Zimovanje Jahorina 2017/ 2018

 

Program za Mlade

u pripremi...

 

 

 

1984. g. Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igara koje su se održavale u Sarajevu. U rasponu od 1300-1900 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 2 dvoseda i 3 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše u kojem je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu. Oštar vazduh koji udiše život osvojiće Vas prvog sekunda boravka na olimpijskoj lepotici. Već u narednim minutima srce će Vam osvojiti pejsažima od kojih zastaje dah. Duboka tišina planinskih vrhova, vidik koji se proteže u nepregled nateraće Vas na poštovanje ove planine i njenih bogatih darova.

Čeka Vas upoznavanje sa velikim brojem mladih, veselih i opuštenih devojaka i momaka (većinom studenti) koji su uvek za dobar provod, druženje i nova poznanstva. Proverena kombinacija, odgovarajuća za mlade i njihov način života, kao i shvatanje pojma zimovanja. Ovo posebno naglašavamo, jer imati družinu sastavljenu od isključivo mladih ljudi na jednom mestu, samo po sebi garantuje dobar provod. Budite pripremljeni da ćete se sa planine vratiti sa velikim brojem novih prijatelja, a i novim ljubavima jer je to postalo nepisano pravilo svih akcija.

Pored skijanja, nudimo Vam još dosta akcija koje će Vam podići adrenalin i učiniti ovo putovanje nezaboravnim. Na jednoj od najlepših planina u regionu imaćete priliku da se oprobate u ulozi paintball komandosa. To iskustvo će vam biti neophodno i u borbi protiv mećave, dok ćete zavaljeni u autentične nacionalne restorane uživati u uštipcima sa kajmakom, bosanskom verzijom šumadijskog čaja i naravno jagnjetinom ispod sača. Novi šestosedi prestaju sa radom u 16h. Noge su teške, upućujete se ka vašem hotelu, ali vaša krajnja destinacija nije krevet. Tada kreću nezaboravne APRES SKI žurke koje se nastavljaju sa noćnim životom. Trke na gumama, noćno kupanje i sankanje, karaoke party, kafansko veče, nude svakome po nešto. Da li ste se nekada vozili ratrakom? Niste? Mislite da on služi samo za ravnjanje i sredjivanje staza? Naravno ovo nije sve, očekuju Vas još pokloni, puzzlovača i brojna iznenadjenja.

 

APARTMANİ JAHORİNSKİ KONACİ

 

 

Apartmani "Jahorinski konaci" su smešteni u samom centru Poljica, okruženi brojnim etno restoranima, kafićima, ski-rentalima i marketom. Nalaze se na samoj stazi Poljice na 1400m nadmorske visine, jednim delom sa pogledom na ski staze. Lokacija apartmana je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out. U objektu se nalazi kafić sa fast food hranom kao sto su pizza, sendviči, uštipci sa kajmakom i slično, ski rental koji ujedno služi i kao skijašnica svim gostim objekta. Iznad objekta, a u neposrednoj blizini od glavnog ulaza, nalazi se očišćeni parking. Objekat poseduje sedam apartmana i pet studija, moderno opremljenih, prilagođeni su planinskom stilu, odišu toplinom i ugodni su za boravak u zimskim danima. Objekat je opremljen centralnim grejanjem, tv-om, total tv-om, WiFi internet signalom.
Svaki od navedenih apartmana predviđen je za smeštaj do maksimalno 5 osoba. Apartmani se sastoje od kupatila sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinje sa posuđem, spavaće sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaća soba je dvokrevetna sa francuskim ležajem, a dnevni boravak se može koristiti za spavanje tri osobe na pomoćnim ležajima (konforne sofe i kauči na zavlačenje). Klubski sto u dnevnom boravku ujedno može služiti i kao trpezarijski sto. Apartmani su veličine 40 m2.
Studija su predviđena za smeštaj do maksimalno četiri osobe. U svakom studiju nalazi se kupatilo sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno služe i kao zamena za trpezariju. Svaki studio je veličine 27 m2.

 

 

 


HOTEL SNEŽNA KRALJİCA

 

 

Hotel Snežna Kraljica se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, neposredno iznad početka žičara na Ogorelici (dvoseda-Ogorelica2 i novog šestoseda-Ogorelica1), na nadmorskoj visini od 1600m. Hotel Snežna Kraljica raspolaže sa 18 dvokrevetnih (20m2), trokrevetnih (25m2) i četvorokrevetnih (30m2) soba. Sve sobe su opremljene sa televizorom, telefonom, mini barom, prostranim krevetima sa kvalitetnom posteljinom i jogi dušecima. Moderno uredjena kupatila sa tuš kabinama koja su opremljena hidromasažerom. U sklopu Hotela Snežna Kraljica se nalazi klub i restoran, napravljen po uzoru na zapadne evropske centre, koji u zadnje vreme veoma popularan na Jahorini. U klub dolaze ne samo gosti hotela, već mnoštvo posetilaca koji se nalaze na Jahorini. Hotel takodje poseduje ski rental, ski šop i školu skijanja. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu, kao i vlastiti parking prostor ispred hotela.

 

 

 

VILA NIKO

 

 

Apartmanska kuća "Nik" se nalazi u samoj blizini polazne stanice novog šestoseda Poljice, odmah iznad hotela "Kristal", na veoma atraktivnoj lokaciji sa mogućim prilazom automobilom. Sastoji se od 4 apartmana. Tri apartmana su sa 6+1 ležaj, a jedan sa 4+1 ležaj. Veći apartmani (60m2) sastoje se od jedne sobe sa francuskim ležajem, druge sobe sa dva ležaja, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Objekat je opremljen satelitskim TV, WiFi internetom i grejanje je etažno. U sklopu hodnika nalazi se i skijašnica. Mali apartman (40m2) se nalazi u potkrovlju, sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dvosedom i ugaonom garniturom.

 

 

HOTEL KRISTAL

 

 

Hotel se nalazi na platou Poljica. Odmah uz Hotel nalazi se i Baby Ski lift, moderni sestosjed i tanjir Poljice.
Hotel Kristal raspolaze sa 68 komfornih lezaja, smeštenih u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa kupatilom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, pristupom internetu i SAT-TV programu. Restoran za goste hotela raspolaze sa 60-70 mesta. U sklopu hotela se nalazi restoran Jahorinska kuća sa ognjištem i Kaffee bar sa 60 mesta. Osim toga u sklopu hotela su i sledeći sadržaji: Sala za sastanke, promocije i prezentacije, sauna, ski servis, ski rental, ski shop, rental ski sanki.... Parking sa video nadzorom je odmah ispred hotela.


OBILAZAK SARAJEVA
Mnoge od nas ovaj grad odmah asocira na sarajevski burek i Željinu ćevabdzinicu (nadam se da niste previše gladni dok čitate ovo). Medjutim, ovaj grad krase i nadeleko poznata Baščaršija, stari trgovački deo grada, kao i mnogi kulturni i istorijski spomenici. Upravo zbog toga smo se odlučili da obilazak ove prestonice uvrstimo u naš program. Sarajevo je grad burne istorije, koja je neretko imala uticaja i na globalna dešavanja. Tako je 1914. godine u Sarajevu ubijen austrougarski prestolonaslednik Franc Ferdinand, čime je otpočeo Prvi svetski rat, a sedamdeset godina kasnije, 1984. u gradu se održavaju 14. Zimske olimpijske igre. Tokom ranih 1990-ih godina ime grada Sarajeva ne silazi sa naslovnica dnevnih novina u celome svetu, jer se tu vodio jedan od ratova u novijoj evropskoj i svetskoj istoriji. Nakon rata od predratnih opština u kojima su Srbi bili većina osnovano je Istočno Sarajevo, koji je deo Republike Srpske. Mesta koja ćemo posetiti: Baščaršija, nezaobilazni ćevapi kod Ferhatovića, Inat kuća, Večni plamen, Begova Džamija, prošetati centralnom ulicom do katedrale i sinagoge, ostići do mesta gde je izvršen atentat na Ferdinanda i svratiti u Sarajevsku pivaru na veličanstveno pivo.

 

 

Program putovanja:

 

1 dan: Okupljanje, na parkingu Sava Centra za polazak iz Beograda, na parkingu kod Čaira za polazak iz Niša, na parkingu kod Železničke stanice za polazak iz Novog Sada, u jutarnjim časovima.Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u sobe/apartmane.

 

2 – 8 dan: Sedmodnevni program i skijanje na Jahorini.

 

8 dan: Napuštanje soba/apartmana do 10h, skijanje. Polazak sa Jahorine u popodnevnim časovima.Dolazak u Beograd i Novi Sad oko ponoći, u Niš posle ponoći.

 

Za prijave do 1. Decembra 2014.

Cene su izražene u Eur po osobi 

Polazak  BG / NS,NIŠ

 

07-14.02.

BG / NS,NIŠ

14-21.02.

BG / NS,NIŠ

21.02-28.02.

BG / NS,NIŠ

28.02-07.03.

BG / NS,NIŠ

Apartmani
Jahorinski Konaci

usluga: noćenje

Apartman 1/5

 

     

Apartman 1/4

 

     

Studio 1/4

 

     

Studio 1/3

 

     

Studio 1/2

 

 

   

Vila Niko
usluga: noćenje

Apartman 1/6

 

     

Apartman 1/5, 1/4

 

   

 

Hotel Snežna Kraljica
usluga: polupansion

Soba 1/4, 1/3

 

     

Soba 1/2

 

     

Hotel Kristal
usluga: polupansion

Apartman  1/4, 1/5

 

     

Soba 1/2

 

     

 

U cenu aranžmana je uključeno:

 

- 7 noćenja sa uslugom iz tabele 

- Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)

- Prevoz prtljaga i opreme do smeštaja

- Besplatna škola skijanja (3 časa za početnike)

- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini

 

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

 

- Ski pass

- Oprema za bord i skijanje

- Boravišna taksa 1,3€/dan

- Izlet u Sarajevo

- Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom

 

* polazak iz Novog Sada i Niša će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 

 • Avans 30%, ostataknajkasnije 14 dana pre početka putovanja
 • Čekovima građanauz 2% uvećanja po mesečnom nivou do 01. Marta 2015.

 

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije OTP  62 / 2011. 

 

SNOW SHOW PROGRAM 11. – 14.12.2014.

Najveći i najraznovrsniji dogadjaj na Jahorini: SNOW SHOW - otvaranje sezone, na samo 315 km od Beograda.

THE SNOW SHOW je dogadjaj zbog kog se ostajete bez daha... Na visini od 1915m okruzeni mnogobrojnim klubovima održavaće se apresski žurke, uz DJ-eve, tamburu, sankanje - skijanje - bordovanje, trke gumama, ispijanje pazlovače, veliki broj mladih ljudi željnih zabave. 

Budi i ti deo celodnevnog programa koji ti neće priuštiti san, zato počni sa pripremama jer uskoro počinje SNOW SHOW. 

 

Program putovanja  11-14.12.2014.  (4 dana – 3 noćenja)

 

1 dan: Okupljanje u jutarnjim časovima na parkingu Sava Centra za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada na parkingu ispred ž.stanice).Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u kafe- u uz dobro poznatu rakiju i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor.


2 dan: Skijaški dan. Za one koji ne skijaju biće organizovane trke na gumama i igre bez granica na snegu. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na  open air party-ju sa   DJ-om. Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Snežna Kraljica uz BEND.

 

3 dan: Pored skijanja, treći dan je rezervisan za paintball kao i višečasovni obilazak Sarajeva. Spremanje za house žurku i noćno sankanje kao i nagrađivanje najpozitivnije ekipe, što ujedno predstavlja i zatvaranje SNOW SHOW

 

4 dan: Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Projekcija najzanimljivijih fotografija i snimaka koje će zabeležiti FOTO TIM tokom trajanja festivala. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš/Sombor/Suboticu u popodnevnim časovima.Dolazak u Beograd/Novi Sad u ponoć, Niš/Sombor/Subotica posle ponoći.

 

Za prijave do 1. Novembra 2014.

Cene su izražene u Eur po osobi na bazi izabrane usluge

Hotel / Vila / Apartmani Smeštaj Cena

Apartmani Jahorinski Konaci

usluga: noćenje

1/3 std i 1/4 app  
1/4 std i 1/5 app  

Hotel Snežna Kraljica

usluga: polupansion

1/2 soba  
1/3, 1/4, 1/5 soba  

Vila Nik

usluga: noćenje

1/4, 1/5, 1/6 app  

Hotel Sneško

usluga: polupansion

1/2 soba  
1/3, 1/4, 1/5 soba  

Hotel Pahuljica

usluga: polupansion

1/2 soba  
1/4 i 1/5 soba  
1/4 i 1/5 app  

Hotel Kristal

usluga: polupansion

1/2 soba  
1/4 i 1/5 soba  
1/4 i 1/5 app  

 

 

U cenu aranžmana je uključeno:

 

 • 3 noćenja sa uslugom iz tabele (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion)
 • Prevoz prtljaga i opreme do smeštaja
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

 

 • Autobuski prevoz iz Beograda 20€,autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
 • Autobuski prevoz iz Niša i Novog Sada 25€*, autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
 • Boravišna taksa 1,3€/dan
 • Fakultativni Izleti
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom

 

* polazak iz Novog Sada i Niša će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Avans 30%, ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja
 • Čekovima građana uz 2% uvećanja po mesečnom nivou do 01. Marta 2015.

 

 

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije OTP  62 / 2011.

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

bonitetna

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata
Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 3871

Danas: 276

Juče: 2432