TERME LAŠKO  

 

Slovenija Terme Laško 2020

 

 

TERME LAŠKO  /  Termalni centar Laško, jedan od najstarijih termalnih centara u Sloveniji, danas je savremeni centar zdravstvenog turizma u čijem se sastavu nalazi wellness centar sa najmodernijim spa, sauna i termalnim centrima

Poznavali su ga još rimski legionari, u srednjem veku su ga obilazili misionari, a krajem XIX veka u ovom mestu se nalazilo i letovalište austro-ugarskog cara Franje Josipa I.


Danas, Terme Laško predstavljaju savremeni centar zdravstvenog turizma pod nazivom Thermana Laško u čijem se sastavu nalazi wellness centar sa najmodernijim spa, sauna i termalnim bazenima.

Prirodno bogatsko Termi Laško je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32-35°C.

 

 

HOTEL WELLNESS PARK LAŠKO***

 Svojom dobro promišljenom ponudom, savremen ouređenim enterijerom i eksterijerom ovaj izvanredan hotel nudi sve što vam treba za odmor. 

Lokacija: svega 15 min. lagane šetnje od samog centra mesta Laško, u netaknutom prirodnom okruženju reke Savinje. Raspolaže sa 188 savremeno opremljenih soba.
Hotelska ponuda: recepcija, hotelski restoran, a la carte restoran, kafe, Termalni centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenima na 2200 m2 vodene površine, Sauna centar, Wellness Spa centar, dve konferencijske sale. 
Standardne sobe: klima uređaj, TV, mini bar, internet, telefon,  sef, kupatilo sa  tušem ili kadom, fen zakosu, bademantil.

 

HOTEL ZDRAVILIŠČE LAŠKO 4*

 

Hotel Zdravilišče Laško se nalazi na svega 15 minuta lagane šetnje od samog centra Laškog na obali reke Savinje, neposredno pored hotela Thermana Park Laško. U sklopu hotela se nalazi: centar medicine sa ambulantama za fizikalnu i radnu terapiju i balneo terapiju, termalni bazeni, sauna centar sa 7 različitih vrsta sauna, centar zdravlja i lepote sa kozmetičkim salonom, fitness centar, restoran, konferencijski centar. Hotel ima otvoreni i zatvoreni kompleks bazena. Hotel ima 208 soba (mogu biti sa ili bez balkona). Sve sobe imaju TWC (tuš ili kada), fen, kablovsku TV, mini-bar, telefon, klima uređaj, Wi-Fi priključak za internet, bademantil.

 

Cene su izražene u eur po paketu za dvoje/usluga polupansion/

01.09-23.10.,01.11.-24.12.2020

Hotel3 dana/2 noći

4 dana/3 noći

 

5 dana/4 noći

6 dana/5 noći 

Terme Park Laško 4* superior  260 390  520 650
Zdravilišče Laško 4*  200 300  400 500

Legenda: 1/2-dvokrevetna soba bez balkona sa pogledom na ulicu, polupansion-doručak/večera. U svim hotelima doručak/večera: samoposluživanje/meni izbor više jela ili klasično usluživanje.

 

NOVA GODINA 30.12.-03.01.2021
 
Cena po osobi za navedeni broj noćenja/min.broj noćenja je 3/

Hotel

tip sobe Usluga 4 dana/3 noći

dodatni dan

 

Zdravilišče Laško ****

1/2  HB            441

         79

 

Thermana Park

Laško **** superiod

1/2  HB            541         99

 

 PAKET DODATNO UKLJUČUJE:

Gala novogodišnju večeru, neograničeno kupanje u oba hotela, poklon na večeri 31.12.2020

*OBAVEZNA DOPLATA ZA NOVOGODIŠNJU VEČERU ZA DECU:

- Deca do 4 god. GRATIS

- Deca od 4 do 10 god. 60 eur u Zdravilište i 75 u Park Laško.

POPUSTI ZA DECU.

Deca do 5 god. bez ležaja - Gratis, jedno dete do 10god. Gratis

Deca od 5-10 god. 50% popusta

Deca od 10-12 god. 30% popusta

 

 

PROGRAM PUTOVANJA: Prvi dan - Polazak sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.

Drugi do poslednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan- Napuštanje soba do 11 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

USLOVI U HOTELIMA:

-Deca do 5 god. besplatno u pratnji dve odrasle osobe bez sopstvenog kreveta, deca od 5-10 god. 30 eur/dan, deca od 10-12 god. 40 eur dnevno na pomoćnom krevetu.

-Treća osoba ima 55% popusta na dnevnu cenu za dve osobe.

U CENU USLUGE JE URAČUNATO: -Boravak u dvokrevetnoj sobi standard, polupansion (doručak i večera – samoposluživanje/meni (izbor više jela ili klasično usluživanje), neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško, ulaz u fitnes centar jednom dnevno, bade-mantil za odrasle osobe, hotelska kartica pogodnosti,WI-FI, animacija i rekreacija. Noćno kupanje u Termalnom centru Thermana Park Laško- svaki petak i subota do 23h, poklon bon u vrednosti 10 eur za wellness usluge.

U CENU USLUGE NIJE URAČUNATO:

-Boravišna taksa 2.5 eur po osobi /po danu za odrasle i 1.25eur dnevno za decu 7-18 god. plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni. -Prijava boravka 1eur po osobi jednokratno plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni.

-Ulaz u sauna centar 10 eur dnevno po osobi (cene su podložne promeni). - Krevetac 8 eur dnevno.

-Ručak u hotelu Thermana Park Laško 15 eur za odrasle, 9 eur za decu, u hotelu Zdravilišče 11 eur za odrasle, 8 eur za decu dnevno po osobi. -Bade-mantil za decu 5 eur dnevno.

-Za sobu sa pogledom na reku ili sa balkonom: doplata 2 eur dnevno po osobi (kod akcije 1=2 plaća se doplata samo za jednu osobu).

-Za sobu sa pogledom na reku I balkonom: doplata 4 eur dnevno po osobi (kod akcije 1=2 plaća se doplata samo za jednu osobu). 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu dinara NBS na dan uplate.

 Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene (ukoliko politikom odredjenog hotela nije drugačije predvidjeno). Preostali deo rezervacije plaća se 20 dana pre polaska na put: gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju kašnjenja, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova.

 Odloženo plaćanje čekovima građana: prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti datumiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 30.11.2020. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu. 

NAPOMENA: -Obaveza je putnika da za putovanje prijavi puno ime i prezime (kako svoje tako i saputnika) onako kako je upisano u pasošu (Posebno se odnosi na devojačko prezime putnice, skraćene oblike imena i sl.). -Putnicima koji imaju za cilj putovanja posetu pojedinim institucijama, savetujemo da se putem interneta informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je prethodno potrebna rezervacija termina; Usled nepredvidjenih okolnosti, raspored razgledanja i poseta može biti drugačiji od planiranog, te to može poremetiti posetu istim. U tom slučaju, organizator ne snosi odgovornost za individualne troškove koje putnik može imati te savetujemo da se karte rezervišu a ne KUPUJU -Navodi pojedinih hotela o posedovanju odredjenih usluga a koje putnik vidi na internet sajtu, ne podrazumevaju obavezno i besplatno korišćenje, kao i mogućnost korišćenja u vansezonskim terminima putovanja (bazeni npr) -Sve usmene informacije koje su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja uz obrazloženje da je neko nekom nešto obećao, ne mogu biti predmet prigovora organizatoru za neispunjenje obaveza iz programa.www.mediteraneo.rs -Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora detaljno su objašnjeni članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, vidno su istaknuti na oglasnoj tabli na zidu poslovnica. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju. -Molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora -Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Organizator OTP 138/2010

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 1339

Danas: 1339

Juče: