TERME MORAVSKE TOPLICE 2017

 

 

Moravske toplice nalaze se na samom severoistoku Slovenije. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage Iz dubine od gotovo 2.000 metara uspinje se prirodna i jedinstvena crna termomineralna voda pogodna za lečenje različitih reumatskih i kožnih obolenja. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.

Crna“ termalna voda osim osim terapeutskog efekta, oživljava i osvežava telo, poboljšava i ubrzava prokrvljenost i smanjuje nervnu napetost.

Uživajte u najsavremenije uređenim hotelima, kao i u nizu očuvanih elemenata stare prekomurske arhitekture.

 

 

 

 HOTEL LIVADA PRESTIGE  5*

 

 Jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Moravske Toplice. Hotel Livada Prestige, deo hotelskog i odmarališnog lanca Sava, smešten je u Moravskim Toplicama. U ponudi ima klimatizovan smeštaj i neograničeno korišćenje prostranog spa odmarališta Terme 3000, sa fitnes centrom i 2 zatvorena i 4 otvorena bazena. Besplatan kablovski internet možete koristiti u svim sobama.

 Prostrane i elegantno uređene sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sef. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i fenom za kosu. Na raspolaganju su vam besplatni bade-mantili i peškiri za bazen.

 Sve sobe hotela Livada Prestige imaju sopstveni balkon. Ova oblast je čuvena po svojoj crnoj, termomineralnoj vodi koja vam je na raspolaganju u spa centru i u većini soba. Hotel poseduje 3 bara, a u baru Panorama tokom vikenda uživo nastupa pijanista.

 U restoranu hotela Livada Prestige služe se tradicionalna jela slovenačke kuhinje, uključujući specijalitete regiona Prekmurje i jela internacionalne kuhinje. Na raspolaganju vam je širok izbor slovenačkih i internacionalnih vina.

 Teniski tereni i teren za golf sa 18 rupa nalaze se u neposrednoj blizini hotela. U sklopu hotela možete iznajmiti bicikl i iskoristiti brojne mogućnosti za obilazak živopisnih seoskih pejzaža u okolini hotela. Na raspolaganju vam je besplatan parking. 

 

 Cene su izražene u eur po osobi i danu

                                  VIKEND CENE  PETAK-NEDELJA                        CENE NEDELJA- PETAK
TIP SOBE USLUGA

12,02,-22,04,

02,05,-08,07,

22,04,-02,05, 02,05,-08,07, 22,04,-02,05,
 1/2 SOBA  HB  76 80   71  75

 

   HOTEL AJDA 4*

 

 

Smešten u Moravskim Toplicama, hotel Ajda - Sava Hotels & Resorts nudi besplatno korišćenje bazena sa velikim vodenim toboganima i spa kompleksa Terme 3000, koje uključuje fitnes centar. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama.

Sve sobe su klimatizovane, a većina ima balkon. Bade-mantili su besplatni.

U hotelskom restoranu služe se tipična jela prekmurske kuhinje i internacionalna jela, kao i širok izbor slovenačkih i internacionalnih vina.

Dvaput dnevno gosti mogu da uživaju u jutarnjem vežbanju i aerobiku u vodi. Na raspolaganju su vam tereni za tenis i golf, dok se u okolini nalaze brojne pešačke i biciklističke staze.

Stanica gradskog autobusa nalazi se na 200 metara, a Glavna autobuska stanica na 5 km. Aerodrom Maribor je udaljen 50 km. 

 

                                               VIKEND CENE  PETAK-NEDELJA                        CENE NEDELJA- PETAK

TIP SOBE USLUGA

12,02,-22,04,

02,05,-08,07,

22,04,-02,05, 02,05,-08,07, 22,04,-02,05,
 1/2 SOBA  HB  64 68  59  63 

 

 

  HOTEL  TERMAL 4*

 

 

Hotel Termal - Sava smešten je u Moravskim Toplicama. Objekat je povezan hodnikom sa kozmetičkim i zdravstvenim centrom Thermalium. U ponudi su zatvoreni i otvoreni bazeni i veliki vodeni tobogan. U okviru objekta nalaze se restoran i snek bar. Obezbeđen je i besplatan parking.

 Sve sobe u klimatizovane i sadrže TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sef. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i fenom za kosu. Na raspolaganju su vam besplatni bade-mantili i peškiri za bazen. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama.

 U hotelskom restoranu služe se doručak na bazi švedskog stola, kao i tradicionalna slovenačka i internacionalna jela. Gosti mogu uživati u velikom izboru slovenačkih i internacionalnih vina.

 Ova oblast je čuvena po svojoj crnoj, termomineralnoj vodi koja vam je na raspolaganju u spa centru. Masaže i kozmetički tretmani su dostupni uz doplatu.

Teniski tereni i teren za golf sa 18 rupa nalaze se u neposrednoj blizini hotela. U sklopu hotela možete iznajmiti bicikl i iskoristiti brojne mogućnosti za obilazak živopisnih seoskih pejzaža u okolini objekta. 

  

                                                       VIKEND CENE  PETAK-NEDELJA                        CENE NEDELJA- PETAK
 
TIP SOBE USLUGA

12,02,-22,04,

02,05,-08,07,

22,04,-02,05, 02,05,-08,07, 22,04,-02,05,
 1/2 SOBA  HB  56  59  51  
54

 

 

BUNGALOVI 3*

 

 

Turističko naselje tipa bungalova čine kućice prekriven slamom koje pružaju romantičan odmor daleko od gradske gužve po dostupnoj ceni. U kućicama su dvokrevetne sobe. Takodje su dobrodošli kućni ljubimci. Boravak u kućicama je ugodan u svim godišnjim dobima. Gosti bungalova imaju slobodan ulaz u jedan od najadrenalinskijih vodenih parkova koji se nalazi  nadaleko.

                                                                 ODMOR ZA SVAKI DŽEP
                                                                            PETAK - NEDELJA                      NEDELJA - PETAK
TIP SOBE  USLUGA 02,05,-30,06, 02.05.-30.06.
1/2 SOBA HB 44 38

 

 Minimum 2 nocenja.

LEGENDA: 1/2- dvokrevetna soba; HB- polupansion. U svim hotelima doručak/večera samoposluživanje – izbor više jela.

CENA UKLJUČUJE:

- smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi na bazi 3 polupansiona

- neograničeno kupanje u bazenima hotela smeštaja i na dan dolaska od 11 h i na dan odlaska

- neograniceno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 - ulaz u saune u hotelu smestaja - bade mantil

CENA NE UKLJUČUJE: 

boravišna taksa iznosi 1,27€ dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela

- prijavna taksa 1€ dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela

- medjunarodno zdravstveno osiguranje (koje organizator može da obezbedi po ceni od 115 rsd/dan)Minimum 2 nocenja.

DOPLATE:

  • Puni pansion: ručak – restoran Ajda: Neto 11 €, hotel Livada Neto 16e 
  • Jednokrevetna soba: noć/ na cenu dvokrevetne sobe  Hotel Livada prestige 14 €, Hotel Ajda 11 €; hotel Termal 11 €
  •  Krevetić: 8 € kategorije ****; 10 € kategorije *****  
  • Garaža 5 €/dan

 

 

 POPUSTI:  - u pratnji dve odrasle osobe jedno dete do 6 i jedno dete do 12 god. GRATIS

                     - dete od 6 do 12 god 50% popusta

 

  PREVOZ MINI BUS - Cena: jedan pravac 60 €, povratna karta 110 € po osobi polasci  na relaciji BEOGRAD - MORAVSKE TOPLICE - BEOGRAD Vreme polaska nije fiksno odredjeno, već se formira na osnovu potreba putnika i dogovora sa agencijom

 

 Sve cene su izražene u Evrima, plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu Banke InTESA  na dan pladanja. Ukoliko aranžman nije uplaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plada prema kursu na dan uplate.

1. 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

2. platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, )

3. 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 3 jednakih mesečnih rata uz uvećanje 2% na mesečnom nivou.

 

CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe

NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvedem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu POMODNI KREVET: U najvedem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

PUTNA DOKUMENTA: Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika nede biti razmatrane.Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobradajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašden da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

OSIGURANJE Prodavac na ovlašdenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Milenijum osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokride svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajude kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZE: Državljanima Srbije viza za destinacije obuhvadene ovim cenovnikom viza nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemogude putniku ulaz na teritoriju EU.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujude su za obe ugovorne strane.

 

Uslovi putovanja agencije BG * LUCKY TRAVEL DOO OTP 30/2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 658

Danas: 658

Juče: