DUBAI  2019

 

DUBAI - BG LUCKY.jpg

 

 

Dubai, druga po velicini od sedam država emirate prostire se na površini od 3.900km2. Dubai, kao glavni grad nalazi se u zalivu, u prirodnoj luci, a vecina stanovništva bavi se tradicionalnom industrijom: biserima i ribolovom i trgovinom. Dubai je grad kontrasta, spoj starog i novog, tradicionalnog i modernog, orijentalnog i zapadnoevropskog. Grad koji Vas docekuje dobrodošlicom tradicionalnog arapskog gostoprimstva uz sve pogodnosti savremenog turizma. Hoteli su vrhunskog kvaliteta, a restorani nude specijalitete, kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje. Kupovati u Dubaiju znaci odabrati proizvode vrhunskog kvaliteta po pristupacnim cenama. U Dubaiju svako može pronaci ono što ga interesuje, prijatan odmor, nova nezaboravna iskustva, baviti se sportom ili uživati u vecernjim kulturnim programima.
Odabrali smo i dva hotela na plaži, koji se nalaze u susednom emiratu Sharjah.
U Dubai, kao i u Sharjah-u, možete putovati u svako doba godine i boraviti koliko želite.

 

 

8 dana-avio / Sigurni polasci

25.02 – 04.03.2019.

11.03 – 18.03.2019.

 

Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd

Sastanak putnika na aerodromu  “Nikola Tesla “ u večernjim časovima. Let do Dubaija sa presedanjem.

2. dan: Dubai

Dolazak u Dubai u jutarnjim časovima. Transfer do smeštaja. Odmor. U dogovoreno vreme u pratnji vodiča odlazimo do najpoznatije plaže u Dubaiju Jumeirah. Odmaramo se na belom, mekom pesku, kupamo u toploj vodi Persijskog zaliva. Slobodno vreme ili povratak u hotel. U večernjim časovima odlazimo do srca Dubaija, šetamo i divimo se impozantnim građevinama. Videćemo impresivnu i najvišu građevinu na svetu Burj Khalifu (828 metara) koja predstavlja simbol Dubaija.  Možemo se popeti do 124.sprata (fakultativno) odakle se pruža zapanjujuća panorama grada. Nastavljamo dalje ka poznatim “Dubai Fontanama” gde ćemo videti  elegantan ples vode uz arapsku muziku.  Odlazimo do zgrade opere koja predstavlja pravo arhitektonsko remek-delo. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan: Dubai

Slobodno vreme ili krećemo u fakultativni obilazak grada.  Obilazimo stari deo grada Al Fahidi i vraćamo se u prošlost, upoznajemo potpuno drugačije lice Dubaija. Šetamo uskim ulicama okruženi tradicionalnim kućama boje peska. Danas se ovde nalazi dosta muzeja, zanatskih radnji, umetničkih galerija i mnoštvo kafića. Odlazimo u Muzej Dubaija koji je smešten u Al Fahidi tvrđavi najstarijem postojećem objektu u gradu – videćemo razne diorame i izložbe koje prikazuju nekadašnji život, odnosno dane pre otkrića nafte. Posetićemo  tradicionalno selo gde ćemo imati priliku da vidimo tradicionalni način života i upoznamo se sa lokalnim običajima. Nastavljamo dalje ka Jumeirah džamiji, koja predstavlja spektakularan primer islamske arhitekture i kulture. Imaćemo priliku da se upoznamo sa bogatom kulturom Emirata ispred značajne džamije. Slobodno vreme.  U večernjim časovima odlazimo do najpoznatije palme na svetu “Palm Jumeirah” veštački napravljenog ostrva gde se nalaze luksuzne privatne rezidencije. Napravićemo fotografije čuvenog hotela u obliku jedra Burj Al Arab. Nastavljamo dalje do Madine sukova gde možete pronaći razne prodavnice koje predstavljaju kombinaciju tradicionalnog Bliskog istoka i luksuza, takođe ovde se nalazi dosta restorana, kafića. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: Dubai

Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Abu Dabija. Abu Dhabi je prestonica UAE ali i centar naftne industrije. Zastupljena je moderna arhitektura sa primesama islamske umetnosti. Po dolasku u Abu Dabi odlazimo do džamije Šeika Zajeda, jedne od većih u svetu. Divimo se ovoj grandioznoj građevini i belom mermernom dvorištu.  Zatim odlazimo do Heritage Village, gde ćemo se upoznati sa običajima ovog područja. U dogovoreno vreme polazak za Dubai. Dolazak u Dubai. Slobodno vreme. Noćenje

5. dan: Dubai

Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do pustinje.  Krećemo u avanturu, vozimo se 4×4 džipovima kroz pustinju sve do crvenih dina. Pravimo kratke pauze kako bismo napravili nezaboravne fotografije. Avanturu upotpunjujemo jedinstvenim jahanjem kamila. Uživamo u prelepim predelima. Povratak u Dubai. Predlažemo vam odlazak do Dubai Marine jednog od najelitnijeg dela grada sa mnoštvom luskuznih restorana, kafića… Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan: Dubai

Slobodno vreme za odlazak na plažu, istraživanje Dubaija, gubljenju po sukovima i uživanju u ekstravagantnoj kuhinji Emirata. U dogovoru sa vodičem možemo prošetati do Dubai Krika, mestu gde je nastao Dubai, koje se posebno izdvaja po svojoj tradicionalnoj auri i šarmu ili fakultativni izlet do pustinje i druženje sa emiratskim veličanstvenim sokolovima. Imaćemo priliku da puštamo ove ptice na način na koji su to nekada radili Beduini. Nastavljamo dalje ka Dubai centru za zaštitu životinja gde ćemo videti bele antilope, gazele i mnoge druge životinje. Povratak u Dubai. Slobodno vreme. Noćenje

7. dan: Dubai – Beograd

Pakovanje stvari. Check out i slobodno vreme za kupanje, sunčanje, finalni šoping. Predlažemo vam odlazak do Dubai šoping mola ili mola Emirata koji predstavljaju jedne od najvećih svetskih šoping molova, Dubai akvarijuma ili do Alserkal umetničkog distrikta. U kasnim večernjim časovima transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd.


SMEŠTAJ:

Cassells Al Barsha Hotel 4* nalazi se u delu novog Dubaija u distriktu Al Barsha 1 , na 10 minuta pešaka od mola Emirata i nekoliko minuta od metro stanice.  Sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom. Svaka soba poseduje televizor, elegantan nameštaj, sef, klima uređaj, fen, besplatan WiFi internet. Hotel poseduje bazen na krovu, fitnes centar i spa centar, saunu,  restoran, bar i 24 sata room service

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)

849€ 749€

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.Ostatak aranžmana najkasnije 15 dna pred put.

 (Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Organizator putovanja licenca 615/2010

Aranžman obuhvata:
– Avio prevoz (Beograd-Dubai-Beograd) sa svim taksama / do 20kg prtljaga

– Sve transfere po programu
– 5 noćenja u hotelu Cassells Al Barsha 4* u 1/2 – krevetnim sobama na bazi noćenja
– Organizacija i vodjenje puta
– Stručno vodjstvo puta / predstvanik agencije

Aranžman ne obuhvata:
– Vizu za UAE (100€)

– Boravišnu taksu : Hotel 5* 20 dirhama (oko 4€) po sobi po noći , Hotel 4* 15 dirhama (oko 3€) po sobi po noći
– Individualne troškove
– Fakultativne izlete i obilaske
– Hranu

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Razgledanje Dubaija 

Zakoračićemo u prošlost i otkrićemo kako je izgledao život u Dubaiju pre otkrića nafte. Istražujemo tradiciju i učimo o lokalnim običajima. Divimo se islamskoj kulturi i upoznajemo novo lice Dubaija. Okruženi tradicionalnim kućama šetamo uskim ulicama starog dela grada Al Fahidi. Posetićemo muzej koji oslikava nekadašnji život stanovništva, tradicionalno selo gde ćemo se upoznati sa kulturom ovog podneblja, videćemo Jumeraih džamiju izvanredan primer islamske arhitekture. 

Safari pustinja 

Izlet za prave avanturiste. Avanturu počinjemo vožnjom 4×4 džipovima kroz pustinju i preko crvenih dina. Safari pustinjom je nezaboravno i zabavno iskustvo.  Ispod vedrog neba jašemo kamile preko dina i istražujemo nesvakidašnje prirodne lepote koje nas okružuju. Još jednom vraćamo se u prošlost i idemo stazama Beduina, sve što se čuje oko nas jesu koraci kamila po mekom pesku pustinje.

Abu Dabi 

Dobrodošli u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata  u uzbudljivi Abu Dabi. Posetićemo impozantnu džamiju Šeika Zajeda, tradicionalno selo gde ćemo se upoznati sa kulturom i istorijom ovog podneblja. Šetamo gradom i divimo se građevinama izgrađenih u modernom stilu sa primesama islamske umetnosti.

Emiratski sokolovi 

Nastavljamo putevima Beduina i družimo se sa veličanstvenim emiratskim sokolovima. Puštamo ih na tradicionalni beduinski način u pustinji. Nastavljamo dalje ka Dubai centru za zaštitu životinja gde ćemo imati prilike da vidimo životinje koje su karakteristične za ovo podneblje poput belih antilopa, gazela…

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 91

Danas: 91

Juče: