SLOVENIJA BLED

LETO 2019

 

 

Bledsko jezero je jedno od najlepših mesta koje možete posetiti u Sloveniji. Iako se nalazi na severo-zapadu Slovenije, do njega se jako brzo stiže odakle god da dolazite!
Mesto je kao iz bajke, sa prelepim kristalno čistim jezerom, Bledskim zamkom i crkvom koja se nalazi na malom ostrvu u sredini jezera. 
Bled je svakako mesto koje OBAVEZNO morate posetiti ako dolazite u Sloveniju!

 

 

  


HOTEL PARK 4*

 

Lokacija: Neposredno na obali Bledskog jezera, u samom centru Bleda sa pogledom na Bledsko jezero, ostrvo, grad i Julijske Alpe, udaljenost Bleda od Ljubljane 59 km.

Bazen: Unutrašnji bazen sa termalnom vodom ( temperatura 29 C) veličina 166 m2, whirllpool(temperatura 29 C) veličina 8 m2. Gosti mogu koristiti bazenski kompleks wellnesa Živa.

Usluga: Polupansion: doručak – švedski sto, večera - švedski sto sa salatnim bifeom.

Klimatizovano: Zajedničke prostorije i sobe sa pogledom na jezero.

Internet: Wi-Fi u sobama i zajedničkim prostorijama besplatno.

Parking: Besplatno do popune mesta.

Ostalo: recepcija, restoran, hotelski restoran Promenada, restoran i pizzerija Rikli, poslastičarnica (svetski poznati bledski slatkiši ), konferencijska sala.Finska sauna,fitness i Thai centar ; igralište za golf (4 km).Mogućnost rekreativnih aktivnosti: golf, biciklizam, jahanje, padobranstvo, planinarenje, ribolov, alpinizam, skijanje, trčanje na skijama, klizanje, veslanje, zmajarstvo, plivanje (jezero/reka) …

  

Cene su iskazene u eur po osobi

TERMIN I

SMEŠTAJ

Usluga

22.03.

19.04.

2 TWC B T SAT TV F S PP  124
2 TWC B T SAT F S KL jezero PP 144

 


 

 

HOTEL SAVICA 3*

  

Lokacija: Na brezuljku u srcu Bleda, u neposrednoj blizini hotela Golf, 150-200m od obale, udaljenost od Bleda do Ljubljane je 59 km.

Bazen: Gosti mogu koristiti bazenski kompleks Wellnesa Živa.

Usluga: Polupansion: doručak švedski sto u hotelskom restoranu, večera švedski sto u restoranu hotela Golf (odmah pored hotela Savica).

Klimatizovano: Zajedničke prostorije i sobe.

Internet: Besplatno internet priključak u sobama, Wi-Fi na recepciji besplatno.

Parking: Besplatno do popune mesta.

Ostalo: Recepcija, sala za doručak; dečija animacija: poklon dobrodošlice, igraonica, bresplatan animacijski program, mogućnost iznajmljivanja igara i opreme, sportske aktivnosti; igralište za golf (4 km).Mogućnost rekreativnih aktivnosti: golf, biciklizam, jahanje, padobranstvo, planinarenje, ribolov, alpinizam, smučanje, trčanje na skijama, klizanje, veslanje, zmajarstvo, plivanje (jezero/reka) …

  

Cene su iskazene u eur po osobi

TERMIN I

SMEŠTAJ

Usluga

06.01.

19.04.

2 TWC T SAT TV F S KL PP  105
2+2 TWC T SAT TV F S KL family PP 149

 

 

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
-Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu/na bazi izabrane usluge

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
-Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 1.30 € za odrasle+ 1 EUR PRIJAVA  i 0.80 € za decu 7-15 god. dnevno po osobi
-Prevoz

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska. Ostatak uplate čekovima građana do 01.10.2019. uz uvećanje 2% na mesečnom nivou, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20 u mesecu.


OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Dunav osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora.

 

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja.

 

ORGANIZATOR LICENCA OTP 488/2010

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas


Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /home/web009/public_html/count.php on line 7