Programi za Mlade
LETOVANJE 2018.

 

 
 
 

Ostrvo Lefkada se nalazi na zapadnoj strani Grčke. Spada u grupu Jonskih ostrva.   Od kopna je odvojeno uzanim moreuzom, širokim oko 2 km, danas premošćenim mostom na baržama. Ostrvo Lefkada predstavlja jedinstveni dragulj Grčke, koje vas svojim prirodnim lepotama, predivnim plažama, bisernom bojom mora i bujnom vegetacijom ostavlja bez daha.


Nalazi se na zapadu Grčke, od kopna (zapadnog Peloponeza) je udaljeno oko 25 km. Plaže su široke i peščane sa zalivima i uvalama. Maslinovo ulje, ribizle, grožđe i limun su osnovni proizvodi. Ono po čemu je Zakintos poznat su morske kornjače koje su ovde zaštićena vrsta i koje se na ovom ostrvu razmnožavaju. Glavni grad i glavna luka ostrva je Zakintos.

 

Nalazi se na najzapadnijoj strani Grčke, na samom ulazu u Jadransko more. Kristalno bistro tirkizno more, bujna vegetacija, obala bogata uvalama i rtovima, kao i hotelski kompleksi svih kategorija zadovoljavaju potrebe i najizbirljivijih posetilaca. Na grčkom se ostrvo naziva Kerkira i ime je dobilo po nimfi Kerkiri koju je Posejdon, bog mora, oteo i zatočio na ostrvu.

 
 

Kefalonija je najveće Jonsko ostrvo i nalazi se južno od Lefkade i Itake, i severno od Zakintosa. Veliki broj organizovanih izleta vodi Vas u posetu tradicionalnim grčkim selima,vinskim podrumima, ribljim tavernama i nudi boravak i kupanje u kristalno bistrom Jonskom moru.

 
 sicilija-cover-slika.jpg

Sicilijа, ostrvo u Itаliji, je nаjveće ostrvo u Sredozemnom moru i jedno od nаjgušće nаseljenih. Nаlаzi se oko 160 km severostočno od Tunisа (Severnа Afrikа). Ostrvo je odvojeno od kopnа Mesinskim moreuzom 3 km širokim nа severu i 16 km širokim nа jugu. Glаvni grаd je Pаlermo. Sicilijа je ostrvo bogаte i jedinstvene kulture, posebno u umetnosti, kulinаrstvu, аrhitekturi, pа čаk i jezikа

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata




Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 2594

Danas: 411

Juče: 2183