Krstarenje kroz ĐERDAPSKU klisuru – dvodnevni izlet

 

1.jpg  2.jpg

 

 

30.08.-31.08.2014.

 

 

 

Program putovanja:

 

1.dan  / subota /BEOGRAD – FELIX ROMULIJANA – NEGOTIN - RAJAC

 

... Polazak autobusom u 08.00h ( parking Sava Centra ) vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Dolazak na rimski lokalitet FELIX ROMULIJANA. Obilazak lokaliteta rimskog grada gde je nekada bio carski dvorac po zamisli Gaja Maksimilijana. Nastavak putovanja za Negotin. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i ručak po želji…. obilazak Muzeja Hajduk Veljka i Mokranjčevog muzeja. Oko 18.00h polazak na izlet u izvanredni prirodni ambijent istočne Srbije do RAJAČKIH PIVNICA, vinogradarskog kraja sa neobičnim i očuvanim običajima još iz paganskih vremena. Kratka šetnja i upoznavanje sa atraktivnim lokalitetom iz 17. i 18. veka a potom lagana tradicionalna zakuska sa degustacijom autentičnih vina iz negotinskog vinogorja. Povratak u Negotin. Noćenje…

 

2.dan / nedelja /NEGOTIN – TEKIJA – GOLUBAC - BEOGRAD

 

... doručak. Oko 09:00h polazak za Tekiju. Usputna pauza i šetnja prirodnim rezervatom Vratanjskih Prerasti. Dolazak u Tekiju, ukrcavanje na komforan brod Aquastar Maxim. Krstarenje najlepšim delom Dunava u trajanju od oko 5 sati do Golupca sa prelepim panoramskim pogledom na tragove istorije podunavlje i čuvene trajanove Table, Decibela... Ručak na brodu uz  uživanje u prirodnom ambijentu čuvenog dunavskog kazana…iskrcavanje u Golupcu i nastavak puta autobusom za Beograd. Dolazak u Beograd u ranim večernjim satima. ( Kraj usluga )

 

 

 

 

CENA ARANŽMANA: 10.900 dinara                                

 

 

ARANŽMAN SADRŽI:

 

  • Smeštaj u hotelu Inex na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentalan) Hotel Inex se nalazi u strogom centru Negotina,  trenutno je nekategorisani objekat sa kompletno renoviranim sobama u delu hotela, recepcija, dva restorana, TV sala. Smeštaj u 1/2 i 1/3 komfornim sobama sa novim nameštajem, svaka soba tuš/WC, SAT-TV…)
  • Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima/video) na relaciji iz programa
  • Krstarenje Dunavom brodom Aquastar Maxim sa uključenim ručkom na bazi švedskog stola
  • Izlet za Rajačke pivnice sa degustacijom vina i laganom večerom u vinariji Sveti Đorđe.
  • Obilazak Negotina i lokaliteta Felix Romuliana uz pratnju vodiča-pratioca sa uključenim ulaznicama za muzeje po programu.
  • Troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 

  • Individualne nepomenute troškove
  • Troškovi pića na brodu

 

 

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE

 

 

3.jpg  4.jpg

 


 

 

 

 

 
 


Telefoni:

011/227-45-79

011/22-82-051

011/317-42-09

Mobilni: 065/22-82-051

bglucky07@open.telekom.rs

bglucky@gmail.com


 

 

 
 

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 7332

Danas: 1282

Juče: 1774