NOVA GODINA 2018

 

 

                          Njujork - Nova godina 2018

 

                                                  9 dana / 7 noćenja

 

Njujork - Nova godina 2017

 

 
 
 

 

New York City ili ″ Big Apple ″, jedna je od najinteresantnijih i najposećenijih turističkih destinacija na svetu.

 

Grad koji definitivno ostavlja impresivan utisak na svakog posetioca, ne samo svojom veličinom već i sadržajima. Prepoznatljivi arhitektonski simboli grada, kao što su Statua slobode, Empire State Building, Rockefeller Center ostaviće vas bez daha. Obavezno posetite Metropolitan, Guggenheim i druge muzeje, Broadway i off-Broadway. Popijte Cosmopolitan koktel u Pastisu ili obavite kupovinu. Kosmopolitski duh grada osetite obilaskom kineske četvrti, male Italije, Soho-a... Svako ko jednom poseti ″Veliku jabuku″ poželeće definitivno da mu se ponovo vrati.

 

 

POLAZAK: 28.12.2017.

POVRATAK: 05.01.2018.

 

9 dana/7 noćenja

 

1. dan BEOGRAD – NEW YORK

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta za New York JU 500 u 07:30. Sletanje u New York u 11:30, po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.                                                                    

2.-7. dan NEW YORK

Boravak u hotelu Park Savoy ili Pennsylvania na Menhetnu. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta muzejima/pozorištima...

8. dan NEW YORK – BEOGRAD

Slobodno vreme. Transfer do aerodroma na let za Beograd JU 501 u 14:40. Noćni let s obrocima u avionu.

9.dan BEOGRAD

Sletanje u Beograd, na aerodrom Nikola Tesla  u 05:20.

 

CENA ARANŽMANA:

879 €/Park Savoy/po osobi u dvokrevetnoj sobi / uključen doručak

890 €/Pennsylvania/po osobi u dvokrevetnoj sobi

 

MOGUĆNOST REZERVACIJE DRUGIH HOTELA U NJUJORKU NA UPIT !!

 

ARANŽMAN UKLJUČUJE: avionsku kartu, 7 noćenja u izabranom hotelu, city tax i resort fee u hotelu Park Savoy, povratni transfer i troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca 286 €, plaćaju se uz aranžman), troškove vize za Ameriku (160 $), međunarodno zdravstveno osiguranje, city tax i resort fee u hotelu Pennsylvania, fakultativne izlete i individualne troškove putnika.

 

Način plaćanja: 50 % prilikom prijave u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke banke na dan uplate, a ostatak iznosa najkasnije 20 dana pre polaska na put.

 

DOKUMENTA POTREBNA ZA VIZIRANJE PASOŠA:

Sve informacije u vezi potrebne dokumentacije za viziranje pasoša mogu se dobiti u agenciji oraganizatora ili na web sajtu Ambasade SAD http://belgrade.usembassy.gov. Agencija posreduje prilikom zakazivanja termina i popunjavanja on-line formulara. Dokumentacija i zahtev se predaju LIČNO.

 

 

 

Pennsylvania **

 

  • PennsylvaniaPennsylvaniaPennsylvania

 

 

Jedan od najpopularnijih hotela, centralno lociran, u blizini Times Square-a, Madison Square Garden-a, Brodway Theater District-a, Macy s shopping store-a.

 

 

.

.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

 

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu r ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  228669, od 25.01.2016., Milenijum osiguranja.

 

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 3791

Danas: 793

Juče: 2998