Turska Letovanje Kemer 2017

 

 

 

 

TURKIZ APART 3*    www.turkiz.com.tr

   

Lokacija : Apartmani se nalaze u centru Kemera, udaljeni su 45 km od centra Antalije i 55 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel je zvanično specijalne kategorije - apart, a po mišljenju agencije zadovoljava kategoriju od 2 zvezdice. Ukupan kapacitet mu je 75 soba (u Bloku A - 2+2 osobe, i u Bloku B - do 6 osoba)
Porodične sobe sadrže - Blok A: dnevna i odvojena spavaća soba, kuhinja sa mini šporetom, frižiderom i setom posuđa za 4 osobe, kupatilo sa tušem, sofa za decu u dnevnoj sobi, satelitska TV sa muzičkim kanalima, klima, telefon, balkon.
Porodične sobe sadrže - Blok B: dnevna i 2 odvojene spavaće sobe, kuhinja sa mini šporetom, frižiderom i setom posuđa za 6 osoba, kupatilo sa tušem, 2 sofe u dnevnoj sobi, satelitska TV sa muzičkim kanalima, klima, telefon, balkon.
Sadržaj : Glavni restoran i Pool Bar u centralnoj zgradi. Tu su i recepcija i market. Za decu je opremljeno malo igralište i 2 dečija bazena. Apartmani imaju otovreni bazen (2 sekcije za odrasle i jedna za decu), odvojen dečiji bazen. Gosti mogu da koriste sadržaje hotela "Türkiz Kemer" i to: stoni tenis, odbojka, pikado, šah, tavla, kao i teniske kapacitete.
Plaća se: kompjuterske i video igrice, ulazak na Moonlight plažu. Hotel nema svoje kapacitete, ali gosti osim gradskih hamama mogu da koriste usluge SPA centra u hotelu "Türkiz Kemer" (plaćaju se).
Dodatni sadržaji: Doktor, market, servis za pranje i peglanje veša, turistička agencija sa sekcijom štampanih turističkih vodiča.Usluga : Apart Hotel ne nudi usluge hrane i pića u konceptu, te se ove usluge plaćaju (a la carte). Gostima se ostavlja mogućnost samostalne pripreme obroka.
Plaža : Hotel koristi šljunkovitu Moonlight plažu, jednu od najpoznatijih plaža na Mediteranu, koja ima plavu zastavicu i udaljena je 700 m, ili plažu hotela "Türkiz Kemer". Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju, a za peškire je potreban towel card i ostavlja se depozit.

 

 


HOTEL SELIMHAN 3*

   

Lokacija : Hotel se nalazi u Kemeru. Udaljen je 400 m od centra Kemera, 45 km od centra Antalije i 55 km od antalijskog aerodroma.
Sadržaj : Selimhan Hotel je u samom centru Kemera. Hotel je otvoren 1997. godine, a renoviran 2001. Ima 2550 m2 i tri sprata (bez lifta). Hotel ima otvoreni bazen, dečiji bazen, TV sobu, stoni tenis, pikado.
Plaćaju se: sportovi na vodi, sve van koncepta.
Hotel je skroman, te je pogodniji za mlađe i manje zahtevne goste.
Hotel nema SPA kapacitete, ali se u njegovoj okolini nalazi nekoliko gradskih hamama. Hotel nema dodatne servise.
Smeštaj : Hotel ima 53 standardne dvokrevetne i 8 trokrevetnih soba.
Sve sobe sadrže: balkon, twin ili francuski krevet, klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, tuš, fen, telefon, keramičke podove. Sef je na recepciji i plaća se.
Usluga : Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.
Internacionalna i turska kuhinja se služe u glavnom restoranu. Usluga je koncipirana na bazi polupansiona. Hotel zadržava pravo izbora da li će se obroci služiti kao švedski sto ili će biti posluživani po izboru i meniju hotelskog menadžmenta.
Plaža : Hotelska plaža je manja (200 metara od hotela i prelazi se ulica ) i uža pa je preporučljivo da gosti ovog hotela koriste plažu Moonlight, koja je udaljena oko 1.5 km od ovog hotela, gde se ležaljke i suncobrani naplaćuju.

 

 

SAILORS PARK 3*

   

Lokacija : Kiriº, 200 m od privatne plaže
7 km od centra Kemera
50 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima ukupno 93 standardne sobe i 9 apartmana.
Sobe su opremljene: keramičkim podom, tušem, fenom, split klima uređajem, satelit TV-om sa muzičkim kanalima, direktnom telefonskom linijom, sefom.Sve sobe imaju balkon. Sef se plaća.
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, Pool bar, diskoteku.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (Hamam), sauna, otvoreni i dečiji bazen, zatvoreni bazen, diskoteka na otvorenom, stoni tenis, tavla, šah, vaterpolo, gimnastika u vodi, jutarnja gimnastika, turske večeri, odbojka, pikado, aerobik, večernje animacije i programi.
Plaća se: internet kutak, bilijar, svi vodeni sportovi, ronilački centar (300 m od hotela), parno kupatilo, masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela, doktor, servis za pranje i peglanje veša, telefon, faks, foto servis, čuvanje dece.

Usluga : U koncept All Inclusive uključeno je:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, ručak i večera. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, kafa, čaj i kolači u različito doba dana.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća, piće u diskoteci i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju šljunkovitu plažu udaljenu 200 m od hotela, preko puta ulice. Ležaljke, suncobrani, dušeci se ne plaćaju.
Komentar : Hotel koji odgovara svačijim zahtevima.

 

 

SAILORS BEACH CLUB 4*    www.sailorsbeachclub.com

   

Lokacija : Hotel se nalazi u Kirišu, udaljen je 7 km od centra Kemera, 50 km od centra Antalije i 60 km od antalijskog aerodroma.
Smeštaj : Ovaj klub hotel se sastoji od glavne zgrade u kojoj je recepcija i ima 4 četvorospratna bloka, tako da sa svojom plažom i marinom podseća na mali grad. Ima 259 standardnih soba (63 sa krevetima na sprat), 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama i 26 apartmana, ukupno 288 soba.
Sobe sadrže: tuš, fen, split klimu, satelitsku TV, sef, mini bar (plaća se), direktnu telefonsku liniju, balkon ili terasu. Podovi su prekriveni keramičkim pločicama. Sef u sobi se plaća.
Sadržaj : Klub ima glavni restoran Savarona, A la carte restorana (italijanski), 3 bara (Lobby, Sundown Pool i Gurcata Snack Bar), Delphin disco. Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, mini disko i igralište. Čuvanje dece se posebno naplaćuje. Hotel ima otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen, teniski teren, dnevne i večernje animacije, diskoteka, turske noći, igre na bazenu, vaterpolo, gimnastika u vodi, jutarnja gimnastika, odbojka, pikado, aerobik, fitness centar, stoni tenis, tavla i šah, tursko kupatilo i saunu.
Posebno se plaća: tenis pod reflektorima, bilijar, motorizovani vodeni sportovi, skijanje na vodi, jet ski, ringo, banana, parasejling, ronjenje, masaže, piling, tretmani nege lica i tela, doktor, internet kutak, foto servis, prodavnice, servis za pranje i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, faks, sala za sastanke i ostalo van koncepta.
Usluga : All inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak (kontinentalni), ručak, večera, ponoćna užina, a u konceptu su i fast food, peciva, čaj, kafa, kolači u određeno doba dana.
Plaćaju se: uvozna pića, sva pića u diskoteci, mini bar i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju 70 m dugu šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu za čistoću. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju.

 

 

 

 

 


FAME RESIDENCE GOYNUK 4*    www.famehotels.com

   

Lokacija : 30 km od centra Antalije, 40 km od aerodroma Antalija
10 km od centra Kemera
Göynük, 100 m od svoje plaže
Smeštaj : Hotel ima ukupno 163 sobe, od čega: 106 standardnih, 48 trokrevetnih, 2 junior apartmana, 7 porodičnih soba.
Sve sobe su opremljene kupatilom sa tušem/kadom, fenom, centralnom klimom. Skoro sve sobe imaju balkon, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar (voda). Podovi u sobama prekriveni su tepihom. Sef se plaća. Room service se posebno naplaćuje.
Sadržaj : Glavni restoran, A la carte restoran, Pool Snack Bar, Lobby Bar, Beach Bar, English Pub.
Ne plaća se: Tursko kupatilo (Hamam), sauna, jacuzzi, otvoreni bazen sa toboganima, dečiji bazen, zatvoreni bazen, dnevne i večernje animacije i programi u hotelu i na plaži, fitness centar, stoni tenis, teniski teren, mini fudbal.
Plaća se: centar za negu lepote, solarijum, jacuzzi, sef, bilijar, svi vodeni sportovi, osvetljenje teniskog terena
Ostali sadržaji: doktor, sevis za pranje veša, hemijsko čišćenje, foto servis, telefon, faks, rent-a-car, rent-a-bike, parking.
Usluga : All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži. Dostupni su i vegetarijanski, dečiji i meni za dijabetičare. U konceptu su i turske palačinke, pite, sladoled, razne grickalice, sezonsko voće u različitim delovima hotela u različito vreme, jednom nedeljno A la carte restoran uz rezervaciju.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća, mini bar osim vode, sva hrana i piće posle 23 h, A la carte restoran.
Plaža : Hotel ima svoju šljunkovitu plažu udeljenu 100 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.

 

 


FAME RESIDENCE PARK 4*   www.famehotels.com

   

Lokacija : Hotel je udaljen 1 km od centra Kemera, 40 km od centra Antalije i 50 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel ima ukupno 110 soba, od toga: 18 porodičnih soba, 3 spojene porodične sobe i 89 standardnih soba.
Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem/kadom, fen, mini bar, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, podovi u sobama su prekriveni tepihom, tu su još i satelitska TV sa muzičkim kanalima. Sef se plaća. Room service se posebno naplaćuje. Sve sobe imaju balkon.
Sadržaj : Glavni restoran, A la carte restoran, Lobby Bar, Beach-Snack Bar. Gosti hotela koriste diskoteku u hotelu "Fame Residence Kemer". Hotel ima otvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, wireless internet u lobiju, Tursko kupatilo (Hamam) i saunu (F.R Kemer).
Plaća se: sef, bilijar, svi vodeni sportovi, SAKURA centar za negu lepote, solarijum, jacuzzi (F.R.Kemer) i sve ostalo van koncepta.
Dodatni sadržaji: doktor, sevis za pranje veša, hemijsko čišćenje, foto servis, butik, telefon, faks, prodavnice i frizer (u "Fame Residence Kemer"-u), rent-a-car, parking, čuvanje dece.Usluga : All inclusive. Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, ručak,večera i ponoćna užina. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina, turske palačinke, pite, sladoled, razne grickalice, sezonsko voće u različitim delovima hotela u različito vreme, jednom nedeljno A la carte restoran uz rezervaciju.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća, pića u diskoteci (Fame Residence), A la carte restoran.Plaža : Hotel ima svoju šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu za čistoću. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.

 

 


ZENA RESORT HOTEL 5*     www.zenaresort.com.tr

   

Lokacija : 45 km od centra Antalije, 55 km od aerodroma Antalija
7 km od Kemera
Çamyuva, 200 m od sopstvene plažeSmeštaj : Hotel zauzima prostor od 17.000 m2 i ukupno ima 214 soba (204 standardne, 8 porodičnih soba i 2 za osobe sa posebnim potrebama).
Sobe su opremljene: kupatilom sa tušem, kadom i fenom, telefonom, sefom, mini barom, satelitskom TV sa muzičkim kanalima, centralnom klimom, tepihom. Sve sobe imaju balkone. Room servis se plaća.
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran "Papaya", 2 A la carte restorana (italijanski, riblji), Snack restoran, 5 barova (Lobby, Pool, Disco, Vitamin i Beach Bar), diskoteku.
Ne plaća se: tursko kupatilo (Hamam), sauna, otvoreni i zatvoreni bazen, otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, Akva Park sa toboganima, dnevne i večernje animacije i programi, odbojka na plaži, step, aerobik, gimnastika, pikado, streljaštvo, boćanje, fitness centar, nemotorizovani vodeni sportovi, wireless internet u lobiju, stoni tenis, tavla, šah.
Plaća se: internet café, internet, bilijar, fliperi, kompjuterske igrice, škola ronjenja, motorizovani vodeni sportovi, masaže (8 tipova), SPA i tretmani nege lica i tela, piling, terapije, čuvanje dece.
Ostali sadržaji: doktor, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, sale za sastanke, telefon, faks, fotokopiranje, foto servis, rent-a-car .
Usluga : Ultra All inclusive
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su Snack restoran, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba dana.
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije - dress code), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća, Vitamin Bar i drugo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu koja je od hotela udaljena oko 200 m (prelazi se pešačka ulica) i ima dok. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 


ROYAL PALM RESORT 5*    www.palmhotels.com.tr

   

Lokacija : 35km od centra Antalije, 45km od aerodroma Antalija
7km od Kemera,
Göynük, na sopstvenoj plaži
Smeštaj : Hotel zauzima prostor od 43.000m2 i izgrađen je 1996 godine a kompletno renoviran 2008. Ukupno ima 212 soba (142 standardne, 20 porodičnih soba, 22 Corner sobe, 1 kraljevski i 1 kraljičin apartman, 20 standardnih villa i 6 porodičnih villa soba). Dve sobe prilagođene su osobama sa posebnim potrebama.
Sve sobe imaju: balkon, tepih ili parket na podu, mini bar, satelitska TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kadu, fen, klima uređaj, sef. Sef se ne plaća. Room servis se plaća.
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran , Snack Bar, Food Circle, 2 a la carte restorana (otomanski, riblji), 4 bara (Lobby, Disco, Vitamin i Beach Bar), diskoteku.
Ne plaća se: tursko kupatilo (Hamam), sauna, otvoreni bazen, Large bazen, Jacuzzi bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen, dnevne i večernje animacije i programi, teniski tereni, odbojka na plaži, step, aerobik, strečing, gimnastika u vodi, vaterpolo, pikado, streljaštvo, vazdušna puška, karaoke, fitness centar, živa muzika, žurke na plaži, bioskop, mini fudbal, mini golf, basket, nemotorizovani vodeni sportovi, stoni tenis, bilijar. Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji bazen, mini disko, bioskop.
Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji bazen, mini disko, bioskop.
Plaća se: jacuzzi, masaže , SPA i tretmani nege lica i tela, piling, terapije, kompjuterske i video igrice, motorizovani vodeni sportovi, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa, Open Air disko, padobranstvo, , kanu, surf (uz licencu), Speed Bike,
Ostali sadržaji: Doktor, frizer, šoping centar (juvelir, market, tatoo…), servis za pranje i peglanje veša, sale za sastanke i konferencije, telefon, faks, fotokopiranje, foto servis, rent-a-car .
Usluga : Ultra All inclusive
Švedski sto u glavnom restoranu:
-Doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su užine u Snack Baru, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke,čaj, kafa, kolači, sladoled u doba dana, jednom u toku boravka a la carte restoran uz rezervaciju.
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije - 8€/pax.), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića,, sokovi od sveže ceđenog voća i drugo van koncepta.
Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 


SENSIMAR TURKIZ 5*    www.turkiz.com.tr

   

Lokacija : Kemer, u centru, 50 m od sopstvene plaže
45 km od centra Antalije, 55 km od antalijskog aerodroma
Smeštaj : Sobe su opremljene: centralnom klimom, satelit TV-om sa muzičkim kanalima, direktnom telefonskom linijom u sobi i kupatilu, mini barom, sefom, kupatilom sa tušem/kadom, fenom, laminatom.Sve sobe imaju balkone, dva standardna ili francuski krevet. Sef se ne plaća, ali se ostavlja depozit. Mini bar se plaća.
Sadržaj : Hotel je izgrađen je 1990. godine, renoviran 2011. i ukupno ima 164 sobe (148 superior, 6 junior apartmana, 9 senior apartmana). Junior apartman ima jednu odvojenu spavaću sobu, a senior dve. 7 je spojenih soba, i 2 za osobe sa posebnim potrebama. Kompleks zauzima 120.000 m2 (hotel, Marina i Moonllight Park).
Hotel ima glavni restoran "Akdeniz", A la carte restoran "La Tarrace",BBQ - Barbeque resotran, 5 barova (Lobby, Pool, Beach, Disco i Teras), diskotreku.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (Hamam), sauna, šok-tuš, para, otvoreni bazen sa toboganima, dečiji bazen, fitness centar, dnevne i večernje animacije i programi, amfiteatar, stoni tenis, pikado, vodeni bicikl, aerobik, odbojka na plaži, boćanje, kanu, surf uz licencu, vaterpolo, teniski teren, nemotorizovani vodeni sportovi, internet u lobiju i sobama.
Plaća se: tenis uveče i oprema, časovi tenisa, ronjenje, motorizovani vodeni sportovi, masaže, SPA i tretmani nege lica i tela, piling, terapije, doktor, frizer, foto servis, market, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, telefon, faks, fotokopiranje, parking, rent-a-bike.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu "Akdeniz":
- doručak, kasni doručak, ručak i večera. U konceptu su i ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba, A la carte restoran (uz rezervaciju), sokovi od sveže ceđenog voća uz doručak.
Plaćaju se: A la carte i BBQ restoran (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća i drugo van koncepta. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel koristi šljunkovitu Moonlight plažu, jednu od najpoznatijih plaža na Mediteranu, koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju, a za peškire je potreban towel card i ostavlja se depozit.

 

 


LE JARDIN RESORT 5*     www.lejardinresort.com

   

Lokacija : 45 km od centra Antalije, 55 km od aerodroma Antalija
7 km od Kemera
Kiriš, na sopstvenoj plaži
Smeštaj : Hotel je otvoren 1998. godine, a renoviran tokom zime 2011-2012. i zauzima prostor od 48.000 m2. Ukupno ima 308 soba u 4 trospratna bloka (254 standardne, 54 porodične sobe). Dve sobe su prilagođene za osobe sa posebnim potrebama.
Sobe imaju : francuski ili dva standardna kreveta, kuptilo sa tušem/kadom, fen, satelitska TV sa muzičkim kanalima, telefon, sef, mini bar, centralnu klimu, laminat , balkon ili terasu. Porodične sobe imaju odvojene spavaće sobe. Room servis se plaća od 07:00 do 24:00.
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran "Flora", 4 A la carte restorana (turski, dalekoistočni, italijanski i meksički), 2 snack restorana (Rosa i Melissa), 7 barova (Rosa, Tulip, Mimosa, Citrus, Melissa, Erica, Vitamin), diskoteku-noćni klub.
Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji bazen, mini disko, akva park, trambulina.
Ne plaća se: otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, Akva Park sa toboganom, dnevne i večernje animacije i programi, odbojka na plaži, aerobik, gimnastika, amfiteatar, živa muzika, pikado, streljaštvo, 2 teniska terena, fitness centar, stoni tenis, diskoteka, amfiteatar, bilijar, stoni fudbal, bicikl.
Plaća se: masaže, SPA i tretmani nege lica i tela, piling, terapije, internet, osvetljenje teniskih terena i časovi tenisa, svi vodeni sportovi, škola ronjenja, rafting, jeep safari, čuvanje dece.
Usluga : Ultra All inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su Snack restorani, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, fast food u razno doba dana, Room service od 24:00 do 07:00.
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije - dress code), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća i sve van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju 200 m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

 


LE CHATAEAU DE PRESTIGE SPA &THALASSO DE LUX 5*    www.prestigehotel.com.tr

   

Lokacija : Göynük, na sopstvenoj plaži
9 km od centra Kemera
30 km od centra Antalije, 40 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Resort ima 100.000 m2. Ukupno ima 550 soba / 2000 kreveta (ekonomske - bez balkona, standardne, superior standardne, porodične dupleks, superior dupleks, apartmani). 8 standardnih soba prilagođeno je osobama sa posebnim potrebama. Oko polovine soba ima pogled na more.
Sobe sadrže: francuski krevet i jedan standardni krevet, sofu, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, centralnu klimu, tuš i kadu, fen, telefon u kupatilu i sobi, mini bar, sef, tepih, balkon. Ekonomske sobe su manje i bez balkona. Sef u sobi se ne plaća. Room service se posebno naplaćuje.
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran sa dečijim restoranom, Šator Velikog Vezira, Beach i Aqua restoran, Snack Bazar, poslastičarnicu Sweet Bistro i 5 A la carte restorana (italijanski, francuski, turski, daleki istok i riblji), 7 barova (Lobby, Pool, Beach, Snack, Irish, Piano i Disco Bar).
Za decu tu je Mini klub, igralište, mini disko, bioskop, igralište.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (Hamam), sauna (uz rezervaciju), jacuzzi, otvoreni bazen, poluolimpijski otvoreni bazen, bazen sa 3 tobogana, Akva Park sa 5 tobogana, zatvoreni bazen (svi bazeni imaju i dečiji deo), aerobik, step, gimnastika, teniski teren i oprema uz depozit, stoni tenis, košarka, odbojka, fitness centar, pikado, animacije tokom dana, večernji programi, živa muzika, nemotorizovani vodeni sportovi, surf (uz licencu), diskoteka, TV soba, igre na bazenu, boćanje.
Plaća se: igraonica (bilijar, stoni fudbal, Atari, video igrice…), kuglanje, internet kutak, organizacije privatnih žurki, osvetljenje teniskih terena uveče, motorizovani vodeni sportovi, poluolimpijski bazen kada imaju organizovane plivačke grupe, časovi surfa, fudbalski teren, centar za negu lepote, Wellness-Spa-Thalasso Centar, masaže, piling, doktor, pranje veša i hemijsko čišćenje, market, šoping centar (butik, juvelir, koža…), frizer, sale za sastanke, telefon i faks, rent-a-car, fotograf, čuvanje dece. Usluga : Ultra All inclusive koncept obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak i večera sa dečijim bifeom, ponoćna užina i supa. Zatim, mini bar (2 vode po dolasku), turske palačinke (12:00-16:00), užine u raznim delovima dana, sladoledi (15:00-16:00), kolači (15:00-17:00), lokalna alkoholna i bezalkoholna i neka uvozna pića, lokalna piva.
Posebno se plaćaju: Irish pub, premium pića, sokovi od ceđenog voća (osim uz doručak), A la carte restorani uz rezervaciju.
Plaža : Hotel ima svoju 200 m dugu peskovito - šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.

 

 


AKKA ALINDA HOTEL 5*     www.akkahotels.com

   

7 km od centra Kemera
44 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Resort ima 32.000 m2. Ukupno ima 410 soba (138 standardnih, Classic, 4 za osobe sa posebnim potrebama, spojene sobe, sobe za nepušače, junior apartmani, duplex porodične sobe, porodične sobe, standardni apartmani…).
Standardne sobe imaju: parket i/ili tepih na podu, tuš, fen, direktnu telefonsku liniju, mini bar, LCD TV-om sa satelitskim kanalima, sef, centralnu klimu. Sve sobe imaju balkon. Sef u sobi se ne plaća. Room service se posebno naplaćuje.
Sadržaj : Glavni restoran , 3 A la carte restorana (Gullet, Pasha i Village Breakfast ), 4 bara (Lobby, Pool, Beach, Café Turk i Disco).
Za decu tu je Mini klub, igralište, dečiji bazen, bioskop, dečiji bife.
Ne plaća se:tursko kupatilo (Hamam), sauna (uz rezervaciju), jacuzzi, zatvoren bazen, otvoreni bazen,otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, bazen sa toboganima, wireless internet (lobby i sobe za sastanke), Port Party, TV corner, 2 teniska terena i oprema, odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, fitness centar, pikado, amfiteatar i animacije tokom dana, večernji programi, živa muzika, diskoteka, nemotorizovani vodeni sportovi.
Plaća se: wireless internet (u sobama), bilijar, osvetljenje teniskih terena uveče i časovi, motorizovani vodeni sportovi, Sudeya SPA, masaže, tretmani, piling, refleksologija, bali masaža, masaža vrućim kamenjem, šiacu,
doktor, pranje veša i hemijsko čišćenje, market, prodavnice (butik, juvelir, koža…), frizer, biznis centar, telefon i faks, parking, rent-a-car, fotograf, čuvanje dece.
Usluga : Ultra All Inclusive koncept obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- Doručak, kasni doručak, ručak, večera sa dečijim bifeom, ponoćna užina i ekspres bife posle 23h.
Mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), turske palačinke (11:00-16:30), užine u različito doba dana, dečiji bife, sladoledi (12:00-18:00 h) u mini klubu, lokalna alkoholna, bezalkoholna i neka uvozna pića, lokalna piva.
Posebno se plaćaju premium uvozna pića, energetski napici, sokovi od sveže ceđenog voća, A la carte restorani (rezervacija 5€).
Plaža : Hotel ima svoju 120 m dugu peskovito - šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.
Komentar : Uživajte u čarima Kemera.

 

 

 

 


SIMENA SUN CLUB 5*     www.simenasunclub.com

   

Lokacija : Hotel se nalazi u mestu Çamyuva, na sopstvenoj plaži.
Udaljen je 7 km od centra Kemera, 60 km od centra Antalije i 70 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel ima 450 soba, od čega su 350 standardne (4 za osobe sa posebnim potrebama), 70 su porodične sobe, a ostalo su apartmani, dupleks apartmani, select stanovi, select vile i predsednički apartman.
Opremljenost soba: balkon, satelitska TV, split klima, direktna telefonska linija, fen, sef, mini bar (dopunjava se svaka 2 dana), luksuzno kupatilo. Sve sobe imaju pogled na baštu. Porodične imaju odvojenu spavaću sobu. Room service se plaća.
Sadržaj : Resort zauzima povrsinu od 89.000 m2. Hotel ima glavni restoran Simena, 3 a la carte restorana (Anatlia, Mediterran i Sun Dragon), 8 barova (Olympos, Beach, Disco, Lobby, Jetty, Kemer, Snack i Elite), poslastičarnicu. Za decu tu je mini klub, 2 dečija bazena, mini disko, igralište, dečiji restoran. Čuvanje dece se posebno naplaćuje. Hotel ima tursko kupatilo (Hamam), saunu, parno kupatilo, otvoreni bazen sa jacuzzijem, relaks bazen, 2 dečija bazena, Akva Park sa 3 tobogana, amfiteatar, dnevne i večernje animacije, tematske večeri, živa muzika, sportovi na vodi, fitness centar, odbojka, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, teniski teren, kanu i surf (uz licencu), diskoteka, internet kutak, šah, karte, tavla, pikado boćanje, gimnastika, aerobik, gimnastika u vodi.
Posebno se plaća: Elite Bar, nargile, tenis uveče, časovi i oprema, skijanje na vodi, jet ski, banana, parasejling, katamaran, jedrenje (uz licencu) i ostalo van koncepta, masaže, piling, tretmani nege lica i tela, doktor, prodavnice, servis za pranje i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, faks.
Usluga : Ultra All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina u restoranu Kemer, a u konceptu su i fast food, peciva, čaj, kafa, kolači, sladoled u određeno doba dana, jednom u toku boravka A la carte restoran uz rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se De luxe lokalna i uvozna pića, A la carte restorani i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju 300 m dugu peščano-šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, i dušeci se ne naplaćuju.

 

 

 

 

 


TURKIZ BELDIBI 5*     www.turkiz.com.tr

   

Lokacija : Beldibi, na sopstvenoj plaži
20 km od Kemera, 30 km od centra Antalije
45 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel je izgradjen 2002. godine, renoviran 2008. i ukupno ima 268 standardnih soba (12 nepušačkih, 2 za osobe sa posebnim potrebama), 2 senior apartmana, 1 junior kraljevski apartman i 1 kraljevski apartman.
Sobe su opremljene: centralnom klimom, satelit TV- om sa muzičkim kanalima, direktnom telefonskom linijom, mini barom (dopunjava se dnevno), sefom, kupatilom sa tušem i kadom, fenom, a podovi su prekriveni tepihom. Sve sobe imaju balkone. Sef i mini bar se ne plaćaju, ali se za sef ostavlja depozit. Room servis se plaća osim od 02:00-07:00.
Sadržaj : Hotel ima tursko kupatilo (Hamam), saunu, otvoreni i zatvoreni bazen, otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, igre na bazenu, fitness centar, dnevne i večernje animacije, stoni tenis, pikado, step, aerobik, gimnastiku u vodi, streljaštvo, odbojku na plaži, terene za košarku, boćanje, vazdušna puška, vaterpolo, 2 terena za tenis, fitness centar, bioskop, nemotorizovani vodeni sportovi, bilijar, wireless internet u lobiju. Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji bazen. Čuvanje dece se naplaćuje.
Plaća se: internet café, tenis uveče i oprema, škola tenisa, motorizovani vodeni sportovi, doktor, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, konferencijski centar, sale za sastanke, telefon, faks, fotokopiranje, rent-a-car, masaže, SPA i tretmani nege lica i tela, piling, terapije.
Usluga : Ultra All Inclusive koncept obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa. U konceptu su branch subotom, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba, A la carte restorani (uz rezervaciju).
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezan kodeks oblačenja i rezervacija dan unapred), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća i drugo van koncepta. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

 

 

 


CLUB PHASELIS 5*    www.clubphaselis.com

   

Lokacija : Hotel se nalazi oko 45 km od aerodroma u Antaliji, u mestu Goynuk i udaljen je 5 km od centra Kemera.
Smeštaj : U Hill delu se nalazi 121 hill de luxe soba, 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 31 hill superor soba, 1 hill executive sobu, 2 hill junior suita, 6 hill king suita , 5 hill family soba. U Club delu se nalazi 230 standardnih soba, 10 connection soba, 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 30 manjih standardnih soba, 76 club superior soba, 4 club suita, 22 beach soba).
Standarne sobe imaju: kupatilo,fen za sušenje kose,centralni klima uređaj (hill deo) individualni klima uredjaj (club deo),sef (besplatno),telefon,televizor,mini bar i balkon.
Sadržaj : Hotel ima recepciju, glavni restoran, 4 a la carte restorana ( riblji, kineski, japanski, turski restoran – potrebna rezervacija), 6 barova,doktor, Wellness centar,diskoteka,menjačnica,internet kafe,parking,1 spoljašnji bazen,aqua park,tursko kupatilo,sauna,jacuzzi,teretana,aerobik,mini fudbal,odbojka na plaži,mini golf,košarka,stoni tenis ,bežicni internet ,diskoteka (ulaz),muzika u živo,animacioni program,dečiji meni,dečiji bazen,bioskop ,mini-club ( 4-12 god.),dadilja (plaća se).
Posebno se plaća se: masaža,kurs ronjenja,motorni sportovi na vodi,bilijar,video igre, frizerski salon, intenet, rent a car i teniski tereni.
Usluga : Usluga je ultra all inclusive
Plaža : Privatna šljunkovito - peščana plaža, sa Plavom zastavom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela

 

 

QUEEN ELIZABETH ELITE SUITE HOTEL&SPA 5*

   

Lokacija : Göynük, 150 m od sopstvene plaže
9 km od centra Kemera
30 km od centra Antalije, 40 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sobe su opremljene: satelitskim TV-om sa muzičkim kanalima, internet konekcijom, centralnom klimom, sefom, mini barom, fenom, tušem/kadom, direktnim telefonom, tepihom na podu i balkonom.
Sadržaj : Resort zauzima prostor od 38.000 m2 i sastoji se od glavne zgrade u obliku broda. Ukupno ima 395 soba ( 218 standardnih soba, 112 porodičnih apartmana, 4 deluxe apartmana, 4 kraljevska apartmana, 11 dupleks Lake vila i 1 dupleks predsednički apartman).
Hotel ima glavni restoran Voyager, 4 a la carte restorana (dress code), 6 barova, poslastičarnicu, diskoteku.
Za decu tu je mini klub, mini disko, dečiji restoran, igralište i dečiji bazen. Čuvanje dece se naplaćuje.
Besplatni sadržaji:tursko kupatilo (Hamam), otvoreni bazen, dečiji bazen, TV soba, bioskop, diskoteka, dnevne i večernje animacije i programi, fitness centar, stoni tenis, mini golf, 2 teniska terena i oprema,
Plaća se: kursevi tenisa, tenis pod reflektorima i oprema za tenis, bilijar, jahanje, mountain bike, safari ture, plovidba brodom, golf, inernet servis, masaže, SPA tretmani i terapije, tretmani nege lica i tela, doktor, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar (svetske robne marke i brendovi), fotografska radnja, telefon, faks, fotokopiranje, rent-a-car, konferencijski centar.
Usluga : Ultra All inclusive usluga uključuje:
U glavnom restoranu:
- Doručak, kasni doručak, ručak, večera. U konceptu su i užine, turske palačinke, sladoled, topli napici, u raznim delovima resorta u različito doba dana, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, jednom u toku boravka A la carte restoran uz rezervaciju, mini bar.
Plaćaju se: premium i neka uvozna i flaširana pića kao i sve ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5*    www.orangecounty.com.tr

   

250 m od centra Kemera
45 km od centra Antalije, 60 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ukupno ima 552 sobe od čega 446 standardnih, a tu su i 11 porodičnih soba, 5 za osobe sa posebnim potrebama, a ostalo su apartmani (kraljevski, mladenački, de luxe..), zatim Volendam kuće, i 2 Van Gog kuće.
Sobe su opremljene: kupatilom sa kadom i tušem, fenom, centralnom klimom, direktnom telefonskom linijom, satelitskom TV, mini barom, sefom, tepihom, balkonom. 287 soba ima francuski balkon. Room service se plaća kao i sef u sobi. U sobama je zabranjeno pušenje.
Sadržaj : Orange County je "mali Amsterdam" tj. kopija amsterdamskih ulica iz 16.veka.
Hotel ima glavni restoran "De Wereld", 11 a la carte restorana i 6 barova.
Za decu tu je mini klub, bazeni sa toboganima, igralište.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (Hamam), sauna, para, otvoreni i zatvoreni bazen, Fitness centar, stoni tenis, nemotorizovani vodeni sportovi, animacije, internet café, wireless internet, tobogani, odbojka na plaži, diskoteka, katamaran (uz licencu),
Plaća se: jaht tura (rezervacija 4 dana unapred), bilijar, kuglanje, igraonica, motorizovani vodeni sportovi, masaže, SPA i tretmani nege lica i tela, doktor, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, foto servis, čuvanje dece.
Usluga : Usluga u hotelu je na bazi Ultra All Inclusive-a i obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu "De Wereld":
- Doručak, ručak, večera, kasna večera i ponoćne užine.
U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, grickalice, čaj, kafa, sladoled u određeno doba dana, mini bar (dopunjava se dnevno).
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije 10 €), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća.
Alkohol se ne služi mladjima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Za peškire se dobija "towel card" čiji gubitak se naplaćuje 20 €.

 

 


YELKEN BLUE LIFE SPA & WELLNESS HOTEL 5*

   

Lokacija : Beldibi, na sopstvenoj plaži
10 km od centra Kemera
25 km od centra Antalije, 40 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Sobe su opremljene: tepihom i keramikom na podu, tušem/ kadom, TV sa satelitskim kanalima, split klimatizacijom, telefonskom linijom, mini barom (dopunjuje se dnevno bezalkoholnim napicima), sefom, fenom. Sve sobe imaju balkon. Room service se plaća, dok se sef u sobi ne naplaćuje. U sobama je zabranjeno pušenje.
Sadržaj : Hotel zauzima 20.000 m2 i otvoren je 18.03.2011. Ukupno ima 332 sobe - 850 kreveta, od toga 302 standardne, 23 porodične sobe, 4 apartmana i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.
Hotel ima glavni restoran, 2 A la carte restorana (Marine Fish i Sultan Turkish), 3 bara Lobby, Pool i Disco Bar). Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, animacije i tobogani. Čuvanje dece se naplaćuje.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (Hamam), sauna, zona za relaksaciju, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen, Wireless internet u lobiju, amfiteatar, pikado, kanu, aerobik, stoni tenis, fitness centar i programi, vodeni bicikl.
Plaća se: masaže, piling, centar za lepotu, SPA centar, iznajmljivanje bicikla, bilijar, motorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta, doktor, frizer, kozmetičar, telefon, faks, fotokopiranje, servis za pranje veša, prodavnice, fotograf, juvelir, rent-a-car, market.
Usluga : Koncept Ultra All Inclusive uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna čorba. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, besplatan sladoled (14:00-16:00), kolači u određeno doba dana.
Plaćaju se: A la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća, sladoled (osim u naznačeno vreme u konceptu).
Plaža : Hotel ima svoju 250 m dugu šljunkovitu plažu gde se ležaljke, suncobrani i dušeci ne plaćaju. Peškiri uz depozit.

 

 

CRYSTAL FLORA BEACH RESORT 5*

   

Lokacija : Hotel se nalazi u oblasti Beldibi, na sopstvenoj plaži. Udaljen je 10 km od centra Kemera, 25 km od centra Antalije, 35 km od međunarodnog aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Resort ima 53.000 m2 od čega bašta zauzima 18.000 m2. Resort je izgrađen 1997., a renoviran je 2010. god. Čine ga trospratni bungalovi. Ukupno ima 513 soba (74 sa pogledom na more) od čega 427 standardnih soba, 16 superior soba, 61 porodična, 4 junior (Pasha) apartmana, 4 apartmana i 1 kraljevski apartman.
Oprema sobe: keramički pod sa dekorativnim tepihom, balkon ili terasa, split klima, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon u sobi i kupatilu, tuš, fen. Dostupne su sobe za osobe sa posebnim potrebama i sobe za pušače. Sef u sobi se ne plaća.
Room service se posebno naplaćuje.
Sadržaj : Glavni restoran (Aspendos), 6 a la carte restorana (Beach Club, La Fiesta, Starfish, Azure, Ottoman, Flora), 7 barova (Café Turca, Saphir Disco Bar, Lounge Café & Bar, Port Bar, Beach Club, Pool & Snack Bar, Gözleme House)
Za decu tu je Mini klub, igralište i dečiji bazen, dečiji bife. Čuvanje dece se naplaćuje.
Ne plaća se: 3 otvorena bazena, relaks bazen, Akva Park, dečiji bazen, wireless internet (neke sobe i lobi - do 56 kbps), teniski teren sa tvrdom podlogom, odbojka na plaži, stoni tenis, tursko kupatilo (Hamam), sauna (šok tuš), parno kupatilo, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, aerobik, strečing, pikado, boćanje, košarka, animacije tokom dana, večernji programi, živa muzika, diskoteka.
Plaća se: wireless internet preko 56 kbps, nargile u kafeu, igraonica, video igrice, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi, SPA, masaže, Bali masaže i tretmani, piling.
Ostali sadržaji: doktor, inernet kutak (uz rezervaciju), pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), frizer, sala za sastanke, parking, rent-a-car.
Usluga : Ultimate All inclusive koja obuhvata
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni kontinentalni doručak, ručak, snack i večera.Mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), jednom u toku boravka a la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, tursko pecivo, turske palačinke, keks i kolači tokom dana, sladoled (16:00-18:00), noćne užine.
Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina!
Posebno se plaća: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, a la carte restorani (deci do 7 godina nije dozvoljen ulaz).
Plaža : Hotel ima svoju 900 m dugu šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju. Za peškire se ostavlja depozit.

 

 

CRYSTAL DE LUX RESORT 5*    www.crystalhotels.com.tr

   

Lokacija : Kemer, oko 150 m od sopstvene plaže, 1 km od centra Kemera, 38 km od centra Antalije, 56 km od međunarodnog aerodroma u Antaliji.Smeštaj : Resort ima 16.000 m2 od čega bašta zauzima 8.000 m2. Hotel je izgrađen 2008. godine i čini ga šestospratna zgrada okružena vrtom. Ukupno ima 356 soba (290 sa pogledom na more) od čega 309 standardnih soba, 41 porodična, 3 Sultan i 3 Pasha apartmana. U sobama je zabranjeno pušenje!!!
Oprema sobe: tepih na podu, balkon, centralna klima, satelitska TV i radio, mini bar, sef, telefon u sobi i kupatilu, wireless internet, tuš, fen. Dostupne su sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sef u sobi se ne plaća. Room service se posebno naplaćuje.
Sadržaj : Glavni restoran (Panorama), 3 a la carte restorana (Mexico, Venezia, Istanbul), 6 barova (Café Turca, Saphir Disco Bar, Lobby Lounge, Vital, Patisserie Corner, Lagoon).
Za decu tu je Mini klub, igralište i dečiji bazen sa akva parkom, dečiji bife za večeru. Čuvanje dece se naplaćuje.
Plaća se: SPA centar i SPA bazen od 60 m2, masaže, piling, centar za negu lepote, igraonica, video igrice, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi.
Ne plaća se: 2 otvorena i dva zatvorena bazena, Akva Park, 2 dečija bazena, tursko kupatilo (Hamam), sauna (šok tuš), parno kupatilo, jacuzzi, wireless internet (sobe, lobi, javni prostori), teniski tereni tokom dana uz rezervaciju, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, aerobik, strečing, pikado, košarka, bioskop, animacije tokom dana, večernji programi, živa muzika, diskoteka.
Ostali sadržaji: doktor, inernet kutak (uz rezervaciju), pranje veša i hemijsko ciscenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), frizer, 4 sale za sastanke (do 300 mesta) i parking.
Usluga : Ultimate All inclusive obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni kontinentalni doručak, ručak, večera, ponoćna večera.
Mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), jednom u toku boravka a la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, tursko pecivo, keks i kolači tokom dana, sladoled (16:30-19:00), coffee break (17:00-18:00), noćna užina…
Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina!
Posebno se plaćaju sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, a la carte restorani (deci do 7 godina nije dozvoljen ulaz).
Plaža : Hotel ima svoju peskovito - šljunkovitu plažu koja je od hotela udaljena 150 m. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.

 

 

 

HOTEL CLUB SALIMA FIRST CLASS HOLIDAY VILLAGE

   

Lokacija: Club Salima nalazi se u oblasti Beldibi, na sopstvenoj plaži, udaljen 13 km od centra Kemera, 35 km od centra Antalije, 45 km od međunarodnog aerodroma u Antaliji.
Smeštaj: Ukupno ima 411soba od čega 278 standardnih, 41 porodična, 70 porodičnih apartmana, 14 junior apartmana i 8 vila.
Standardna soba sadrži kupatilo sa tušem, direktnu telefonsku liniju, satelitski TV, mini bar koji se plaća osim vode koja je grati, balkon ili terasa, fen, sef (ne plaća se), kolevka za dete (na zahtev), split klimatizacija.
Sadržaj: Glavni restoran, Cavalliere a la carte restoran, 4 bara (Mediterraneo Bar, Coffe House, Poolbar i Disco Bar)
Za decu tu je mini klub, dečiji bazen sa mini toboganima, igralište, hranilica za bebe restoran, dečiji bife u glavnom restoranu, junior klub.
Čuvanje dece se posebno naplaćuje.
Ne plaća se: Tursko kupatilo (Hamam), sauna.
Plaća se: masaže i terapije.
Sport i zabava:
Ne plaća se: 3 otvorena bazena (1 ima tobogan), 4 teniska terena (tvrda podloga), fantastične animacije i predstave, fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, mini fudbal, košarka, disko, aerobik, pikado, streljaštvo, vazdušna puška, bilijar, wi-fi oko bazena i na recepciji.
Plaća se: igranje tenisa pod reflektorima, kursevi i oprema za tenis, skijanje na vodi, surf i parasejling, kanu, ronjenje.
Ostali sadržaji: doktor, juvelirnica, prodavnica, butik, rent-a-car, multimedija centar, frizer, telefon, faks i pranje veša
Usluga: All inclusive koncept obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu:
doručak, kasni doručak, snack servis, ručak, večera
U konceptu su i čaj i kolači u 17 h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, đus za vreme doručka,voda u mini baru.
Posebno se plaća: mini bar (osim vode), đus od ceđenog voća (osim tokom doručka), espreso, kapućino, sladoled, sav alkohol u diskoteci, Cavalliere a la carte restoran, Mediteraneo bar i sva uvozna pića.
Plaža: Hotel ima svoju plažu od sitnog šljunka. Plaža ima plavu zastavicu EU. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.

 

 

HOTEL BONA DEA BEACH 4*

   

Lokacija: Kemer, na sopstvenoj plaži 1 km od centra Kemera, 45 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija
Smeštaj: Hotel je izgrađen 2006. godine, a renoviran u martu 2012. Zauzima prostor od 5.700 m2. Čini ga petospratna zgrada u kojoj je 109 standardnih soba i jedna za osobe sa posebnim potrebama.
Sobe su opremljene sa tri standardna kreveta ili jedan francuski i jedan standardni krevet, podovi su prekriveni keramičkim pločicama ili laminatom, svaka soba takođe poseduje satelitski TV sa muzičkim kanalima, 22" LCD, mini bar, sef, split klimu, Wi-Fi, fen, direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, telefon.Tri sobe imaju francuski balkon, a ostale (106) standardni balkon.
Sadržaj: Hotel ima glavni restoran, Snack bar Panorama, Service Bar, Lobby Bar, diskoteka.
Za decu tu je mini klub, mini disko, igralište.
Besplatni sadržaji: tursko kupatilo (Hamam), otvoreni i zatvoreni bazen, otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, 2 tobogana, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, step, aerobik, gimnastika u vodi, fitness centar, Wi-Fi u lobiju, pikado, TV soba, šah, tavla, stoni tenis, diskoteka.
Plaća se: bilijar, vodeni sportovi, internet café, kompjuterske igrice, sauna, jacuzzi masaže, SPA i tretmani nege lica i tela, piling, terapije, solarijum, doktor, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, sala za sastanke, telefon, faks, nargile, foto servis, rent-a-car, rent-a-bike. Mini bar, room service i sef u sobi se naplaćuju.
Usluga: Usluga je na bazi All Inclusive-a i uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su Snack restoran, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači u različito doba dana. Omogućen je i dijetalni meni.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća, sva pića posle 23:00 h, sladoled, energetska pića, turska kafa, mini bar.
Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža: Hotel ima svoju malu, 25 m dugačku peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Za peškire se ostavlja depozit.

 

 


FAME HOTEL 3*     www.famehotels.com

   

Lokacija : Kemer, 200 m od plaže
0,5 km od centra Kemera
40 km od centra Antalije, 50 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel ima 92 standardne sobe, 8 trokrevetnih soba i 8 porodičnih soba. Standardne sobe imaju tepih, kupatilo sa tuš-kadom, fen, klima uređaj, balkon, direktan telefon, satelit TV sa muzičkim kanalima.
Sadržaj : Hotel je gradski, u samom centru Kemera. Ima glavni restoran, 2 bara (Lobby, Pool), diskoteku u hotelu Fame Residence. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, dnevne i večernje animacije i programi u hotelu i na plaži, muzički program.
Plaća se: bilijar, svi sportovi na vodi, lekar, sef na recepciji, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, foto servis, rent-a-car, parking, faks.Hotel nema svoje SPA kapacitete, ali u okolini ima nekoliko privatnih hamama.
Usluga : All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, ručak, večera i ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, pića u diskoteci (Fame Residence), sva hrana i piće posle 23 h.
Plaža : Hotel ima svoju šljunkovitu plažu udaljenu 200 m. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

 

 

LIMS BONA DEA 4*    www.pelitbonadea.com

   

Lokacija : Kemer, na sopstvenoj plaži
1 km od centra Kemera, 
45 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel čini petospratna zgrada u kojoj je 109 standardnih soba i jedna za osobe sa posebnim potrebama. Standardne sobe imaju balkon (106 soba ima standardni balkon, 3 sobe francuski), split klimu, francuski i standardni krevet ili tri standardna kreveta, 22" LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, keramiku ili laminat na podu, wireless internet.
Plaća se: Sef, mini bar i room service.
Sadržaj : Hotel je izgrađen 2006. godine, renoviran marta 2012. Prostire se na 5.700 m2. Hotel ima glavni restoran, snack bar Panorama, Service Bar, Lobby Bar, diskoteku.
Za decu tu je mini klub, mini disko, igralište. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), otvoreni i zatvoreni bazen, otvoreni i zatvoreni bazen za decu, 2 tobogana, gimnastika u vodi, fitness centar, aerobik, step, stoni tenis, pikado, šah, tavla, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, TV soba, wireless internet (u lobiju).
Plaćaju se: SPA, sauna, tretmani nege lica i tela, piling, jacuzzi masaža, terapije, solarijum, sportovi na vodi, bilijar, nargile, internet café, kompjuterske igrice, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, rent-a-bike, prodavnice, sala za sastanke, faks, foto servis i ostalo van koncepta.
Usluga : Usluga je na bazi All Inclusive-a i uključuje: Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su snack, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači u razno doba dana. Omogućen je i dijetalni meni.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, sva pića posle 23 h, sladoled, energetska pića, turska kafa, mini bar i ostalo van koncepta. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju malu, 25 m dugačku peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Za peškire se ostavlja depozit.

 

 


FAME RESIDENCE GOYNIK 5*    www.famehotels.com

   

Lokacija : Kemer, Göynük, 100 m od svoje plaže
10 km od centra Kemera
30 km od centra Antalije, 40 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel ima 163 sobe (106 standardnih, 48 trokrevetnih, 2 Junior apartmana, 7 porodičnih soba). Standardne sobe imaju tepih, kupatilo sa tuš-kadom, fen, centralnu klimu, balkon imaju skoro sve sobe, direktan telefon, satelit TV sa muzičkim kanalima, mini bar (voda), sef. Plaća se sef i room service.
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, A la carte restoran, 4 bara (Pool Snack, Lobby, Beach, English Pub).
Za decu je tu mini klub, dečiji bazen, animacije. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, otvoreni bazen sa toboganima, dečiji bazen, zatvoreni bazen, dnevne i večernje animacije i programi u hotelu i na plaži, fitness centar, stoni tenis, teniski teren, mini fudbal.
Plaća se: centar za negu lepote, solarijum, jacuzzi, bilijar, svi sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, lekar, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, foto servis, faks, rent-a-car, rent-a-bike, parking.
Usluga : All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži. Dostupni su vegetarijanski, dečiji meni i meni za dijabetičare. U konceptu su i turske palačinke, pite, sladoled, razne grickalice, sezonsko voće u raznim delovima hotela u različito vreme, jednom nedeljno A la carte restoran uz rezervaciju.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, mini bar osim vode, sva hrana i piće posle 23 h, A la carte restoran.
Plaža : Hotel ima svoju šljunkovitu plažu udaljenu 100 m od hotela. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 AKKA ANTEDON 5*     www.akkahotels.com

   

Lokacija : Kemer, Beldibi, na svojoj plaži
15 km od centra Kemera
20 km od centra Antalije, 41km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ukupno ima 500 soba (340 standardnih, 5 za osobe sa posebnim potrebama, 12 spojenih porodičnih, apartmane i sobe za nepušače). Standardne sobe imaju balkon, centralnu klimu, sef (ne plaća se), mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), satelitsku TV, direktan telefon, kupatilo sa tuš-kadom, fen, tepih, wireless internet. Porodičnih soba ima 68 i sastoje se od dve sobe. U jednoj sobi je francuski krevet, u drugoj dva obična. Plaća se room service.
Sadržaj : Hotel se prostire na 90.000 m2. Čine ga glavna zgrada sa 2 bloka, porodični blok i blok sa vilama. Hotel ima glavni restoran (Divan), 4 A la carte restorana (Safran, Gulet, Olive, Pasha), Snack restoran, 7 barova (Elite, Pool, Beach, Vitamin, Café Turk, Red Lounge, Disco).
Za decu tu je dečiji bazen sa 2 tobogana, mini klub, igralište, trampolina, mini disko, bioskop, dečiji bife.
Čuvanje dece se naplaćuje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), sauna (uz rezervaciju), parno kupatilo, jacuzzi, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, otvoreni bazen za decu, zatvoreni bazen za decu, bazen sa toboganima, fitness centar, džoging traka, 2 teniska terena, oprema za tenis, stoni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, mini fudbal, badminton, nemotorizovani sportovi na vodi, pikado, bilijar, soba za kartanje, animacije tokom dana, večernji programi, živa muzika, diskoteka, amfiteatar, bioskop, TV Corner, wireless internet (u sobama i radnim prostorima).
Plaća se: Sudeya SPA, kozmetičar, tretmani, piling, masaže, bali masaža, masaža vrućim kamenjem, shiatsu, refleksologija, osvetljenje teniskih terena uveče, časovi tenisa, jaht-tura, škola ronjenja, motorizovani sportovi na vodi, video igrice i ostalo van koncepta. Zatim, lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, parking, rent-a-car, market, prodavnice (juvelir, butik, koža…), biznis centar, faks, fotograf.
Usluga : U koncept Ultra All Inclusive uključeno je:
Švedski sto u glavnom restoranu Divan:
- doručak, express bife, ručak, večera, ponoćna užina, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), turske palačinke od 11 do 16:30 h, užine, meni za bebe, poslastičarnica i sladoledi od 12 do 23 h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića, sok od pomorandže.
Plaćaju se: premium pića, lokalna i uvozna selektovana vina, šampanjac, flaširana pića, energetski napici, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani (rezervacija 5 €), seoski doručak, kolači, usluga u paviljonima i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju 285 m dugu peskovito - šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.

 

 

FANTASIA DELUXE 5*    www.fantasia.com.tr

   

Lokacija : Kemer, Çamyuva, na svojoj plaži
10 km od centra Kemera
5 km od antičkog Fazelisa (Phaselis), 25 km od Olimposa (Olympos)
50 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel Ima 261 standardnu sobu, 28 porodičnih apartmana, 51 Junior apartman, 12 De Luxe apartmana i 1 predsednički apartman.Standardne sobe imaju centralnu klimu, telefon, internet, mini bar, sef (ne plaća se), satelitsku TV, fen, tepih, bademantil, papuče, aparat za čaj i kafu, kupatilo sa kadom. U hotelu postoji meni za jastuke (7 vrsta). Plaća se room service.
Sadržaj : Hotel je renoviran 2012. godine. Ima glavni restoran (Palm), 4 A la carte restorana (Sofi, La Piazetta, Pine, Fish), 4 bara (Beach, Monkey, Kahve, Terrace).
Za decu tu su dečiji bazeni sa toboganima, mini klub, animacije, časovi igranja, mini disko. Čuvanje dece se naplaćuje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju fitness centar, tursko kupatilo (hamam), sauna, zatvoreni i otvoreni bazen (sa toplom vodom), 2 teniska terena, oprema za tenis, stoni tenis, nemotorizovani sportovi na vodi, pikado, internet café, wireless internet na recepciji, animacije i programi 12-točlanog tima profesionalnih animatora, tobogani, diskoteka.
Plaćaju se: Masaže i terapije, tretmani za negu lepote, solarijum, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa, video igrice, kuglanje, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, ronilački klub, časovi ronjenja, lekar, pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar, frizer, transfer limuzinom, rent-a-car, parking. U blizini hotela se nalazi ronilački centar Adalar.
Usluga : Ultra All inclusive obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera, turske palačinke (gözleme), topli napici, pica, čorba, pasta, hamburgeri, pomfrit i noćni obroci, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (osim vina i šampanjca), đus za vreme doručka, sladoled, mini bar. Bebi stolica u restoranu se ne plaća.
Plaća se: Turska kafa u Kahve baru, uvozna i premium pića.
Plaža : Hotel ima svoju 235 m dugu plažu od sitnog šljunka. Plaža ima plavu zastavicu EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

 

 

CRYSTAL AURA BEACH RESORT 5*     www.crystalhotels.com.tr

   

Lokacija : Hotel se nalazi na oko 1km od centra Kemera i 55 km od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Hotel raspolaže sa ukupno 366 soba, koje su raspoređene u dva bloka u glavnoj zgradi i devet anex blokova, od toga su: 
- 271 standardnih soba (uključujući i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama, namenjene maksimalno za 3 osobe),
- 89 family soba (namenjene maksimalno za 4 osobe),
- 4 superior family soba (dve spavaće sobe, namenjene maksimalno za 5 osoba),
- 2 ultra superior suit-a (namenjeni maksimalno za 3 osobe),
Svaka soba poseduje kupatilo, fen za kosu, klimu, TV, telefon, mini bar, sef.
Sadržaj : Glavni restoran, A'la Carte restorani, barovi, bazeni, šoping centar, doktor na poziv, usluga pranja veša, frizer, konferencijska sala.
Zabavni sadržaj
SPA centar, tursko kupatilo, sauna, igraonica, bilijar, stoni fudbal, tenis, fitnes centar, aerobik, odbojka na plaži, vaterpolo, košarka, mini fudbal, stoni tenis, sportovi na vodi.
Dečiji sadržaj
Bazen za decu, tobogani, igralište, mini klub.
Usluga : Ultra All Inclusive.
Plaža : Hotel ima svoju plažu. Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu su besplatni za goste hotela, peškiri se dobijaju uz depozit.

 

 


LIMAK LIMRA 5*     www.limakhotels.com

   

Lokacija : Kemer, Kiriš, na svojoj plaži
7 km od centra Kemera
60 km od centra Antalije, 70 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 867 soba, 1.734 kreveta. 255 soba je u glavnoj zgradi, 343 u aneksu Arycanda, 139 u aneksu Fame Garden i 130 u aneksu Limra Park (preko ulice). U glavnoj zgradi je 218 standardnih soba i 37 Jacuzzi studija, u aneksu Arycanda je 336 standardnih soba i 7 Junior apartmana, u aneksu Fame Garden je 87 standardnih soba i 52 porodičnih apartmana, u aneksu Limra Park je 130 standardnih soba. Standardne sobe imaju balkon ili terasu, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, tepih, fen, mini bar (dnevno se dopunjava), sef (ne plaća se), direktan telefon u sobi i kupatilu, tuš u 52 sobe u aneksu Fame Garden, kadu, jacuzzi u 37 soba, centralnu klimu. Plaća se room service.
Sadržaj : Hotel ima glavne restorane Phaselis i Olympos, 7 A la carte restorana (turski, italijanski, grill, kineski, riblji, meksički, japanski), 3 snack restorana (Lykia, Galata, Beach), 7 barova (Lykia, Galata, Beach, Aquarium, Lobby Lounge, Atlantis, Sunshine), Street café, The Pub, Café Bonjour i diskoteku.
Za decu tu je mini klub i junior klub. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), sauna, para, jacuzzi, aqua park sa 5 tobogana, 4 otvorena bazena, zatvoreni bazen, wireless internet, fitness centar, skvoš, 2 teniska terena, košarka, odbojka na plaži, diskoteka, dnevne i noćne animacije, amfiteatar, nemotorizovani sportovi na vodi. Plaća se:SPA i tretmani nege lica i tela, wellness centar, masaže, internet café, igraonica, tenis uveče, oprema za tenis, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, 5 terena za fudbal raznih veličina i namena, lekar, frizer, šoping centar, market, sale za sastanke, servis za pranje i peglanje veša, parking.
Usluga : U koncept Ultra All Inclusive uključeno je:
Švedski sto u glavnim restoranima "Phaselis" i "Olympos":
- doručak, ručak, večera, kasna večera i ponoćna čorba, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, špagete, pica, čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba dana u raznim restoranima i barovima.
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, sladoled (osim u vreme naznačeno u konceptu). Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa kejom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Plaćaju se paviljoni na plaži.

 

 

 

RIXOS TEKIROVA 5*    www.rixos.com

   

Lokacija : Tekirova, na svojoj plaži
17 km od centra Kemera
60 km od centra Antalije, 73 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Resort se prostire na 90.000 m2. Hotel ima 600 soba. Sobe su raspoređene u dve zgrade ( A i B Blok) i bungalovima.
Standardna soba:balkon, LCD TV sa satelitskim kanalima, direktan telefon u sobi i kupatilu, centralna klima, sef (ne plaća se), tepih, fen, ogledalo za šminkanje, mini bar (dopunjava se dnevno), papuče, bade-mantil, ketler.
Plaća se: Room service, mini bar (osim bezalkoholnih pića), internet u sobi.
Sadržaj : Hotel ima glavni restoran, Rixo-Mixo restoran, A la carte restorane (riblji, italijanski, francuski, Barbeque), Snack Restoran, Rixos Bistro i 7 barova. Za decu tu je Rixy Club.
Od ostalih sadržaja hotel nudi: tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, relax soba, kompleks otvorenih bazena , zatvoreni bazen, kompleks dečijih bazena, fitness centar, Wi Fi u Lobby-ju, 3 teniska terena, gimnastika, gimnastika u vodi, joga, pilates, strečing, škola plesa, nordijsko hodanje, meditacija, mini fudbal, časovi kuvanja, bilijar, šah, stoni tenis, pikado, boćanje, streljana, vazdušna puška, vaterpolo, odbojka na plaži, surf (uz depozit i licencu), nemotorizovani vodeni sportovi, bioskop, diskoteka, žurke na plaži, bioskop.
Plaća se: piling, masaže, terapije, nargile, play station, internet, iznajmljivanje Lap top računara, fliperi, kuglanje, časovi tenisa, reketi i loptice za tenis, video i elektronske igrice, škola ronjenja, motorizovani sportovi na vodi, luna park, doktor, frizer, pranje veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, šoping centar, konferencijski centar, rent a car, parking.
Usluga : Ultra All Inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, Snack restoran, Rixos Bistro, sendviči, limunada, sezonsko voće, lokalna alkoholna i bezalkoholna i neka uvozna pića i lokalna piva. 
Posebno se plaćaju: energetska pića, premium pića, neka uvozna selektovana vina, šampanjac, A la carte restorani uz rezervaciju, i sve što nije u konceptu.
Plaža : Hotel ima svoju 720 m dugu šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju. Plaćaju se: paviljoni na plaži.

 

 


MARTI MYRA 5*     www.marti.com.tr

   

Lokacija : Hotel je udaljen 17 km od centra Kemera, 3 nautičke milje od Adalar ronilačkog centra, 60 km od centra Antalije i 70 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel ima 556 soba (226 standardnih soba Village, 113 Deluxe soba, 100 Superior soba, 81 porodičnu sobu, 19 dupleks soba, 6 Premium apartmana, 6 Corner apartmana, 1 predsednički apartman i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Standardne sobe imaju balkon, klima uređaj, mermer i tepih, direktan telefon, mini bar, sef, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, tuš-kadu, fen. Porodične sobe se sastoje od dve spavaće sobe i opremljene su kao i standardne sobe.
Sadržaj : Hotel se prostire na 100.000 m2. U bašti ima 1.601 borovo drvo.
Hotel ima glavni restoran, restoran Terrace, A la carte restorane (Phaselis, A la Turca, Le Club, Baharat Bazaar, Anadolu), barove (Le Club, Baharat, Olympos, Pianissimo Lobby, Chimaira Disco, Phaselis Beach…), diskoteku, teatar. U hotelu je zabranjeno pušenje u zatvorenim i poluzatvorenim prostorima.
Za decu tu su mini klub, junior klub, animacije, kurs kompjutera, mini disko, luna park, hobi centar.
Hotel ima 7 otvorenih bazena, zatvoreni bazen, jutarnja gimnastika, odbojka, časovi plesa, pikado, boćanje, gimnastika u vodi, basket, vazdušna puška, igre na bazenu, časovi trbušnog plesa, vaterpolo, odbojka na plaži, step aerobik, dnevne i noćne animacije i programi, fitness centar, dalekoistočni sportovi, 3 teniska terena, stoni tenis,tursko kupatilo i saunu.
Plaća se: Play station u sobi, svi sportovi na vodi, scuba diving kursevi, jahanje, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, časovi tenisa,čuvanje dece,SPA, wellness, razne masaže, piling, specijalne kupke, centar za negu lepote. Dodatni sadržaji: lekar, šoping centar, materijali u hobi centru, faks, rent-a-car, rent-a-bike, frizer, fotograf, supermarket.
Usluga : Ultra all inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu Terrace: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dečiji bife, baby bife, mini bar (dnevno se dopunjava vodom), užine, fast food, turske palačinke, pecivo, sladoled u određeno doba dana, dečiji meni, poslastičarnica, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića.
Plaća se: šampanjac, premium pića, lokalna i uvozna selektovana vina, flaširana pića, energetski napici, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani (uz rezervaciju), sokovi i pića u SPA i sportskom centru. Alkohol se ne služi osobama mlađim od 18 godina.
Plaža : Hotel ima svoju 285 m dugu peskovito - šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu EU. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se naplaćuju.

 

 

VOGUE HOTEL AVANTGARDE 5*    www.voguehotel.net

   

Lokacija : Kemer, Göynük, na svojoj plaži
9 km od centra Kemera, 35 km od centra Antalije, 45 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Hotel ima 440 soba od kojih je 394 u glavnoj zgradi, 46 u vilama u basti (351 standardna soba od kojih je 3 za osobe sa posebnim potrebama, Junior apartman, 13 Family apartmana, Executive apartmani, Penthause apartman, Junior Penthause apartman i kraljevski apartman). Standardne sobe sadrže balkon, centralnu klimu, sef (ne plaća se), mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), set za čaj i kafu, LCD TV, telefon, komforno kupatilo sa tuš-kadom, bade mantil, papuče, wireless internet. Room service se naplaćuje.
Sadržaj : Hotel se prostire na 140.000 m2. Hotel ima glavni restoran, 5 A la carte restorana (turski, italijanski, morski specijaliteti, japanski, francuski), poslastičarnicu, Beer House, 8 barova (Lobby, Irish, Pool, Aqua, Relax Pool, Beach, Bowling, Vitamin), diskoteku.
Za decu tu su dečiji bazen u aqua parku, otvoreni bazen za decu, zatvoreni bazen za decu, relaks bazen za decu, mini klub, midi klub, maxi klub, kids klub, zabavni park, trampolina, igralište, bioskop.
Pušenje je zabranjeno u zatvorenim i poluzatvorenim prostorima hotela. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju još i tursko kupatilo (hamam), 2 saune, bazen u aqua parku za odrasle i decu, glavni otvoreni bazen, Tropski bazen, 2 relaks bazena, zatvoreni bazeni za odrasle i decu, otvoreni bazen za decu, relaks bazen za decu, fitness centar, step aerobik, pilates, joga, teniski teren, oprema za tenis, basket, odbojka na plaži, mini fudbal, badminton, surf (uz licencu), vodeni bicikl, kanu, streljaštvo, pikado, zabavni park, karaoke, bioskop, biblioteka.
Plaća se: SPA, wellness, Ericson laboratorija za negu lepote, turska masaža, azijska masaža, afrička masaža, osvetljenje teniskih terena uveče, ringo, segway, parasejling, skijanje na vodi, jet ski, katamaran (uz licencu), banana, motorizovani sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, internet café, playstation i ostalo van koncepta. Zatim, lekar, tržni centar (18 prodavnica), sale za sastanke.
Usluga : Koncept Ultra All inclusive uključuje:
Švedski sto u glavnom restoranu:
- doručak, ručak, večera, ponoćna užina, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), užine, fast food happy hour, turske palačinke, pecivo, sladoled u određeno doba dana, dečiji meni, poslasticarnica, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića.
Plaćaju se: Premium pića, lokalna i uvozna selektovana vina, šampanjac, flaširana pića, energetski napici, sokovi od svežeg voća, A la carte restorani (uz rezervaciju 10 €) i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju 700 m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa dva keja. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire je potreban guest card). Plaćaju se: VIP paviljoni na plaži.

 

 


GURAL PREMIRE TEKIROVA 5*     www.guralpremiere.com

   

Lokacija : Kemer, Tekirova, na svojoj plaži
17 km od centra Kemera
65 km od centra Antalije, 75 km od aerodroma Antalija
Smeštaj : Resort čine dvospratne i trospratne zgrade sa ukupno 657 soba (244 de luxe sobe, 148 de luxe porodične sobe, 32 superior porodične, 166 de luxe pool i 67 de luxe pool porodične sobe). Standardne sobe imaju parket na podu, LCD TV, satelitske i muzičke kanale, telefon u sobi i kupatilu, sef, klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, kupatilo u mermeru, jacuzzi/tuš, fen, ogledalo za šminkanje, bademantil, balkon. Deluxe porodične sobe se sastoje od dve spavaće sobe (jedna je sa francuskim krevetom, druga sa dva obična).
Plaća se wireless internet i room service.
Sadržaj : Resort zauzima prostor od 200.000 m2 i poseduje glavni restoran (nepušački) Güral, Night restoran, 4 A la carte restorana, 6 barova (Pool, Quu, Irish Pub, Disco, Beach i Konak). Dress code je obavezan u restoranima. Za decu tu je mini klub (3.600 m2), dečiji deo u Aqua parku, igralište, dečiji teniski teren.
Čuvanje dece se naplaćuje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), sauna, 2 otvorena bazena, Aqua park (22.000 m2, 25 tobogana, 13 dečijih tobogana, piratski brod, baby zona, rainforest, vodene masaže), dnevne i večernje animacije i programi, amfiteatar, otvorena i zatvorena diskoteka, fitness centar, diskoteka, Wi-Fi u lobiju, odbojka na plaži, stoni tenis.
Plaćaju se: 2 velika hamama, snow room, masaže i terapije, piling, jacuzzi,teniski tereni (13 terena), škola tenisa (PCT teniska škola iz Nemačke), wireless internet u sobi, privatna loža u amfiteatru, nargile, vodeni sportovi, bilijar, igraonica, slot mašine, simulator, trambulina, lekar, servis za pranje veša, šoping centar, butik, mini market, rent-a-car, foto servis, frizer, faks, zatvoren parking za 150 vozila, rent-a-buggy.
Usluga : Ultra all inclusive koncept uključuje:
Švedski sto u glavnim restoranima:
- doručak, kasni doručak, ručak, večera. U koncept ulaze i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar (bezalkoholna pića), sokovi od ceđenog voća, sladoled 24 sata.
Plaćaju se: A la carte restorani, sva uvozna pića, selektovana vina, kokteli i ostalo van koncepta.
Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za bazen i plažu se ne plaćaju (uz depozit).Plaćaju se paviljoni na plaži.

 

 


PALOMA RENAISSANCE ANTALYA RESORT 5*  
   www.palomahotels.com

   

Lokacija : Hotel je lociran na samoj obali Sredozemnog mora, u Beldibiju, između Antalije i Kemera. Udaljen je 18 km od Kemera, 29 km od Antalije i 40 km od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj : Hotel ima ukupno 347 soba. U ponudi su standardne sobe sa pogledom na kopno, sobe sa bočnim pogledom na more i porodični apartmani. Standardne sobe su veličine oko 39 m2, dok su porodični apartmani veličine oko 75 m2. Sve sobe poseduju jedan francuski ili dva odvojena kreveta, sofu, sef, direktan telefon, mini bar, aparate za čaj i kafu, SAT TV i balkon. Kupatila su mermerna i poseduju tuš i fen. Sve sobe su nepušačke.Sadržaj : Od sadržaja hotel poseduje glavni restoran i 7 A la carte restorana ( Meksički, Azijski, Riblji, Imternacionalni...), unutrašnji i spoljašnji bazen, bazen za decu, relaks bazen, akva park sa tri tobogana, fitness centar, saunu. Od dečijih sadržaja hotel poseduje mini disco i dečiji klub. Od sportskih sadržaja gostima su na raspolaganju kuglanje,košarka, odbojka,mini fudbal, tenis, stoni tenis, bilijar. Dodatni sadržaji: doktor, frizer, rent-a-car, internet, fax, fotograf...
Usluga : Usluga je na bazi Ultra All Inclusive-a i obuhvata:
- doručak, kasni doručak, ceđeni sok od pomorandže za vreme doručka, ručak, večeru, sladoled, užine, kasne užine, kafu, čaj i kolače, piće dobrodošlice, domaća lokalna i alkoholna pića, obroke i pića na plaži i pored bazena.
Plaža : Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu gde se ne plaćaju ležaljke, suncobrani i peškiri.

 

 


RIXOS SUNGATE 5*    www.rixos.com/rixos-sungate

   

Lokacija : Hotel se nalazi u Beldibiju, udaljen je 20 km od centra Kemera, 25 km od centra Antalije i 50 km od aerodroma Antalija.
Smeštaj : Hotel ima: 871 standardnu sobu (134 spojenih, 38 bez balkona, 7 za osobe sa posebnim potrebama), 11 apartmana, 14 porodičnih apartmana, 8 Jacuzzi soba, 12 Grand apartmana, 67 Terrace porodičnih kuća i 38 porodičnih Lake kuća. Postoje i posebne sobe (de luxe, king, villa… i za njih se možete raspitati u agenciji). Ekonomske sobe nemaju balkon, ali imaju pogled na more. Svaka soba poseduje LCD TV sa satelitskim kanalima, internet konekciju, direktan telefon u sobi i kupatilu, sef, tepih, fen, ogledalo za šminkanje, mini bar (dopunjava se dnevno), maxi bar (plaća se). Sef u sobi se ne plaća dok se room service posebno naplaćuje.
Sadržaj : Resort ima 250.000 m2. Hotel ima glavni restoran, Fantasy Terrace House i Rixy Kid's Kingdom Snack restorane, Supreme VIP restoran, 7 A la carte restorana (Olivia, Mermaid, Al Seyyah, Cactus, Mandarin, Bonzai, Teppenyaki), Alara Snack, Kebab House, poslastičarnicu, Thai Noodle House, Satay House (dalekoistočni specijaliteti), Lotus Meydan, 18 barova i dečiji bar.
Za decu tu je Rixy Kid's Club, 7 otvorenih i 1 zatvoreni bazen, mini restoran, mini ZOO, mini disko. SPA centar zauzima 8.000 m2 i organizovan je po Feng Shui principima. Ima 17 soba za masažu, 1 sobu za hidroterapiju, 1 Jet tuš, Terrace Houses SPA - sauna, para, zatvoreni i šok bazen, soba za relaksaciju, 16 otvorenih bazena , 2 zatvorena bazena, 7 dečijih otvorenih i 1 zatvoreni dečiji bazen, 2 aqua parka sa 10 tobogana, fitness centar, Wi Fi u javnim prostorima i Wirelless u sobama, 5 teniskih terena, košarkaški teren, odbojka na plaži, mini fudbal, dva terena za skvoš, stoni tenis, nemotorizovani vodeni sportovi, bioskop.
Plaća se: nargile, pay TV, Wideband internet, Broadband internet, maksi bar, bilijar, kuglanje, škola ronjenja, motorizovani sportovi na vodi, cigarete i cigare, bungalovi na plaži, Main Building SPA - Centar za negu lepote, Wellness-Spa-Thalasso Centar, VIP pier spa servis, sauna, para, tursko kupatilo (hamam), šok bazen, Cleopatra soba za masažu, hidromasaže, algo-terapija, dalekoistočne kupke, piling.
Ostali sadržaji: doktor i klinika, pranje veša i hemijsko čišćenje, konferencijski centar (6000 mesta).
Usluga : Ultra all inclusive obuhvata:
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina. Neki od glavnih obroka se služe i u Fantasy Terrace, Rixy Kid's Kingdom Snack restoranima.Sve što je u menijima crvenom bojom ulazi u Ultra All Inclusive koncept. Lokalna alkoholna i bezalkoholna i neka uvozna pića, lokalna piva, ulaze u koncept. Posebno se plaćaju: premium pića, neka uvozna selektovana vina, šampanjac, A la carte restorani uz rezervaciju, i sve što nije u konceptu.
Plaža : Hotel ima svoju 720 m dugu peščanu plažu koja ima plavu zastavicu za čistoću, dva keja i marinu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 1445

Danas: 90

Juče: 1355