ISTANBUL 2018.

 

NAJLEPŠI GRAD NA DVA KONTINENTA

 

    

 

  8.MART U ISTANBULU

 08.03.-12.03.2018

 

   5 dana, 2 noćenja, autobusom

 

 

Prvi dan : BEOGRAD

Polazak grupe  iz Beograda u 15:00 h. Noćnja vožnja kroz Bugarsku sa usputnim pauzama...

Drugi dan  ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, džamija Sulejmana Veličanstvenog, rezidencijalni kvart Bešiktaš, Dolmabahče palata. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje. 

Treći dan  ISTANBUL

Doručak. Fakultativna poseta najlepših znamenitosti Itanbula: Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi dvorac, Hipodrom. Slobodno vreme. U večernjim satima fakultativni izlazak u jedan od brojnih nacionalnih restorana na “tursko veče” sa tradicionalnom večerom i trbušnim plesom. Noćenje. 

Četvrti dan  ISTANBUL

Doručak. Fakultativni odlazak na dnevno krstarenje Bosforom u trajanju od 2sata uz razgledanje znamenitosti grada. Nakon krstarenja poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme za kratak predah. Nakon toga fakultativni obilazak Dolmabahče palate...U popodnevnim satima polazak za Srbiju

Peti dan NOVI SAD, BEOGRAD

Dolazak u  Beograd, a potom i Novi Sad u jutarnjim satima.

 

 

Cena 99 eur po osobi

  

Način plaćanja:

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke gotovinski ili putem administrativne zabrane.

Doplate: Doplata za jednokrevetnu sobu je 49 eur.

Cena aranžmana uključuje:

Prevoz autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema), dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu kategorije tri zvezdice u Istanbulu, razgledanje grada prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:

troškovi medjunarodnog putnog osiguranja, fakultativnr izlete.

 

Fakultativni izleti:

Poludnevni izlet  NAJBOLJI NAČIN DA UPOZNATE ISTANBUL “Aja Sofija”, Plava džamija, palata Topkapi i Antičkog hipodroma”. Cena 40 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, ulaznice i usluge lokalnog vodiča.

izlet autobusom i brodom sa posetom Vaseljenske patrijaršija i krstarenje Bosforom. Cena:20 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, plovidba brodom i usluge lokalnog vodiča.

Poludnevni izlet “Palata Dolmabahče”. Cena: 30 evra. U cenu je uključeno: ulaznica i lokalni vodič na našem jeziku.

”Tursko veče”. Cena: 30 evra. U cenu je uključeno: večera u nacionalnom restoranu sa programom i prevoz autobusom. Minimum za realizaciju fakultativni programa je 25 putnika.

Opis smeštaja: HotelI su locirani na Aksaraju ili Laleiu, blizu svih znamenitosti Istanbula.. Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom...Hoteli raspolažu sa recepcijom restoranom, aperitiv barom...Tačno ime hotela biće poznato 7 dana pred put. 

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika, najkasnije 5 dana pred put. 

 

 

 

1375289-10201762338635678-2077921711-n.jpg

 

 

 

   

  

ISTANBUL 2017 AVIONOM

 

- KOMPANIJOM TURKISH AIRLINES -

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan BEOGRAD – ISTANBUL

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710. Let za Istanbul kompanijom Turkish Arilines (proveriti tačno vreme letova dva dana pre polaska). Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2.dan ISTANBUL 1 – TURSKO VEČE

Doručak . Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativnog poludnevnog obilaska nekih od najvećih kulturno-istorijskih znamenitostiIstanbula: Plave džamije-jedne od najspektakularnijih džamija na svetu, hipodroma-nekadašnjeg središta vizantijske moći u gradu, Aja Sofije-nekada najveće crkve na svetu, Topkapi dvorca – sedišt osmanske imperije...Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Tursko veče – večera u nacionalnom restoranu sa trbušnim plesom. Noćenje.

 

3.dan ISTANBUL – KRSTARENJE BOSFOROM

Doručak . Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – krstarenje Bosforom između dva kontinenta (razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula...). Slobodno vreme. Noćenje.

 

4.dan ISTANBUL – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer na aerodrom. Polazak aviona za Beograd. Dolazak u Beograd.

(Kraj usluga)

 

CENOVNIK: 

 

 

HOTEL

Cena po osobi

EPHESUS 3*

GRAND LIZA 3*

SOGUT 3*

169 €

GREAT FORTUNE

HOTEL & SPA 4*

TANGO 4*

RAMADA OLD CITY 4*

189 €

 

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd kompanijom Turkish Airlines
 • Smeštaj u izabranom hotelu u rangu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto)
 • Transfere na relacijama aerodrom - hotel - aerodrom prema programu i asistenciju lokalnog vodiča
 • Troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Troškove avionskih taksi – oko 108 € (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)
 • Individualno zdravstveno osiguranje - PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • Ulaznice i fakultativne izlete

 

NAPOMENA:

1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi,

moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

 

2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

 

 

DOPLATE ZA 1/1 SOBU:

Hotel 3* - 50€

Hotel 4* - 60€

 

DOPLATA ZA DODATNU NOĆ U 1/2 SOBI:

Hotel 3* - 25€

Hotel 4* - 30€

 

POPUSTI:

 • deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA :

Smeštaj je u Istanbulu (Turska) u izabranom hotelu u rangu 3* ili 4*. Nalaze se u centru starog dela Istanbula, u blizini svih kulturno-istorijskih znamenitosti. Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:

 

EPHESUS 3*+ - http://www.hotelephesus.com/

Hotel se nalazi u starom delu grada i u blizini je svih većih znamenitosti. Hotel ima restoran i bar. Sobe su sa kupatilom (tuš/wc), TV, fenom, telefonom, klimom, sefom, minibarom(uz doplatu). Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

GRAND LIZA 3* - http://www.hotelliza.com/

Hotel se nalazi u centru starog dela grada, na pešačkoj udaljenosti od svih većih kulturno istorijskih znamenitosti. U okviru hotela se nalaze recepcija, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, minibar, sef, internet, Tv, klima. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

SOGUT 3*+ - http://www.soguthotel.com.tr

Hotel se nalazi u starom delu grada i u neposrednoj blizini je svih većih znamenitosti. Hotel ima restoran, bar i spa centar. Sobe su sa kupatilom (tuš/WC), TV-om, mini barom (uz doplatu), klimom, sefom i internetom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

GREAT FORTUNE HOTEL & SPA 4* - http://www.greatfortunehotel.com/

Hotel se nalazi u samom centru grada na pešačkoj udaljenosti od svih većih kulturno istorijskih znamenitosti. U okviru hotela se nalaze recepcija, restoran, bar, bazen, spa. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, minibar, komplet za čaj i kafu, sef, internet, Tv, klima. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Za organizaciju fakultativnih izleta je zadužen ino-partner. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama) zavise od broja prijavljenih putnika.

 • Razgledanje grada (Istanbul 1) - oko 35 € (dodatno ulaznice za Aja Sofiju i Topkapi dvorac – cena osnovne ulaznice oko 25 €)
 • krstarenje brodom po Bosforu, moreuz koji spaja Mramorno i Crno more - 25 € po osobi.
 • Večera u restoranu sa orijentalnim plesom - 30 € po osobi.
 • Dolmabahče palata - 30 € po osobi.

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

1. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% najkasnije 10 dana pre putovanja

2. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1,5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:

Za polaske od 01.10. do 01.02.2017……………....…….15.04.2017.

Za polaske od 01.02. do 01.04.2017……….……………15.06.2017.

3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro,)

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona
 • Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije
 • Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno

 

VAŽNA  NAPOMENA:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Vremena poletanja i sletanja aviona su data po lokalnim vremenima.

Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju nestigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.

Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

Organizator putovanja je Turistička agencija organizator putovanja sa licencom OTP br.61/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

 

 

Aranžman je rađen na bazi od minimum 20 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 1800

Danas: 64

Juče: 1736