Grčka Letovanje Mola Kaliva 2016

 

mola-kaliva.jpg

 

 

VILA DIMITRA 

 

  

U malom šarmantnom letovalištu Mola Kaliva na poluostrvu Kasandra, čuvene regije Halkidiki, nalazi se naša, porodično vođena vila Dimitra. Smeštajni kompleks se sastoji iz dva prostrana apartmana površina 40 i 45 metara kvadratnih i dve masionete površina 70 i 75 metara kvadratna. Od prelepe plaže je udaljena oko 60 metara.Kako je Mola Kaliva malo letovalište, smeštaj je idealan za one koji su u potrazi za mirnim mestom za odmor. Vila je okružena brižljivo uređenim vrtom, a postoji poseban deo dvorišta rezervisan za gurmane u kome mogu na miru da roštiljaju i uživaju u kulinarskim specijalitetima. Svim gostima vile je obezbeđen privatni parking. Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju (sa velikim frižiderom, tosterom, aparatom za kafu), klimu - koja je uključena u cenu, tv, anatomske dušeke terase.


Mezoneta 5-6 osoba I i II sprat
Površina 70m2. Na prvom spratu se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem,dnevna soba sa kuhinjom u kojoj se nalaze 2 sofe i wc. Na drugom spratu se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, druga soba sa dva singl ležaja i kupatilo sa tuš kabinom.Veliki balkoni, tv, kl ima, električni šporet, frižider.


Mezoneta 7- 8 osoba I i II sprat
Površina 75m2. Na prvom spratu se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem,dnevna soba sa kuhinjom u kojoj se nalazi 1 sofa i wc sa manjom tuš kabinom. Na drugom spratu se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, druga soba sa tri singl ležaja po mogućstvu može da se ubaci još jedan ležaj, kupatilo sa tuš kabinom.Veliki balkoni, tv, klima, električni šporet, frižider, električni roštilj.
Mezoneta je predviđena za 4 odraslih i 4 dece.

Cene su izražene u Eur za dnevni najam mezonete

Termin

20.06. –01.07.

01.07. –31.07.

31.07. –31.08.

1/5 Mezoneta

 

   

1/6 Mezoneta

 

   

1/7 Mezoneta

 

   

1/8 Mezoneta

 

   

Napomena: za sopstveni prevoz postoji mogućnost izbora termina i dužine boravka

 

 

 

CENA ARANŽMANA  OBUHVATA:

-najam studija /apartmana u željenom terminu

-organizacija putovanja i pratilac grupe

 

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 -autobuski prevoz za odrasle 65e

 -deca do 10 god. 55 eur

 -obavezno putno osiguranje

 -individualne troškove

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, ostatak minimum 10 dana pred početak putovanja.

 -Gotovinski

 -uplatom na žiro račun agencije

 -platnim karticama

 -čekovima građana uz uvećanje 2% na mesečnom nivou. Rate dospevaju svakog  10-og ili 20-og u    mesecu,a poslednja rata dospeva 20.11.2016.

 -putem administrativne zabrane uz uvećanje 2% na mesečnom nivou,poslednja rata dospeva 20.11.2016.

 

 

 

NAPOMENE:

-polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.

-prevoz udobnim turističkim autobusom visoke turističke klase, tv,ac,dvd,wc

 -agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir:vreme uplate, starost putnika (starija lica ili porodice sa decom), bolest i putnike sa posebnim potrebama.

 - tokom vožnje zabranjeno je pušenje,konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.Organizator nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i graničnih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište zbog ograničenih uslova,manevra,uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu.Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta  parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.

-maloletnim putnicimakoji putuju samostalno ili sa pratiocima,za izlazak iz države neophodna je saglasnost obaroditelja(ili roditelja koji ne putuje sa maloletnim licem)da pomenuto lice može preći granicusamostalno ili sa punoletnim pratiocem , overena u sudu ili opštini.

-u apartmane se ulazi posle 14,00 h,a isti se napuštaju do 09,00 h poslednjeg dana

- dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije manjih dimenzija od standardnog ležaja

- putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste.Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu.

- ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana

-putnik koji rezerviše aranžman u kraćem vremesnkom periodu od 15 dana od dana polaska dužan je da isplati aranžman u celosti prilikom rezervacije, u suprotnom smatraće se da je odustao od putovanja i postupiće se prema opštim uslovima putovanja

-agencija ne snosi odgovornost za drugačije usmene informacije

-agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa ili otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika pod uslovom da putnik bude obavešten o istom najmanje 5 dana pre započinjanja putovanja.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije.

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 693

Danas: 693

Juče: