PANSION BRVNARA 2018 PALIĆKO JEZERO

 

 

,,BRVNARA”  restoran domaće kuhinje, restoran sa tradicijom dugom trideset godina, danas u prelepom ambijentu očekuje baš Vas da ga posetite i isprobate specijalitete koje nudi. Brvnara je pored Karadjordjeva bila jedan od malobrojnih restorana na ovim prostorima koji je ugostio mnoge političke i javne ličnosti koje su prodefilovale tokom proteklih tridesetak godina. U proteklih godinu dana ugostili smo i mnoge diplomatske ličnosti, kako iz zemlje tako i iz inostranstva.


Prijatan prirodni  ambijent, blizina jezera, sportskih terena i odlične kuhinje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo. Svaki dan goste zabavljaju ,,Palićki tamburaši”
Da li ste probali  biftek na kamenu? Ako niste, propustili ste neverovatno mnogo. Eksplozija mirisa, boja i ukusa za sva čula. Dodjite i probajte, pa sami recite da li je vredelo.


U svom sastavu, pored restorana Brvnara na Palicu, nalazi se i restoran ,,Majdan Čarda”. Restoran se nalazi na Kelebiji na desnoj obali jezera  Majdan. Sa radom je počeo 2002 godine. Nalazi se u prelepom i mirnom kraju kelebijske šume, 2.7 km od glavnog puta, a oko 5 km od graničnog prelaza Kelebija. U neposrednoj blizini restorana nalazi se jezero, škola jahanja, ergela Kelebija… Restoran prima oko 50 osoba, a terasa i do 100 osoba. Pored restorana se nalazi mali porodični hotel u izgradnji i restoranom u najbližoj budućnosti zaokružiti ponudu Majdana. Vikendom goste zabavlja živa muzika.
Restoran nudi vrhunske specijalitete vrhunskog šefa kuhinje medju kojima se ističe Majdanski voz na zlatiborski način, biftek na kamenu, kuvana jela….Dodjite i udovoljite svim čulima.  Ako budete zadovoljni recite svima, ako ne recite samo nama.


Ako do sada niste bili gost  restorana  BRVNARA i Palića, Majdan Čarde i Kelebije vreme je da nas posetite. Razlog? Pa zar je za sve potreban razlog?

A ako Vam je baš potreban, navešću Vam ih nekoliko a Vi birajte:
posvetite sebi malo vremena, prošetajte obalom jezera, uživajte u hladnom piću i hladovini naših terasa, specijalitetima naših kuvara posvetite više vremena svojoj porodici, bar nedeljom izvedite svoje ukućane na nedeljni ručak posvetite se prijateljima, proćaskajte u prijatnoj atmosferi na svežem vazduhu izvedite decu u prirodu, poslovne partnere na ručak….


a mi smo tu da Vam sve to organizujemo. Ako želite da proslavite rodjendan, venčanje, krštenje i onda smo tu da Vam udovoljimo.


CENOVNIK SMEŠTAJA: U cenu noćenja je uračunat doručak.


Cena

Osiguranje

B. T.

PP

PA

Smeštaj za jednu osobu

 

 

 

 

 

Smeštaj za dve osobe

 

 

 

 

 

Smeštaj za dve osobe+pom. ležaj

 

 

 

 

 

 

Način plaćanja:

  Prilikom rezervacije 30% avansa, ostatak 10 dana pre polaska gotovinski, uplatom na žiro račun agencije, čekovima građana uz uvećanje 2% na mesečnom nivou.

 

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije Bg Lucky travel.

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas

Ukupno: 1135

Danas: 1135

Juče: