Grčka Letovanje 2020

SANI HOTELI


 

HOTEL SIMANTRO BEACH 4*

 

Hotel ima 346 собa koje su nedavno renovirane i sadrze terasu/balkon, kupatilo, klima uredjaj, fen za kosu, satelitsku TV, mini bar, telefon, sef.Sadrzaj hotela : 2 restorana, tavern na plaza, 4 bara, 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, bazen za decu, decije igraliste, bebi siterku, internet, sportske terene, diskoteku,  rent-a-car…                                                

Standard room - oko 25m2, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu, ima pogled na more ili bastu hotela. Za smestaj 2 odrasle osobe i dvoje dece ili 3 odrasle osobe.                                                                           
Suite /pogled more/planina  – Sastoji se od odvojene spavace sobe (francuski ili dva odvojena lezaja) i dnevnog boravka ( sa sofom). Idealna za porodice sa decom. Ima pogled na more ili na planinu , za smetaj maximum 4 osobaCene su izražene u Eur po osobi dnevno na bazi polupansiona

Tip sobe

Br.

osoba

usluga


     

1/2 soba

2 - 4

PP

 

     

Apartman MV

2 - 4

PP

 

     

Apartman BF

2 - 4

PP

 

     

Legenda:
MV- pogled planina
BF- ispred plaže

 

 

 

 

 

SANI ASTERIAS  5*

 

Smešten direktno nа vlastitoj plаži,poseduje privаtnu mаrinu, novi Sаni Asteriаs Apаrtmаni pružаju gostimа  u pravom smislu luksuz i  privаtnost i nаjbolje  smeštаj.Sve sobe su dekorisane u minimalističkom stilu i imaju kupatilo saluksuznim kozmetičkim proizvodima, terasu ili balkon, klima uredjaj, minibar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparatza kafu / čaj, DVD plejer, wireless internet, fen za kosu. 

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, ležaljke i suncobrani posebno rezervisani za goste Porto Sani Village i Sani Asterias Suites hotela, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, skriveni bazeni sa podvodnom masažom (water jets), parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna…

Standardni suite: oko 60-65 m2, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnogboravka, pored navedenih sadržaja soba, ove svite imaju privatne terase(bašte) sa nameštajem od bambusa koje izlaze ili na plažu ili na marinu.Primaju 2-4 osobe. Junior suite: oko 50 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledomna Sani marinu, namenjene su za 2 odrasle osobe, imaju direktan izlaz ili naplažu ili na marinu.
DeLuxe Suite: oko 90 m2, sastoje se iz spavaće i dnevne sobe satrpezarijom, dva kupatila i privatnu baštu sa nameštajem od bambusa kojaizlazi ili na marinu ili na plažu. Primaju 2-4 osobe.

 

Cene su izražene u Eur po osobi dnevno na bazi noćenja sa doručkom

Tip sobe

Br.

osoba

usluga


     

Porodičan App deluxe BF

2 - 5

ND

 

     

Porodičan App deluxe MF

2 - 5

ND

 

     

Junior apartman BF

2 - 2

ND

 

     

Junior apartman MF

2 - 3

ND

 

     

Apartman MF

2 - 4

ND

 

     

Apartman BF

2 - 4

ND

 

     

Deluxe apartman BF

2 - 4

ND

 

     

Deluxe apartman sa privatnim bazenom (3 sobe)

2 - 7

ND

 

     

Porodičan app BF (2 sobe)

2 - 5

ND

 

     

Legenda:
BF-Ispred plaže
MF-Ispred luke

 

 

 

 


PORTO SANI  5*

 

Svaka svita je posebno dekorisana i ima kupatilo, terasu ili balkon, klima uredjaj, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, wireless internet, fen za kosu. Sve su renovirane 2007/2008 godine.

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, ležaljke i suncobrani posebno rezervisani za goste Porto Sani Village i Sani Asterias Suites hotela, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, piano bar, bar kraj bazena, bar na plaži, bebi servis, prodavnice, dečiji bazen, servis za pranje rublja, mini market, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, dečiji bazen, teretana…
Standardni suite: oko 55 m2, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka, gledaju na bazen ili na baštu, i pored navedenih sadržaja soba, ove svite imaju djakuzi i luksuzne proizvode za negu u kupatilu. Primaju 2-4 osobe.
Junior Marina suite: oko 40 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na Sani marinu, sadrže i malu potpuno opremljenu kuhinju i namenjene su za 2 odrasle osobe.
Family suite: oko 90 m2, sadrže dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak, dva kupatila, gledaju na baštu ili na bazen i posebno su dizajnirani za porodice sa decom jer primaju i do 5 osoba.
DeLuxe Suite: oko 60 m2, prostraniji i luksuznije uredjeni od standardnih svita, namenjeni za 2 odraslih, gledaju na marinu ili bazen.

 

Cene su izražene u Eur po osobi dnevno na bazi polupansiona

Tip sobe

Br.

osoba

usluga


     

Porodična soba GV

2 - 5

PP

 

     

Deluxe app PV

2 - 4

PP

 

     

Apartman sprat GV

2 - 4

PP

 

     

Apartman sprat PV

2 - 4

PP

 

     

Apartman GV pr

2 - 4

PP

 

     

Apartman PV pr

2 - 4

PP

 

     

Porodičan app GV

2 - 7

PP

 

     

Porodičan app PV

2 - 5

PP

 

     

Legenda:
MV-pogled marina
PV-pogled bazen
GV-pogled bašta
PR- prizemlje

 

 

 

SANI CLUB  5*

 

Hotel raspolaze sa 205 hotelskih soba. Sve su nedavno renovirane i imaju kupatilo, terasu ili bastu, klima uredjaj ,mini bar, sef, satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, masinu za caj/kafu,DVD plejer, fen za kosu, bezicni  internet. Hotel poseduje 7km dugu plazu, odlikovanu plavom zastavicom Mediterana, privatnu marinu i soping centar, deo za zabavu i opustanje sa 15 razlicitih barova, salone lepote i SPA centar, restoran,bar,kafeteriju, bebi servis, deciji bazen, parking, nocni klub, sportske terene…    Bungalov/ pogled basta/more -oko 34 m2, smesten u bungalovima sa pogledom na bastu ili more, sa francuskim ili dva odvojena lezaja i sofom, pogodan za smestaj 2-3 osobe.

Deluxe room sa privatnom bastom /pogled basta, direktan pogled more i pogled more/- oko 34 m2, sa panoramskim pogledom na bastu ili more i privatnom bastom, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu. Pogodan za smestaj 2-3 osobe
Deluxe room – oko 34 m2, smestena u bungalovima, sa pogledom na more, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu. Za smestaj 2-3 osobe
Junior suite sa privatnom bastom – oko 37m2,sa kombinovanom dnevno-spavacom sobom,sa pogledom na more, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu, kao i privatnu bastu. Za smestaj 2-4 osobe. 
Junior suite sa privatnim bazenom - oko 37m2, sa kombinovanom dnevno-spavacom sobom koja ima pogled na more i sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu. Ima svoj privatni bazen i pogodan je za smestaj 2-4 osobe
Deluxe family room -oko 68 m2, sastoji se od dve medjusobno povezane luksuzno opremljene sobe,pogodne su za smestaj porodica sa decom.Imaju pogled na more i mogu se smestiti 2-6 osoba.

 

Cene su izražene u Eur po osobi dnevno na bazi polupansiona

Tip sobe

Br.

osoba

usluga


     

Deluxe 1/2  PG

2 - 3

PP

 

     

 Deluxe 1/2 PG SV

2 - 3

PP

 

     

Junior app PG SV1 

2 - 4

PP

 

     

Bungalov-soba PG

2 - 4

PP

 

     

Bungalov-2 sobe PG

2 - 6

PP

 

     

Bungalov-1soba PP

2 - 4

PP

 

     

Bungalow app PP-2 sobe

2 - 6

PP

 

     

1/2 soba GV

2 - 3

PP

 

     

1/2 soba suteren SV

2 - 3

PP

 

     

Porodična soba SV

2 - 6

PP

 

     

Legenda:

PV-pogled bazen
GV-pogled bašta
PR- prizemlje
GV+G- pogled bašta i privatna bašta
SV+G- pogled more i privatna bašta
BF- ispred plaže
PG-privatna bašta

PP-privatni bazen

 

 

 

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-prevoz
-međunarodno zdravstveno osiguranje
-individualne troškove

 

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Prilikom rezervacije 40% avansa od ukupne cene aranžmana (ukoliko nije u pitanju rani booking), ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put na sledeći način:
-gotovinski,
-čekovima građana uz uvećanje 2% na mesečnom nivou, a poslednja rata dospeva 20.11.2020
-uplatom na žiro račun agencije

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 1534

Danas: 1534

Juče: