ZIMA AUSTRIJA BAD KLEINKIRCHHRIM 

 

Zimovanje Austrija Bad Kleinkirchheim 2019 / 2020

 

 

Bad Kleinkirchheim je jedno od najpoznatijih skijaških centara u Austrijskoj pokrajini Koruška (Karnten). Mesto Bad Kleinkirchheim se nalazi na 1100 m/n visine, idealan je spoj skijanja i termi ( Therme St. Kathrein i Thermal Romerbad ) u podnožju planina Nockberge. Ime je dobio po brojnim termalnim izvorima u dolini, zbog čega je već 1437.godine ovde bilo poznato lekovito kupalište. Kao centar prostranog skijaškog i rekreativnog područja danas ostvaruje preko milion noćenja godišnje. U bogatu ponudu zimskih i letnjih aktivnosti uključeni su skijanje, sankanje, snowboarding, klizanje, pešaćenje, jahanje, streljaštvo, lov, ribolov, golf, tenis, paragliding i još mnogo toga.
Uz obilje sunca i dobre, a ne prestrme staze na kojima je organizovana škola skijanja kao i ski-vrtić, ovde možete da uživate u obilju wellness tretmana u luksuznim termama Römerbad, kao i u kupalištima St. Katrein.

 


Skijalište Bad Kleinkirchheim & St. Oswald idealno je za porodice sa decom. Skijalište BAD KLEINKIRCHHEIM I ST.OSWALD (n.v.1.100 – 2.055 m ) - 16 vučnica, 6 sedežnica, 4 kabinske žičare , 4 baby-lifta - 103 km uređenih staza: 18 km plavih, 77 km crvenih, 8 km crnih - snowboard: Boardercross/Kaiserburgbahn Pristup/ udaljenost: Beograd – Zagreb - Ljubljana – tunel Karavanke – Villach – Treffen – Radenthein – Bad Kleinkirchheim (670 km).

 

 

 


 

 

 

HOTEL KOLMHOF 4* www.kolmhof.at

 

 

Lokacija: Hotel Kolmhof

Hotel Kolmhof se nalazi na odličnoj lokaciji, preko puta termi St. Katrin, a pored žičare Maibrunnbahn. 

Sadržaj hotela: restoran, bar, wellness, saune, solarijum, masaža, bazen (unutrašnji bazen povezan sa spoljašnjim grejanim bazenom), fitness, besplatni wifi, parking pored hotela.

Ishrana: polupansion - doručak posluženje švedski sto, večera meni, jednom nedeljno gala večera, 3x nedeljno popodnevni snack ili kolač.

Sadržaj soba: 

1/2 Nockalm: veličine oko 22 m2, dvokrevetna soba s bračnim ležajem, sat TV.

1/2+1 Kärnten: veličine oko 25-30 m2, dvokrevetna soba sa bračnim i 1 dodatnim ležajem, sat TV, balkon.

1/2+2 junior suite Maibrunn: veličline 36-40 m2, prostor sa bračnim ležajem delomično odvojen od prostora sa duplim ležajem na razvlačenje, sat TV, balkon.

 

 

HOTEL ALMRAUSCH 4* www.almrausch.co.at

 

 

Lokacija: Hotel Almrausch

Hotel Almrausch je mali porodičan hotel sa odličnom kuhinjom u mirnom delu mesta. Od termi St. Katrin i žičare Sonnwiesnbahn je udaljen 250m. 

Sadržaj hotela: lobi sa kaminom, bar, vinski podrum, restoran, dečja igraonica, parking, wifi, wellness centar sa panoramskim delom za opuštanje, sauna, parno kupatilo, whirlpool, infra crbena kabina, fitnes, spoljašnji bazen. 

 Ishrana: polupansion - doručak (posluženje švedski sto), supa u podne, popodnevni snek u 16h, - večera (meni).

Sadržaj soba: svetle i komforne, sat TV, sef, fen za kosu, bademantil, wifi

1/2 Almrausch: oko 22 m2, dvokrevetna soba, balkon

1/2+2 Familienzimmer Nockalm-Zirbe: oko 27 m2, dvokrevetna soba sa dodatnim ležajevima, balkon.  

1/2+2 Junior suite Speick: oko28 m2, dvokrevetna soba sa bračnim ležajem i krevetima na sprat, balkon.APARTMANI BEL MONTE  

 

 

Lokacija: 

Novija apartmanska kuća Bel Monte, nalazi se oko 100m od žičare Kaiserburgbahn i termi Romerbad. Apartmani su okrenuti ka južnoj strani sa predivnim pogledom na Kaiserburg. 

Sadržaj hotela: parking, wifi

Sadržaj apartmana: mikrotalasna, rerna, zamrzivač, frižider, električni šporet, aparat za kafu, satelitska tv, kupatilo sa kadom ili tušem, peškiri, posteljina,  wifi (besplatno)

Apartman 1/4-6, veličine oko 58 m2, za 4-6 osobe, predsoblje, spavaća soba sa bračnim ležajem, spavaća soba sa krevetima na sprat, otvorena kuhinja kauč na razvlačenje, veliki balkon, kupatilo, odvojen toalet. 

Apartman 1/6-8, veličine oko 88 m2, za 6-8 osobe, Na I spratu predsoblje, spavaća soba, kupatilo sa tušem, odvojeni toalet, otvorena kuhinja, dodatni ležaj, balkon. U prizemlju je dnevno – spavaća soba sa bračni ležajem, pomoćnim ležajem i kaučem na razvlačenje, veliko kupatilo sa tušem i toalet. 

 

 

 

 

APARTMANI MARIAGRAZIA

 

 

Lokacija: 

Apartmani Mariagrazie se nalaze oko 180m od termi Romerbad i centra. Od žičare Kaiserburgbahn udaljeni su oko 200m. 

Sadržaj hotela: parking,wifi

Sadržaj apartmana

Apartman 4-6 osoba: veličine oko 72m2, predsoblje, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, velika kuhinja sa mašinom za suđe, frižider sa zamrzivačem, šporet sa pločom i rernom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, balkon ili terasa. 

 

 

APARTMANI MARGERITENEWNG 

 

 

Lokacija: Apartmani Margeithenweg

Apartmani Margerithenweg je novija apartmanska kuća, 350m od termi Romerbad i žičare Kaisrburgbahn. 

Sadržaj hotela: skijašnica, parking, wifi

Sadržaj apartmana:  SAT TV, mašina za suđe, 2 kupatila, balkon, besplatni WIFI

Apartman typ 58 m2 za 4-6 osoba: dnevna soba sa kuhinjom, trpezarija, sofa na razvlačenje, jedna spavaća soba sa bračnim, jedna spavaća soba s tri kreveta (na sprat)

Apartman typ 58 m2 za 4-6 osoba: dnevna soba sa kuhinjom, trpezarija, sofa na razvlačenje, dve spavaće sobe sa bračnim krevetom.

Mansarda typ 105 m2 za 6-8 osoba: prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, sofa na razvlačenje, dve spavaće sobe sa bračnim krevetom, jedna spavaća soba sa dva odvojena kreveta, sa predivnim pogledom na mesto.

 

 

APARTMANI WALD RESIDENCE

 

Lokacija: Apartmani Wald Residence

Apartmani Wald Residence su moderni i kvalitetno urađeni i opremljeni apartmani, koji se nalaze u centru Bad Klajnkirhajma. Od Bachlift-a udaljeni su 300m, a od žičare Maibrunnen 600m. Terme St. Katrin od apartmana su udaljeni 600m. 

Sadržaj hotela: skijašnica, parking, garaža

Sadržaj apartmana: balkon ili terasa, mašina za suše, mikrotalasna, frižider, zamrzivač, kuhinjske krpe, sat TV, kupatilo sa kadom ili tušem, peškiri, posteljina, šporet, wifi (besplatno)

1/4 Typ A: veličine oko 40 m2, spavaća soba sa bračnim ležajem, dnevni boravak s kuhinjom i duplim ležajem na razvlačenje, balkon, garaža za 1 automobil. 

1/6 Typ B: veličine oko 60 m2, 2 spavaće sobe sa bračnim ležajevima, dnevni boravak sa kuhinjom i duplim ležajem na razvlačenje, terasa, 2 kupatila/toaleta; garaža za 2 automobila. 

1/7 Typ C: veličine oko 68 m2, na 2 etaže, u jednoj etaži dnevni boravak sa kuhinjom i duplim ležajem na razvlačenje, spavaća soba, kupatilo/toalet, u mansardi-galeriji spavaća soba sa bračnim ležajem i ležajem za 1 osobu, balkon, garaža za 2 automobila. 

 1/6 Tip D: veličine oko 70 m2, na 2 etaže sa unutrašnjim stepenicama, trpezarija sa otvorenom kuhinjom i kaučem na razvlačenje, balkon, spavaća soba sa bračnim krevetom,kupatilo (tuš, WC, bide). Na galeriji se nalazi spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kupatilo u sobi, garaža za 2 automobila. 

1/6 Tip E: veličine oko 73 m2 na 2 etaže s unutrašnjim stepenicama. Dnevni boravak trepezarija sa otvorenom kuhinjom i kaučem na razvlačenje, balkon, spavaća soba sa bračnim krevetom,kupatilo. Na galeriji se nalazi spavaća soba sa bračnim krevetom i kupatilo (tuš, WC, bide) u sobi, garaža za 2 automobila.

1/8 Tip F: veličine oko 89 m2 na 2 etaže sa unutrašnjim stepenicama. Trepzarija sa otvorenom kuhinjom, kauč na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim krevetom, kupatilo, balkon. Na galeriji se nalazi spavaća soba sa bračnim krevetom i kupatilo u sobi i spavaća soba s bračnim krevetom. Garaža za 2 automobila.

 

 

APARTMANI ALPENLANDHOF 

 

 

Lokacija: Apartmani Alpenlanhof

Apartmani Alpenlandhof su raspoređeni u 3 apartmanske kuće, koje se nalaze jedna pored druge. Od termi Katrin su udaljeni 100m, a do žičare Maibrunnbahn oko 200m. 

Sadržaj hotela: prostorija za ski opremu, mogućnost užine i večere (u apartmanskoj kući uz doplatu), wifi (besplatno)

Sadržaj apartmana: balkon ili terasa, kuhinjska niša, sat TV, kupatilo sa kadom ili tušem,fen za kosu. 

1/2-4 Alpenleben,veličine oko  53 m2, 1 spavaća soba (bračni ležaj), dnevno spavaći prostor sa 2 odvojena kreveta, trepezarijski sto.

1/4-6 Alpenblick ili Alpenhorst, veličine oko  70-80 m2, 2 spavaće sobe (bračni ležaj), dnevno spavaći prostor sa 2 odvojena kreveta, trpezarijski sto. 

 

 

APARTMANI TROSTER 

 

Lokacija: Apartmani Troster

Apartmani Troster nalaze se u naselju Bach, raspoređeni u 3 zgrade. Od termi Katrin su udaljeni oko 10 minuta hoda, dok je žičara Maibrunnen oko 400m udaljena od apartmana.

Sadržaj hotela: skijašnica, parking

Sadržaj apartmana: TV, mašina za suđe, balkon ili terasa. 

1/2-4 apartman Little Star tip A: veličine oko 44 m2, soba, dnevna soba sa duplim ležajem na razvlačenje, kuhinja, predsoblje. 

1/4-6 apartman Family tip B: veličine oko 50 m2, soba, soba sa krevetima na sprat, dnevna soba sa duplim ležajem na razvlačenje, kuhinja, predsoblje.

1/4-6 apartman Comfort tip C: renovirani apartmani, veličine oko 65 m2, 2 spavaće sobe sa bračnim ležajevima, dnevna soba sa duplim ležajem na razvlačenje, kuhinja, predsoblje. 

 

 

APARTMANI THEREMNBLICK

 

Lokacija: Apartmani Thermenblick

Apartmani  Thermenblick  nalazi se u delu Bach, raspoređeni u više kuća.  Od žičare Maibrunnbahn udaljeni su oko 150m i samo 120 m od termi St. Katrin.

Sadržaj apartmana: parking, skijašnica

Apartmani su udobno namešteni  i mogu smestiti 2-5 osoba. Svi apartmani su sa opremljenom kuhinjom, kupatilom, neki imaju balkon.

Sadržaj apartmana:

 STUDIO Tip A1: Veličina: oko 28 m2 za 1-2 osoba. Uređen u alpskom stilu sa prostranom  dnevno spavaćom sobom sa bračnim ležajem  za spavanje ili 2 odvojena kreveta,  balkonom sa pogledom na planine. Studio je za 1-2 osobe.

 STUDIO Tip A2: Veličina: oko  40 m2 za 2-3 osobe. Uređen u alpskom stilu sa prostranom  dnevno spavaćom sobom sa bračnim ležajem  za spavanje ili krevetom za 1 osobu ili 3 odvojena ležaja,   balkonom sa pogledom na planine.

 APARTMAN Tip B: Veličina: oko 45 m2 za 2-3 osobe. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem za 1 osobu  i spavaće sobe sa bračnim ležajem.

APARTMAN Tip C: Veličina: oko 50 m2 za 2 - 4 osobe. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem za 2 osobe  i spavaće sobe sa bračnim ležajem.

 APARTMAN Tip D: Veličina: oko 70 m2 za 2-5 osoba. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem  i 2 spavaće sobe sa bračnim ležajem ili odvojenim krevetima.

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas


Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /home/web009/public_html/count.php on line 7