Slovenija Terme Čatež 2020

 

   

Terme Čatež sa ponudom Termalne rivijere- kompleks spoljnih i unutrašnjih bazena na više od 12.000 kvadratnih metara termalnih vodenih površina- postale su idealna destinacija za kraći ili duži odmor tokom cele godine. Raznoliki zdravstveni programi,wellnes ponuda, kongresni centar, sportsko-rekreativna ponuda, bogata ponuda smeštajnih objekata ( hoteli, apartmani, kamp, indijansko selo) i ostale delatnosti koje se temelje na upotrebi termalne vode, predstavljaju široku paletu ponude za sve generacije. Sve tri lokacije – Čatež, Mokrice i Koper uvest će Vas u svet koji vas neće ostaviti ravnodušne. Prepustite se kraljevstvu termalnih užitaka.

 

 

HOTEL TERME****

 

  

Hotel Terme je udaljen od svakodnevne vreve, u mirnom delu Terma Čatež. Preporučujemo ga svima, koji žele odmor uz biranu wellness ponudu i u termalnim vodenim užicima hotelskog unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena. 

Gostima su na izboru, 2011. godine, obnovljene i nove sobe, kao i apartmani. Ljubazno hotelsko osoblje će se pobrinuti, da vaš odmor bude nezaboravan.
Na jutarnju kafu, poslepodnevni čaj ili koktel, srdačno vas poziva hotelski aperitiv bar ili prostorni hotelski hol. Tople letnje večeri biće još lepše pod zvezdama na terasi hotela ili a la carte MM restorana.
U sklopu hotela nalazi se Centar zdravlja i lepote, gde se možete prepustiti uživanju u jedinstvenim rimsko-irskim kupkama.Hotel Terme je čest izbor poslovnih gostiju. Uz raznoliku hotelsku ponudu svoj poslovni događaj možete obogatiti ugodnim druženjem i relaksacijom. Odmorni ćete lakše krenuti u nove poslovne izazove.HOTEL TOPLICE****/***

 

  

Pod jednim krovom, putevi vas vode do vodenih doživljaja na zimskoj Termalnoj rivijeri sa Sauna parkom, koji u hladnijim mesecima nude dašak leta, i do tajlandskih masaža, kao i aktivnosti u Sportskom centru. 

Restoran, u kojem uživate u samouslužnim doručcima i večerama, povezan je sa atraktivnom tropskom baštom. Deca rado posećuju dečiji kutak sa vodenom animacijom.
Animatori se brinu da je vaš odmor pun nezaboravnih doživljaja. Celodnevna animacija namenjena je svim starosnim dobima. Deca nestrpljivo očekuju večeri u društvu animatora, dok vi, za to vreme, možete uživati u ugodnom razgovoru uz biranu vinsku ponudu.
Višenamenska dvorana je deo sportske ponude, a zbog veličine primerena je i za izvođenje većih poslovnih i društvenih događanja.
Vezni hodnik s hotelom Čatež, omogućava neposredan pristup relaksacijskim programima u Spa & wellness centru i ponudi savremenog Zdravstvenog centra.
Kada padne noć, zaigrajte u ritmu muzike u Tropskoj bašti. Nazdravite koktelom u Pubu Cabana Cafe. Samo korak dalje, možete potražiti sreću u Salonu za igranje Casino Lido Terme Čatež

  

 

HOTEL ČATEŽ***

 

  

Hotel Čatež, gostima na odmoru, ali i onima koji u Terme Čatež dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, nudi prijatan ambijent. Svoj dom za odmor ovde će pronaći i porodice, koje se mogu smestiti u prostrane hotelske suite.

Prijatno kupanje u bazenskom kompleksu (unutrašnji bazen s whirlpoolom i vodenim ležištima, kao i spoljašnji bazen nepravilnih oblika sa podvodnom masažom) i relaksacija u vrhunskom Spa & wellness centru deo su ugodnosti koje svojim gostima nudi ovaj hotel.
Sa Zdravstvenim centrom čini centralni deo ponude lečilišne delatnosti za uspešan oporavak bolesnika i njihovo uključivanje u svakodnevni život.
Vezni hodnik s hotelom Toplice omogućava neposredan ulaz u zimsku Termalnu rivijeru i u Sportski centar.
Hotel Čatež nema arhitektonskih prepreka, stoga je primeren i za goste s poteškoćama u kretanju.

Cene su izražene u eur po osobi

Termini 25.08.-28.12.2019 i 02.01.-24.07.2020., 23.08.-27.12.2020.

HOTEL Tip sobe Usluga 2 noćenja 3 noćenja dodatni dan
ČATEŽ 3* 1/2 superior PP 92 138 46
TOPLICE 4*/3* 1/2* PP 98 144 48
TERME 4* 1/2* PP 102 150 50

*1/2 – dvokrevetna soba bez balkona, superior- soba sa balkonom, PP- polupansion(samoposluženje – izbor više jela ili klasično usluživanje), *Hotel Terme – smeštaj u sobi sa ili bez balkona, zavisno od raspoloživosti, *Hotel Toplice smeštaj u dvokrevetnoj sobi 3* u depadansu ili u superior sobi 4*, zavisno od raspoloživosti.

POPUSTI ZA PAKET „POSEBNA PONUDA“: -U pratnji dve odrasle osobe deca do 6 god. besplatno bez sopstvenog ležaja, 50% popust na pomoćnom ležaju, u pratnji jedne odrasle osobe deca do 6 god. besplatno, deca 6-12 god. 50% popusta( odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe), treća odrasla osoba 15% popusta. 

CENA U SVIM PAKETIMA UKLJUČUJE: Toplice****/***- dva ulaza dnevno na zimsku ili letnju Termalnu rivijeru, upotreba fitnes studija, animacija. Terme****- neograničeno kupanje u zatvorenom i otvorenom bazenu hotela Terme, korišćenje Sauna i fitnes centra hotela Terme, 2 ulaza dnevno na letnju ili zimsku Termalnu rivijeru, animacija, bade mantil u superior sobi, jedan ulaz dnevno na bazenski kompleks hotel Čatež. Čatež***- neograničeno kupanje u bazenu hotela Čatež, 2 ulaza dnevno na letnju Termalnu rivijeru ili 1 ulaz dnevno na zimsku Termalnu rivijeru, animacija i parking. Napomena: sobe hotela Čatež imaju mogućnost samo jednog pomoćnog ležaja.

U CENU NIJE URAČUNATO (U SVIM PAKETIMA):

-boravišna taksa u iznosu 2.5 eur dnevno za odrasle i 1.25 eur dnevno za decu 7-18 godina, plaćanje se vrši na recepciji hotela. Cene su informativnog karaktera i podložne su promeni.

-prijava boravka 1.5 eur jednokratno po osobi, plaćanje se vrši na recepciji hotela. Cene su informativnog karaktera i podložne su promeni.

-krevetac 14 eur /dnevno.

-2019: jednokrevetna soba u hotelima Toplice i Terme 22 eur, Čatež 18 eur dnevno. (osim u terminu 17.12.-02.01. kada su na upit)

-2020: jednokrevetna soba u hotelima Toplice i Terme 19 eur, Čatež 15.5 eur dnevno. Cena je u EUR po osobi za navedeni period. Cenovnik br.1 od 01.12.2019  (osim u terminu 17.12.-02.01. kada su na upit)

-bade mantil 4.5 eur (plaća se na licu mesta) osim u superior sobi hotela Terme gde je uračunat u cenu.

-2019: suite u hotelu Toplice i Čatež 45 eur po osobi dnevno, apartman u hotelu Terme 70eur, u hotelu Toplice 55 eur po osobi dnevno. -2020: suite u hotelu Toplice i Čatež 40 eur po osobi dnevno, apartman u hotelu Terme 60eur, u hotelu Toplice 50 eur po osobi dnevno.

-ručak ili večera u hotelu Terme 18 eur, Toplice 17 eur, Čatež 16 eur / dnevno, dečiji meni 10eur dnevno.

 

 USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: -Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate.

 -Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana. Preostali deo aranžmana isplaćuje se najkasnije do 15 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski.

U slučaju docnje, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova.

-Odloženo plaćanje čekovima građana: Prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 20.04.2020. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu.

 -Platnim karticama (Visa, Master i Dina).

NAPOMENA: -Obaveza je putnika da za putovanje prijavi puno ime i prezime (kako svoje tako i saputnika) onako kako je upisano u pasošu (Posebno se odnosi na devojačko prezime putnice, skraćene oblike imena i sl.). -Putnicima koji imaju za cilj putovanja posetu pojedinim institucijama, savetujemo da se putem interneta informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je prethodno potrebna rezervacija termina; Usled nepredvidjenih okolnosti, raspored razgledanja i poseta može biti drugačiji od planiranog, te to može poremetiti posetu istim. U tom slučaju, organizator ne snosi odgovornost za individualne troškove koje putnik može imati te savetujemo da se karte rezervišu a ne KUPUJU -Navodi pojedinih hotela o posedovanju odredjenih usluga a koje putnik vidi na internet sajtu, ne podrazumevaju obavezno i besplatno korišćenje, kao i mogućnost korišćenja u vansezonskim terminima putovanja (bazeni npr) -Sve usmene informacije koje su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja uz obrazloženje da je neko nekom nešto obećao, ne mogu biti predmet prigovora organizatoru za neispunjenje obaveza iz programa -Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora detaljno su objašnjeni članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, vidno su istaknuti na oglasnoj tabli na zidu poslovnica. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju. -Molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora -Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora licenca  OTP 138/2010

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 2549

Danas: 2549

Juče: