stil, ambijent i zajednicu gradskog naselja Luštica Bay, čiji je neizostavni deo. Uz gradsko šetalište, marinu i uz bogatstvo sadržaja i aktivnosti koje nudi Luštica Bay i okolno područje ovde ćete zaista uživati.

Hotelski sadržaji:
Hotel poseduje: recepciju, dva restorana, dva kafića, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness & spa centar (zatvoreni spa bazen, otvoreni bazen, saunu, parno kupatilo i tuš doživljaja, teretana i fitness centar, razne profesionalne tretmane), privatnu plažu koja je rezervisana isključivo za goste hotela i otvoreni “infinity” bazen. The Restaurant predstavlja glavni restoranski prostor hotela, Restoran The Spot, smešten na šetalištu marine, Lobby Bar nudi odličnu kafu, raznovrstan izbor klasičnih i originalnih koktela, alkoholnih pića i vina iz regiona, The Rok beach bar je uklesan u prirodnom kamenu. U cilju očuvanja zdravlja i dobrog stanja tela i duha hotelski The Spa nudi razne profesionalne tretmane, pažljivo izabrane organske proizvode VOYA na bazi morskih algi koji sadrže botaničke i lekovite sastojke, uz divnu aromu i pružaju luksuzno iskustvo uskladjeno sa isceliteljskom rukom prirode. Kao dodatnu uslugu hotel nudi rezervacije odredjenih restorana, ulaznice za razne dogadjaje i muzeje, informacije o raznim turama ili rezervaciju golf terena.

Sobe:
Sobe i apartmani hotela The Chedi Luštica Bay nude jedan od najluksuznijih smeštaja u Crnoj Gori. Hotel čine svetli, otvoreni prostori okruženi pejzažima poluostrva na kome se nalaze. Hotel svojim gostima nudi 100 soba i 11 apartmana, smeštenih u dve hotelske zgrade i pružaju osećaj privatnosti, iako su tek na korak od srca hotela. Svaka soba maksimizira prirodno svetlo sa panoramskim prozorima i balkonima koji pružaju jedinstvene poglede na okolne planine ili Jadransko more u zalivu Trašte. Sve sobe i apartmani sadrže niz luksuznih sadržaja i pažljivo odabranu tehnologiju, dizajniranu kako bi boravak gostiju bio što udobniji, Sobe se sastoje od duplih ili king size kreveta Simmons Sweet Sleeper, izabranih zbog svoje izuzetne udobnosti i podrške, a dostupan je i pomoćni ležaj, LED TV, Media Hub sa HDMI i Bluetooth povezivanjem na TV, telefon, minibar, sef, Wi-Fi internet, luksuznu Illy espresso mašinu i set za pripremu čaja i izbor vina, intuitivni sistem rasvete, podno grejanje u kupatilu od ekskluzivne keramike, Acqua di Parma toaletne potrepštine, prostrani balkon…

Superior sobe (cca 44m²) sa pogledom na naselje. Sobe mogu smestiti 3 odrasle ili dve odrasle osobe i dete, a mogu biti i connecting.
Deluxe sobe (cca 44m²) su pozicionirane da pruže što bolji pogled na Jadransko more. Sobe mogu smestiti 3 odrasle ili dve odrasle osobe i dete, a mogu biti i connecting.
Grand superior sobe (cca 47m²) sa pogledom na planinu. Sobe imaju i čajnu kuhinju a mogu se smestiti 2 odrasle osobe i beba.
Grand Poolside (cca 47m²) sa delimičnim pogledom na otvoreni bazen i marina naselje. Sobe imaju i čajnu kuhinju a mogu se smestiti 2 odrasle osobe i beba.
Grand Deluxe (cca 47m²) sa pogledom na more. Sobe imaju i čajnu kuhinju a mogu se smestiti 2 odrasle osobe i beba.
Junior apartman (cca 77m²) pruža delimičan pogled na more i pogled na Marina naselje. Soba je odličan izbor za smeštaj tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece. Sobe mogu biti i connecting.

Deluxe apartmani (cca 65m²) nude odvojeni prostor spavaće i dnevne sobe sa pogledom na more. Pogodno za smeštaj tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece. Pogodno za smeštaj tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece.

Usluga:
Usluga na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (doručak i večera - švedskog stola).

 

Broj noći 1 1 1 1 1 1 1
od 23.11.2021 28.11.2021 29.11.2021 23.12.2021 26.12.2021 30.12.2021 03.01.2022
Do 25.11.2021 28.11.2021 22.12.2021 23.12.2021 29.12.2021 30.12.2021 30.03.2022
SUPERIOR ROOM | BED & BREAKFAST
Dvokrevetna po osobi 49 49 49 49 49 49 49
Prvo dete 2,00-11,99 0 0 0 0 0 0 0
Drugo dete 2,00-11,99 (ako je 1.dete 2,00-11,99) 0 0 0 0 0 0 0
Jednokrevetna 98 99 98 99 98 99 98
Treća osoba 49 49 49 49 49 49 49

 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI PO NOĆI U EVRIMA
Plaćanje u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja
Minimalni period boravka 2 noćenja
Hotel zadržava pravo promene cena!

Cene ne važe u periodu 30.12.2021.-02.01.2022.


SPECIJALNA PONUDA:
AKCIJA 2=3 noćenja - platiš 2 dobijes 3 noćenja
Doplata za polupansion - 21€ po osobi po noći (u akciji 2=3 večera za treće veče je gratis)
*akcija važi u periodu od novembra 2021. do marta 2022.godine
**hotel zadržava pravo da promeni uslove akcije za odredjene datume

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto), korišćenje spa centra, popust 30% na tretmane u spa centru, korišćenje privatnih plaža u sklopu hotela, service charge.


U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noći (plaćanje u agenciji): odrasli - 1.5€, deca od 12-18 godina - 1€, deca do 12 godina - 0.5€, medjunarodno putno osiguranje, inividualni troškovi putnika.

POPUSTI I DOPLATE:

- Dvoje dece do 12 godine u superior sobi sa dve odrasle osobe - besplatno
- Treća odrasla osoba u superior sobi na pomoćnom ležaju - na upit

- Dečiji krevetac - na upit
- Doplata za pogled bazen ili marinu - 10€ po osobi po noći
- Doplata za pogled more - 20€ po osobi po noći

VAŽNE NAPOMENE:
• Uslovi vezani za rani booking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate. Svaka promena rezervacije, koja je napravljena u ranom bookingu, smatra se kao otkaz rezervacije i tretiraće se novom rezervacijom.
•Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
•Ne postoje jasno definisane smene u hotelu, već je moguće odabrati bilo koji željeni termin. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
•Kategorizaciju objekta u Crnoj Gori vrše nadležni organi te zemlje. Svaki hotel je dužan da na vidnom mestu istakne svoju kategorizaciju. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ili apartmana nije u funksciji za šta organizator ne snosi odgovornost.
• Hoteli koji poseduju besplatni parking ne garantuju mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta.
• U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.
•Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski,
- kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata,
- kreditnom karticom masterata OTP banke Srbije do 12 mesečnih rata,
- čekovima građana do 6 mesečnih rata,
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
- preko računa,
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),
- administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP DOO).
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

 

Apartmani Park ★★★ / Bungalovi Park ★★

 

Apartmani Park - Lokacija: Nalazi se u neposrednoj blizini hotela Kamelija sa kojim zajedno čini jedan kompleks. Udaljenost od plaže je od 50m do 80m u zavisnosti od lokacije vile. Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: Svaki apartman ima kupatilo, telefon, TV, klimu, kompletno opremljenu kuhinju i balkon. Sadržaj: Svi dodatni sadržaji su zajednički sa hotelom Kamelija (recepcija, restoran, plaža, bazeni i sportski tereni). Zahvaljujući stalnim ulaganjima, Apartmani Park sada predstavljaju jedno moderno naselje koje kao takvo odgovara zahtevima i naprobirljivijih gostiju.

Bungalovi Park - Lokacija: Nalaze se u neposrednoj blizini hotela Kamelija i zajedno čine jedan kompleks. Udaljenost od plaže je 50m. Usluga: Polupansion. Smeštaj: Bungalovi Park uz apartmane vile Park čine jednu celinu. Bungalovi su renovirani i poseduju dva do tri ležaja, mali stočić, plakar, kupatilo, klimu. Nemaju TV i frižider. Sadržaj: Svi sadržaji koje koriste gosti hotela, koriste i gosti u bungalovima - recepcija, restoran, plaža, bazen, sportski teren.

 

APARTMANI PARK 2* - TIVAT - CRNA GORA
NAJAM APARTMANA (NA) - CENE SU PO SOBI I DANU        
DATUM OD 1-May-22 15-Jun-22 15-Jul-22 1-Sep-22
DATUM DO 14-Jun-22 14-Jul-22 31-Aug-22 20-Sep-22
Cene važe za navedeni broj dana/ noći 2/1 2/1 2/1 2/1
Minimalan broj noći        
APARTMAN  2+2  € 49.6   € 60.4   € 76.6   € 49.6 
         
U CENU JE URAČUNATO        
Boravak na bazi najma apartmana        
         
DOPLATE        
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur osoba/ dan        
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 ur osoba/ dan        
Osiguranje za decu 0-2 godine 0,50 eur        
Dodatni obrok 7,00 eur osoba/dan        
         

 

 

APARTMANI TEODO  

 

 

Apartmani TEODO**** se nalaze u centralnom delu Tivta, nedaleko  Velikog gradskog parka, oko 700m udaljeni od prelepe Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti. Gradska plaža je udaljena oko 300m.

Obejkat poseduje 2 dvokrevetna studia, 1 trokrevetni studio i 4 prostrana apartmana, sa odvojenim spavaćim sobama. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju CATV, besplatan WiFi, kupatilo sa peškirima, veš-mašinom, fenom, pribor za peglanje veša,kompletnog  toaletnog pribora, balkon ili terasu. Može se dobiti dečiji krevetac i hranilica na upit (bez doplate).

Studio 1/2 (22m2) sastoji se od jedne sobe sa kaučem (“sofa bed” mehanizam) koji se otvara, kuhinje sa frižiderom, kompletno opremljene posuđem, trpezarije, kupatila sa tuš kabinom i dvorišne terase.

Studio 1/3 (35m2) sastoji se od jedne sobe sa ugaonom garniturom koja se otvara, jednog odvojenog ležaja koji u sebi ima pomoćni ležaj, kuhinje sa frižiderom, kompletno opremljene posuđem, trpezarije, kupatila sa tuš kabinom i dvorišne terase.

Apartman 1/4 (50-55m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevne sobe sa sa kaučem koji se otvara, kuhinje kompletno opremljene posuđem i belom tehnikom, trpezarije, kupatila sa kadom i balkona.

Objekat ima sopstveni parking, koji se dodatno ne naplaćuje. Takođe, poseduje i veliko uređeno dvorište sa prostorom za roštilj. Za goste objekta moguće je organizovati transfer od/do aerodroma (uz dogovor sa vlasnikom objekta). Apartmani su od aerodrome Tivat udaljeni 5 minuta vožnje.

GPS koordinate: 42.431463, 18.702391 

 

 

APARTMAN ANĐELA 

 

 

Apartman ANĐELA*** se nalazi u centralnom delu Tivta, u blizini Trga Magnolija, na 300m od Ljetnikovca Buća u Tivtu, a oko 600m je udaljen od Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti. Gradska plaža je udaljena oko 200m.

Apartman (50m2) poseduje spavaću sobu sa dva kreveta na sprat, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom (“sofa bed” mehanizam) koja se otvara, kuhinju kompletno opremljenu belom tehnikom, kupatilo sa peškirima, veš-mašinom, fenom, pribor za peglanje veša,toaletnim priborom, balkon. Apartman je klimatizovan i ima CATV.

Nalazi se u stambenoj zgradi, koja ima lift. Na raspolaganju je  javni parking ispred zgrade (parkiranje na ulici) koji se naplaćuje. Za goste objekta moguće je organizovati transfer od/do aerodroma (uz dogovor sa vlasnikom objekta). Apartman je od aerodroma Tivat udaljen 4km. Moguće je iznajmljivanje bicikla i automobila (uz doplatu).

GPS koordinate: 42.430397, 18.699843 

 

 

VIKEND KUĆA NIVES  

 

Vikend kuća NIVES se nalazi u Tivtu, na brežuljku u blizini crkve Sv. Antona, na 1.2 km od Ljetnikovca Buća u Tivtu, koliko je udaljena i od Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti. Gradska plaža je udaljena oko 1.5 km.

Kuća (110m2) se sastoji od dve spavaće sobe, od kojih jedna ima francuski ležaj, druga francuski ležaj i krevete na sprat, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se ne otvara, kuhinju kompletno opremljenu belom tehnikom sa velikim šporetom i mašinom za sudove, kupatilo sa kadom, peškirima, toaletnim priborom, veš mašinom, fenom, pribor za peglanje. Klimatizovana je, ima CATV i bespatan WiFi.

Kuća je okružena lepo uređenim dvorištem, verandom na kojoj je garnitura za sedenje i priborom za roštilj. Na raspolaganju je besplatan parking u dvorištu. Kuća se izdaje samo cela. Za goste objekta moguće je organizovati transfer od/do aerodroma (uz dogovor sa vlasnikom objekta). Kuća je od aerodroma Tivat udaljena 4km.

GPS koordinate: 42.433331, 18.708534

 

STUDIO NADA 

 

 

Studio NADA se nalazi u Seljanovu u Tivtu, na oko 400m od plaže Ponta, a oko 1km je udaljen od Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti.

Studio(36m2) poseduje dnevnu sobu sa ugaonom garniturom (“sofa bed” mehanizam) koja se otvara, kuhinju kompletno opremljenu belom tehnikom, trpezariju, kupatilo sa peškirima, veš-mašinom, kadom, fenom, pribor za peglanje veša, toaletnim priborom.Studio je klimatizovan i ima CATV. Poseduje balkon, koji ima pogled na more.

Nalazi se u stambenoj zgradi koja nema lift. Na raspolaganju je  javni parking ispred zgrade (parkiranje na ulici) koji se ne naplaćuje. Za goste objekta moguće je organizovati transfer od/do aerodroma (uz dogovor sa vlasnikom objekta). Apartman je od aerodroma Tivat udaljen 4km. Moguće je iznajmljivanje automobila (uz doplatu).

GPS koordinate: 42.442052, 18.691886

 

 

 

HOTEL PALMA 4*

  

 

LOKACIJA: Nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv. Hotel je potpuno renoviran 2016. godine. SMEŠTAJ: Hotel u svojoj ponudi ima moderno opremljene i komforne sobe od kojih je većina sa pogledom na more (STANDARD, SUPERIOR, JUNIOR SUITE). Iz većine soba pruža se pogled na more, a neke imaju i sopstveni balkon. Sve klimatizovane sobe poseduju kupatilo sa tušem. SADRŽAJI: Pored smeštaja, hotel Palma obezbeđuje i usluge banket i ketering servisa u nekoj od sala za sastanke i konferencije, koje su opremljene sa najsavremenijom tehničkom opremom. Takođe, hotel raspolaže restoranskom salom prijatnog ambijenta, pogodnom i za organizaciju raznih svečanosti.  Hotel svojim gostima nudi usluge Spa centara. Gosti se mogu opustiti na plaži ili na terasi za sunčanje.

 CENA PUTOVANJA PO OSOBI PO NOĆI U EVRIMA

Broj noći 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
od 01.03.2022 01.04.2022 13.05.2022 01.06.2022 10.07.2022 07.08.2022 21.08.2022 11.09.2022 01.10.2022 17.10.2022
Do 31.03.2022 12.05.2022 31.05.2022 09.07.2022 06.08.2022 20.08.2022 10.09.2022 30.09.2022 16.10.2022 24.12.2022
STANDARD LAND VIEW | NOĆENJE SA DORUČKOM
Dvokrevetna po osobi 38 44 48 55 71 86 71 48 44 38
Jednokrevetna 65 75 81 94 121 145 121 81 75 65
STANDARD DELIMIČNI POGLED MORE | NOĆENJE SA DORUČKOM
Dvokrevetna po osobi 43 48 52 60 76 90 76 52 48 43
Jednokrevetna 73 81 89 102 129 153 129 89 81 73
SUPERIOR SOBA POGLED MORE | NOĆENJE SA DORUČKOM
Dvokrevetna po osobi 52 62 67 74 94 113 94 67 62 52
Prvo dete 2,00-11,99 26 31 33 37 48 57 48 33 31 26
Treća osoba 47 56 60 67 86 103 86 60 56 47
JUNIOR SUITE SIDE SEA VIEW | NOĆENJE SA DORUČKOM
Dvokrevetna po osobi 81 94 104 119 132 142 132 104 94 81
Prvo dete 2,00-11,99 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Treća osoba 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19
JUNIOR SUITE SEA VIEW | NOĆENJE SA DORUČKOM
Dvokrevetna po osobi 94 113 128 142 166 180 166 128 113 94
Prvo dete 2,00-11,99 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Drugo dete 2,00-11,99 (ako je 1.dete 2,00-11,99) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

 
JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto).

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noći (plaćanje u agenciji): odrasli - 1.5€, deca od 12-18 godina - 1€, deca do 12 godina - 0.5€, medjunarodno putno osiguranje, inividualni troškovi putnika.

POPUSTI I DOPLATE:

- Deca do 2 godine u superior sobi sa dve odrasle osobe u zajedničkom ležaju - besplatno
- Dete do 2-12 godina u superior sobi sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 50% popusta
- Dete do 2-12 godina u junior suite sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju - besplatno
- Dete do 2-12 godina u svim tipovima soba sa jednom odraslom osobom - 30% popusta (na upit), osim u periodu 10.07.-10.09.2022 godine kada plaća punu cenu
- Treća odrasla osoba u superior sobi na pomoćnom ležaju - 10% popusta
- Doplata za jednokrevetnu sobu - 70%
- Dečiji krevetac - besplatno (na upit)
- Doplata za kraći biravak - na upit, minimum doplata 15% na cenu smeštaja
- Doplata za polupansion - 10€ po osobi po noći


VAŽNE NAPOMENE:
• Uslovi vezani za rani booking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate. Svaka promena rezervacije, koja je napravljena u ranom bookingu, smatra se kao otkaz rezervacije i tretiraće se novom rezervacijom.
•Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
•Ne postoje jasno definisane smene u hotelu, već je moguće odabrati bilo koji željeni termin. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
•Kategorizaciju objekta u Crnoj Gori vrše nadležni organi te zemlje. Svaki hotel je dužan da na vidnom mestu istakne svoju kategorizaciju. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ili apartmana nije u funksciji za šta organizator ne snosi odgovornost.
• Hoteli koji poseduju besplatni parking ne garantuju mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta.
• U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.
•Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski,
- čekovima građana do 6 mesečnih rata,
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
- preko računa,

 

HOTEL MIMOZA 2*

  

 

  

Nalazi se u centru grada na 20 m od plaže.
Usluga: ND – noćenje sa doručkom ( doručak – švedski sto )
Smeštaj: 144 ležaja u dvokrevetnim sobama sa mogućnošću pomoćnog ležaja. Svaka soba ima kupatilo, telefon, klimu, SAT TV i balkon.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran sa terasom, aperitiv bar, snack bar, TV salu, bilijar salu, salu za sastanke.

 

  

HOTEL KAMELIJA 2*

  

  

Nalazi se na samoj obali mora u Donjoj Lastvi, 1,5 km od grada Tivta.
Usluga: PP – polupansion (doručak / večera – švedski sto)
Smeštaj: 250 ležaja u dvokrevetnim sobama sa mogućnošću pomoćnog ležaja. Svaka soba ima kupatilo i balkon, većina sa pogledom na more, a određen broj soba ima i klimu.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran sa terasom, aperitiv bar, letnju baštu, kafe bar, otvoren bazen sa morskom vodom, sportske terene, sopstvenu plažu i parking.

 

HOTEL KAMELJIA 2* - TIVAT - CRNA GORA
POLUPANSION - CENE SU PO OSOBI I DANU        
DATUM OD 1-May-22 15-Jun-22 15-Jul-22 1-Sep-22
DATUM DO 14-Jun-22 14-Jul-22 31-Aug-22 20-Sep-22
Cene važe za navedeni broj dana/ noći 2/1 2/1 2/1 2/1
Minimalan broj noći        
DVOKREVETNA SOBA, KLIMA   € 29.9   € 36.4   € 38.6   € 36.4 
TROKREVETNA SOBA, KLIMA  € 29.9   € 36.4   € 38.6   € 36.4 
         
U CENU JE URAČUNATO        
Boravak na bazi usluge polupansion u izabranom tipu smeštaja. Obroci se služe po principu samoposluživanja.        
Korišćenje  spoljašnjeg bazena        
Wi Fi internet        
         
DOPLATE        
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur osoba/ dan        
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 ur osoba/ dan        
Osiguranje za decu 0-2 godine 0,50 eur        
Dodatni obrok 7,00 eur osoba/dan        
         
POPUSTI ZA DECU        
Deca do 2 godine gratis (nemaju ležaj);         
Dete od 2 do 12 godina na posebnom ležaju 30%, na zajedničkom ležaju 50%;         
         

 

  

HOTEL MAGNOLIA 3*

  

  

Hotel se nalazi 250 m od glavne gradske plaže i 150 m od luksuzne marine. Otvoren u februaru 2012.godine
Usluga: ND - Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto)
Smeštaj: Kapacitet hotela čine 60 apartmana. Svaki apartman ima kupatilo sa masažnom tuš kabinom, LCD TV, klimu, mini bar, internet, kablovski program, telefon i balkon. 50% apartmana ima pogled na more a ostali na gradski trg sa fontanom.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, teretanu sa saunom i fitness centrom, kongresnu salu, igraonicu za decu, frizerski salon i parking.

 

 

HOTEL PINE 4*

  

Nalazi se u centru grada, na samoj obali mora.

Usluga: ND – noćenje sa doručkom(doručak – švedski sto)
Smeštaj: 66 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, klimu i mini bar.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, prostranu terasu, tavernu, kafanu, piceriju, mlečni restoran i poslastičarnicu.

HOTEL PINE 4* - TIVAT - CRNA GORA          
NOĆENJE/ DORUČAK (BB) - CENE SU PO SOBI I DANU          
DATUM OD 9-Jan-22 1-May-22 21-Jun-22 21-Sep-22 1-Nov-22
DATUM DO 30-Apr-22 20-Jun-22 20-Sep-22 31-Oct-22 22-Dec-22
Cena važi za navedeni broj dana/ noći 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1
Minimalan broj noći 2 3 5 3 2
STUDIO TERASA  POGLED BRDO   € 110.00   € 131.60   € 147.80   € 131.60   € 110.00 
DVOKREVETNA SOBA POGLED MORE   € 115.40   € 142.40   € 174.80   € 142.40   € 115.40 
DELUXE DVOKREVETNA SOBA TERASA POGLED MORE   € 137.00   € 164.00   € 212.60   € 164.00   € 137.00 
APARTMAN SA TERASOM ( DANA, TEUTA, RISAN)  € 169.40   € 185.60   € 218.00   € 185.60   € 169.40 
APARTMAN SA TERASOM, POGLED MORE (DIONIS)  € 180.20   € 201.80   € 245.00   € 201.80   € 180.20 
DVOSOBNI APARTMAN SA TERASOM, POGLED MORE (MEDAUR )   € 191.00   € 218.00   € 266.60   € 218.00   € 191.00 
           
U CENU JE URAČUNATO          
Smeštaj na bazi usluge noćenje/ doručak ( švedski sto-samoposluženje)          
Wi Fi internet          
Parking mesto          
           
DOPLATE          
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur osoba/ dan          
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 ur osoba/ dan          
Osiguranje za decu 0-2 godine 0,50 eur          
Krevetac za bebu - na upit          
Jednokrevetna soba 80%          
           
POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE          
Doplata za pomoćni ležaj (studio sa terasom) - 40% ( odrasli i deca)           

HOTEL PRIMAVERA 4*

 

  

Otvoren je 2008 godine, nаlаzi se u sаmom centru grаdа Tivtа, nа grаdskom trgu, 20 metаrа od morа.

Usluga: ND - noćenje sa doručkom (doručak – meni)
Smeštaj: Hotel rаspolаže sа šest аpаrtmаnа i tri sobe. Svaka soba/apartman je opremljena sa Itаlijаnskim nаmeštаjem, kupatilo tuš/kada, klima, sef, podno grejаnje, LCD TV, kablovski program, neograničen internet, mini bаr, telefon i određen broj ima balkon.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restorаn sа četiri zvezdice i letnju terаsu na otvorenom sa kraljevskim pogledom na brod Jadran poznat širom sveta, pаrking, video nаdzor, sopstvenu plaža udaljenu 50m od hotela, ležаljke i suncobrаne nа plаži, besplatan trаnsfer do nаjlepših plаžа Tivatske rivijere.

 

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
-smeštaj na bazi izabrane usluge u izabranom objektu

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
-autobuski prevoz (klima,DVD,TV)
odrasli 50eur, deca do 12 god 35eur povratna karta
-boravišna taksa 1,5eur dnevno za odrasle, za decu od 2-12 god. 1eur. (ako nije napomenuto kod određenog objekta)
-putno zdravstveno osiguranje (obezbedjujemo uz nadoknadu)
-individualni troškovi i ekstra hotelski troškovi

 

NAČIN PLAĆANJA:
- plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- čekovima građana na rate uz uvećanje od 2% na mesečnom nivou do 01.Novembra 2020. Datumi na čekovima mogu biti 10., 20. i 30. u mesecu.
- uplatom preko računa
- administrativnom zabranom na rate uz uvećanje od 2% na mesečnom nivou do 01. Novembra 2020.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije.

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 1341

Danas: 1341

Juče: