ohrid-macedonia-lake-2.jpg 

 

OHRID VASKRS PRVI MAJ

 

Ohrid je sa svojom bogatom kulturno-istorijskom baštinom, velikim brojem srednjevekovnih crkava, živom turističkom ponudom omiljeno mesto boravka za goste iz cele Evrope. U okviru grada se mimo velikog broja tradicionalnih restorana sa živom muzikomu večerjnim satima nalazi i obilje modernih kafea i restorana, diskoteka i klubova...

 

Polazak: 17/30. APRIL 2020.                                                                                                                                               

Program putovanja:

1.dan                BEOGRAD – OHRID             

Polazak za Ohrid iz Beograda u 22:00h. Tačno vreme i mesto polaska biće poznato dva dana pre putovanja (proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa). Polazak - transfer iz Novog Sada dva sata ranije (uz doplatu). Noćna vožnja sa usputnim odmorima…

2.dan                OHRID

... dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Smeštaj u hotel. Oko podne panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem (crkva Sv. Sofije, crkva Sv. Pantelejmona, Samuilova tvrđava…). Slobodno vreme za individualno razgledanje. Noćenje...

3.dan                OHRID – SVETI NAUM – STRUGA - VEVČANI

… doručak… Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno polazak oko 09.00h na izlet za Sv. Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa. Povratak u Ohrid oko podne. Slobodno vreme. Oko 15:00h  Fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno-istorijskog grada…Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Lagana večera u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u Ohrid. Slobodno veče. Noćenje

4.dan                OHRID – SKOPLJE - BEOGRAD

...doručak. Polazak za Skoplje. Razgledanje makedonske prestonice I kraće slobodno vreme u centru grada. Mogućnost da prošetate starom čaršijom i uživate u makedonskoj gastronomiji. Polazak za Beograd. Dolazak u Beograd/Novi Sad u kasnim večernjim satima. (KRAJ USLUGA)

Povratak: 20. APRIL /3. MAJ 2020.                                                                                            

 

Hotel

Kategorija

Usluga

CENA ARANŽMANA

USKRS  / PRESTOL

3*

2 ND

89 €

PRVI MAJ / AQUALINA

4*

2 ND

119 €

 

 

ARANŽMAN SADRŽI:                                                                                   

  • Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima/video) na relaciji iz programa.
  • Smeštaj: za Uskršnji aranžman u hotelu Prestol 3* u 1/2 / 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet servis (samoposluživanje)). Za Prvomajski aranžman smeštaj u hotelu Aqualina 4* u 1/2 / 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet servis (samoposluživanje));
  • Troškove organizacije putovanja i vodiča - pratioca na putovanju;
  • Razgledanje Ohrida  i Skoplja autobusom sa vodičem i ulaznicama po programu.

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Sve nepomenute i individualne troškove i ulaznice;
  • Fakultativni izleti: Izlet za Strugu i Vevčane sa uključenom večerom u nacionalnom restoranu -15 € po osobi; Sveti Naum sa ulaznicom 8 € po osobi;  u paketu oba izleta 20 €;
  • Medjunarodno zdravstveno osiguranje 
  • Mogućnost organizovanog transfera iz Novog Sada – 2.600 din po osobi,(popust za decu od 2-12 g- 50%). Za realizaciju transfera je neophodan broj od mininum 4 punoplatežne osobe. Vreme i mesto polaska zavisi od vremena polaska iz Beograda i započinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.
  • Za putnike sa sopstvenim prevozom cena se umanjuje za 20 € po osobi.

 

Cena aranžmana za decu i treću odraslu osobu u hotelima: Prestol 3*Cena aranžmana za dete od od 2 do 4 godine u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 59 € i koristi zajednički ležaj. Cena aranžmana za dete od 4 do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 79 € i koristi pomoćni ležaj. Treća odrasla osoba plaća cenu iz tabele. Aqualina 4*  Cena aranžmana za dete od od 2 do 4 godina u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 59 € i koristi zajednički ležaj, Cena aranžmana za dete od 4 do 11 godina, u pratnji dve odrasle osobe,iznosi 109 € i koristi pomoćni ležaj. Treća odrasla osoba plaća cenu iz tabele.

 

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Prestol 3* se nalazi u neposrednoj blizini obale jezera, 7 km od grada Ohrida, poseduje restoran, loby bar sa recepcijom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Opremljene su Tv-om, telefonom, balkonom, TWC. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Doručak je buffet servis (samoposluživanje).

 

Hotel Aqualina 4* se nalazi u naselju Sv.Stefan, 6km od centra Ohrida, nadomak puta ka manastiru Sv.Naum. Nalazi se na samoj obali Ohridskog jezera u predivnom okruženju zelenila koje pripada nacionalnom parku "Galičica". Hotel poseduje restoran i terasu sa koje se pruža pogled na jezero, loby. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Hotel ima 24-časovnu recepciju.  Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Sve klimatizovane hotelske sobe poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS (Narodne banke Srbije) na dan uplate. Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.  Čekovima gradjana na maksimalno 2 jednake mesečne rate, po uplati akontacije za rezervaciju, za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

Napomena: Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili druge zemlje u koju putuje,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja organizatora. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs. Više informacija o ukidanju viznog režima i uslovima boravka u EU možete dobiti i na našem sajtu agencije. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija Robinson zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika, organizator zadržava pravo korekcije cene programa putovanja.

 

Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka. Naš lokalni partner u Makedoniji je T.A. ARKA-G, ulica Makedonija br 12-1, grad Skoplje, 1000 Skoplje, tel. +38923123125.

 

Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0072/2020 od 10.01.2020.god., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300068485 od 01.01.2020.god. Akcionarskog drustva za osiguranje "DDOR Novi Sad". Licenca OTP 027/2020, kategorija licence A 35 od 29.01.2020.

                                                                                                             

   

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 3835

Danas: 829

Juče: 3006