LETOVANJE ITALIJA 2020

LETO 2020  ITALIJA

Italija-država se nalazina Apeninskom poluostrvu. Graniči se sa Francuskom, Švajcarsom, Austrijom i Slovenijom. Na severu zemlje proteže se jedan deo Alpa a sa severozapada ka jugoistoku pružaju se Apenini. Veći gradovi pored Rima su Milano, Torino i Napulj. Država izlazi na Ligursko, Tirensko i Jadransko more.

Lido di Jesolo je primorski deo grada Jesolo. Nalazi se na severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizni Venecije. Postao je jedan od vodećih letovališta u Italiji. Obzirom da leži na kilometrima dugoj peščanoj plaži imao je potencijal da se razvije u ono što danas i jeste. Danas kada se kaže Lido misli se upravo na ovo mesto. Fokusiran samo na turizam, Lido se razlikuje od rugih gradova u Italiji. Njegov izgled, prodavnice i usluge su podređene isključivo turistima. Na plažama se nalaze čuvari, obezbeđeni su suncobrani i ležaljke,
snack barovi, tuševi. Iako je mesto vrlo aktivno ovde baš i nema puno kulturno-istorijiskih znamenitosti. Ono što vam predlažmo je da odete na jednodnevni izlet do Venecije.

 
23795_16064-rimini-2.jpg

Rimini je grad u centralnoj Italiji, na obali Jadranskog mora, koji je u isto vreme industrijski i turistički centar. Rimini su osnovali Rimljani pod imenom Ariminium, a u više navrata je bio deo vatikanskih poseda.

 

Nedaleko od Riminija, nalazi se Riccione, gradić koji je takođe poznat po dugim peščanim plažama zlatne boje, čuvenom vodenom parku „Aquafun" i dobroj zabavi. Svake godine Rimini i Riccione poseti više hiljada turista zbog njihovih dugih peščanih plaža, mediteranske klime, kulinarstva i kulture.

 

Grad je idealno smešten na obali zaliva Amalfi na Sorentinskom poluostrvu, između Napuljskog zaliva na severu i puta za Salerno na jugu. Hiljade turista ga poseti svake godine u toku leta. Okolina Sorenta ostavlja posetioce bez daha.Korak od mora, bogate kulture i istorije, uvek je bio destinacija nezaboravnih odmora u Italiji i jedan je od najatratraktivnijih destinacija u Kampanji.

 

Sicilijа, ostrvo u Itаliji, je nаjveće ostrvo u Sredozemnom moru i jedno od nаjgušće nаseljenih. Nаlаzi se oko 160 km severostočno od Tunisа (Severnа Afrikа). Ostrvo je odvojeno od kopnа Mesinskim moreuzom 3 km širokim nа severu i 16 km širokim nа jugu. Glаvni grаd je Pаlermo. Sicilijа je ostrvo bogаte i jedinstvene kulture, posebno u umetnosti, kulinаrstvu, аrhitekturi, pа čаk i jezikа

  

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas


Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/web009/public_html/count.php on line 7