Crna Gora Letovanje 2022.

 

ULCINJ

 

 

 

 


NN ADA BOJANA 2*

  

  

Lokacija: Nalazi se na 15 km od Ulcinja, na ostrvu „Ada“ na ušću reke Bojane u Jadransko more.
Usluga: PP-Polupansion (doručak/večera – švedski sto)
Smeštaj: 590 ležaja u vilama i bungalovima. Tip „L“ – svaka soba ima kupatilo,TV, mini bar, klimu i balkon. Tip „A“ – svaka soba ima kupatilo, TV, mini bar, klimu i balkon. Tip “B” (drvene kućice) – svaka soba ima kupatilo, TV, mini bar i klimu.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, prostran restoran sa velikom terasom, aperitiv bar, dva restorana a-la-carte i parking. Mnogobrojne su mogućnosti bavljenja sportovima na vodi.

 

NUDISTIČKO NASELJE ADA BOJANA 2*          
USLUGA POLUPANSION (HB) - CENE SU PO OSOBI I DANU          
DATUM OD 1-Jun-22 11-Jun-22 6-Jul-22 21-Aug-22  
DATUM DO 10-Jun-22 5-Jul-22 20-Aug-22 15-Sep-22  
Cene važe za navedeni broj dana/ noći 2/1 2/1 2/1 2/1  
Minimalan broj noći 3 3 3 3  
DVOKREVETNA SOBA TIP A   € 31.0   € 35.8   € 43.0   € 35.8   
DVOKREVETNA SOBA TIP LUX   € 33.4   € 41.8   € 49.0   € 41.8   
           
U CENU JE URAČUNATO          
Boravak na bazi usluge polupansion u izabranom tipu smeštaja. Obroci se služe po principu samoposluživanja.          
           
DOPLATE          
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,50 eur osoba/ dan          
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 ur osoba/ dan          
Osiguranje za decu 0-2 godine 0,50 eur          
Pogled more 10%          
Doplata za kraći boravak 20%          
Doplata za pun pansion 20%          
Doplata za jednokrevetnu sobu  - A deo 30%, LUX deo 60%.          
           
USLOVI ZA DECU I ODRASLE OSOBE          
Deca do 2 godine gratis (nemaju ležaj);           
Deca od 2 do 10 godina  ukoliko koriste poseban ležaj i ishranu 30%; ukoliko koriste zajednički ležaj i ishranu 50%;           
Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20%.           
           

 

 

 

 PORODIČNI APARTMANI- VELIKA PLAŽA 

 

 

Lokacija: Turističko naselje HTP Velika Plaža nalazi se na drugom kilometru Velike ulcinjske plaže. Usluga: Polupansion (doručak, večera). Smeštaj: Smešteno je na 30 000 m kvadratnih u tri vrste smeštajnih jedinica: HOTEL, PORODIČNI APARTMANI i BUNGALOVI, kapaciteta 450 kreveta. Prateći objekti su dve kuhinje, dva restorana, dve terase, pekara, dva šanka, ambulanta, spotski tereni za male sportove, parking, i plaža u dužini od 100 m, udaljena od naselja 250 m. Prostor u kome su smešteni objekti pokriva listopadno i mediteransko drveće koje i zbog udaljenosti od gradske vreve čini pravi užitak za odmor i rekreaciju.

 

 HOTEL GOTHIA ***

 

 

LOKACIJA: Nalazi se na 8 km od Starog grada Ulcinja. Velika plaža udaljena je 800 metara od hotela Gothia. Najbliži aerodrom je Aerodrom Podgorica, udaljen 77 km od objekta.
SADRZAJ: Nudi sobe sa besplatnim WiFi internetom. Gostima objekta na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop, bazen i restoran. Svaka soba poseduje balkon sa pogledom na vrt. Smeštajni objekat raspolaže terasom za sunčanje.
SMESTAJ: Hotelske sobe imaju popločano dvorište. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo. Sve sobe hotela Gothia su klimatizovane i opremljene flat-screen TV-om.

 

 

 

 

 

 

 

APARTMANI HOLIDAY 4*/3*

 

Apartmani Holiday****/*** nalaze se u Ulcinju na oko 800m od Velike Plaže, iznad rta Đerane i Uvale Porto Milena, a od centra grada su udaljeni oko 3km. Objekat se sastoji iz dve zgrade, jedna je kategorisana sa 3*, druga sa 4*. Prva zgrada se sastoji od standardnih 1/2 soba, 1/4 i 1/5 dupleks apartmana. Druga zgrada se sastoji od luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica tipa 1/2 soba, 1/2+1 studio i 1/6 apartman.

Sve smeštajne jedinice imaju mini bar/frižider, sopstveno kupatilo sa tuš-kabinom, opremljeno peškirima, fenom  i osnovnim toaletnim priborom, SAT TV, klimu, wifi, balkon sa garniturom za sedenje. Čišćenje soba se vrši svakodnevno, a zamena peškira po potrebi.

Sobe 1/2 standardna i lux imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja na upit.

Dupleks apartman (4-6 osoba) sastoji se od dve spavaće sobe koje su spojene vratima, ima jednu trokrevetnu sobu sa francuskim ležajem i jednim odvojenim ležajem, druga soba je dvokrevetna, a ima i kuhinju kompletno opremljenu posuđem i belom tehnikom.

Studio 1/2+1 lux ima francuski ležaj i jedan pomoćni ležaj, sofu koja se otvara, kuhinju kompletno opremljenu posuđem i belom tehnikom.   

Objekat poseduje restoran u svom sastavu, gde se služi doručak na bazi samoposluženja. Restoran čine unutrašnji deo i bašta. Parking u sklopu objekta može se besplatno koristiti. Apartmani su otvoreni tokom cele godine i pogodni su za smeštaj  svih generacija, kao i za veće grupe. U sklopu objekta “Metropolis” nalazi se otvoreni bazen sa ležaljkama, bazen za decu i dečije igralište, koji su na raspolaganju gostima apartmana “Holiday” besplatno. Objekat nudi uslugu prevoza do najbliže plaže, uz najam 2 ležaljke (doplata na licu mesta 6eur za 2 osobe).

 

APARTMANI METROPOLIS 4*

 

Apartmani Metropolis**** nalaze se u Ulcinju na oko 800m od Velike Plaže, iznad rta Đerane i Uvale Porto Milena, a od centra grada su udaljeni oko 3km. Objekat se sastoji se od luksuzno opremljenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba.

Sve sobe imaju frižider, sopstveno kupatilo sa tuš-kabinom, opremljeno peškirima, fenom  i osnovnim toaletnim priborom, SAT TV, klimu, wifi, balkon sa garniturom za sedenje. Čišćenje soba se vrši svakodnevno, a zamena peškira po potrebi.

Sobe 1/2 imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, dok 1/3 imaju francuski ležaj i jedan odvojeni ležaj.

Na svakom spratu se nalazi po minimum jedna zajednička kuhinja, kompletno opremljena posuđem i belom tehnikom, koju mogu koristiti gosti smešteni u sobama, po potrebi. Gosti koriste restoran u Apartmanima Holiday, preko puta objekta, gde se služi doručak na bazi samoposluženja.

U sklopu objekta “Metropolis” nalazi se otvoreni bazen sa ležaljkama, bazen za decu i dečije igralište, koji su na raspolaganju gostima besplatno. Objekat ima lift. Parking u sklopu objekta može se besplatno koristiti. Objekat je otvoren cele godine i pogodan je za smeštaj  svih generacija, kao i za veće grupe. Objekat nudi uslugu prevoza do najbliže plaže, uz najam 2 ležaljke (doplata na licu mesta 6eur za 2 osobe).

 

 

 

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
-smeštaj na bazi izabrane usluge u izabranom objektu

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
-boravišna taksa 1,5eur dnevno za odrasle, za decu od 2-12 god. 1eur. (ako nije napomenuto kod određenog objekta)
-putno zdravstveno osiguranje (obezbedjujemo uz nadoknadu)
-individualni troškovi i ekstra hotelski troškovi

 

NAČIN PLAĆANJA:
- plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- čekovima građana na rate uz uvećanje od 2% na mesečnom nivou do 01.Novembra 2020. Datumi na čekovima mogu biti 10., 20. i 30. u mesecu.
- uplatom preko računa
- administrativnom zabranom na rate uz uvećanje od 2% na mesečnom nivou do 01. Novembra 2020.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije.

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 2671

Danas: 2671

Juče: