Zimovanje Italija 2017/ 2018

MADONA DI CAMPIGLIO

 

 

  

 

 

HOTEL MIRAMONTI 4*

 

Ovo je moderan hotel koji pruza maksimalno gostoprimstvo svojom udobnoscu. Nalazi se u blizini gradskog soping centra. Hotel ima 26 soba,od toga 18 standardnih i 7 junior suites i 1 suite. Sve sobe su prostrane, vecina ih ima treci i cetvrti pomocni krevet kao i balkon. Satelitska tv, direktna telefonska linija, radio, mini bar i privatni sef sa elektronskim otvaranjem su gostima na raspolaganju. Hotel ima specijalne ski instruktore koji ce Vas pratiti tokom skijanja. Za njih skijanje nije samo tehnika i zabava, vec i nacin zivota, zaelja za svakodnevnim kontaktom sa prirodom i nacin da postanu deo nje. Ako Vam je potreban privatni transfer sa bilo kog aerodroma, mozemo kontaktirati hotel. Najblizi aerodromi su: Verona, Bergamo i Milano.

http://www.miramontihotel.com/

 

Cene su izražene u EUR po osobi  na bazi polupansiona

Smena:subota/subota 

Period

Broj noći

 Standard HB

Superior HB

24.12.2016.-31.12.2016.

7

 

 

31.12.2016.-07.01.2017.

7

 

 

07.01.2017.-28.01.2017.

7

 

 

28.01.2017.-11.02.2017.

7

 

 

11.02.2017.-11.03.2017.

7

 

 

11.03.2017.-25.03.2017.

7

 

 

25.03.2017.-22.04.2017.

7

 

 

 


Doručak – švedski sto (samoposluživanje) i večera – meni (izbor više jela)

 

POPUSTI:

-Deca 2 – 6 godina - 40%
-Deca 6 – 12 godina - 20%
-Treća odrasla osoba -10%

 

DOPLATE:
-INF (krevetac) 0 - 2 godine -140 EUR za smenu
-Jednokrevetna soba 50% 

- Boravišna taksa - 1.30 Eur dnevno po osobi

Novogodišnja večera uključena u cenu 

 

 

 

APARTMANI ANTARES 3*

  

 

Lokacija: Apartmani Antares je deo hotela Miramonti, u neposrednoj blizini žičara i centra mesta Madonna di Campiglio, u blizini gradskog šoping centra

Studija i apartmani: svi apartmani imaju telefon, radio, sef, SAT TV (uz doplatu).

Studio za 3 osobe (jedna soba, cca 29-30 m2): bračni ležaj i dodatni krevet, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i toalet.

Studio za 4 osobe (jedna soba, cca 29-30 m2): spavaća soba sa francuskim krevetom, drvenim vratima odvojen dnevni prostor sa dva ležaja, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i toalet.

Apartman za 4 osobe (dve sobe, cca 41 m2): spavaća soba sa francuskim krevetom, dnevna soba sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i toalet.

Apartman za 5 osoba (dve sobe, cca 43 m2): spavaća soba sa francuskim krevetom i drvenim vratima odvojena kabina sa bračnim krevetom, dnevna soba sa sofom (za 1 osobu), kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i toalet.

Dodatni sadržaji: teretana, upotreba wellness centra u hotelu Miramonti. Market je udaljen 500 metara od apartmana.

 

Cene su izražene u EUR po apartmanu na bazi najma apartmana

Smena:subota/subota 

Period

Broj noći

MONO 1/3 NA

MONO 1/4 NA

BILO 1/4 NA

BILO 1/5 NA

24.12.2016.-30.12.2016.

7

 

     

30.12.2016.-07.01.2017.

8

 

     

07.01.2017.-21.01.2017.

7

 

     

21.01.2017.-11.02.2017.

7

 

     

11.02.2017.-11.03.2017.

7

 

     

11.03.2017.-18.03.2017.

7

 

     

18.03.2017.-25.03.2017.

7

 

     

25.03.2017.-22.04.2017.

7

 

     

   

MONO - jednoprostorni apartman
BILO - dvoprostorni apartman

 

DOPLATE:
-Dorucak u hotelu „Miramonti“ – 65 eur po osobi;vecera u hotelu ’’ Miramonti’’ 210 eur po osobi, deca od 2 - 8 godina – 20% popusta
-Obavezno finalno čišćenje - 60 eur po apartmanu

- Boravišna taksa - 1.30 eur po osobi dnevno

-Novogodisnja vecera 100eur/deca 2-8god popust 20%

 

Cene su izražene u EUR po apartmanu na bazi najma apartmana i uključuju: vodu, struju, grejanje, peškire, menjanje posteljine - jednom nedeljno.
Svi gosti apartmana Antares mogu da koriste usluge hotela MIRAMONTI.

  

      

CENA OBUHVATA:
- Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu na bazi navedene usluge dnevno po osobi
Za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba - na upit!

 

CENA NE OBUHVATA:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Doplatu za jednokrevetnu sobu;
- Doplatu za boravišnu taksu (obavezna je doplata na licu mesta)
U hotelima boravisna taksa krece se od 1.20 eur -2 eur po osobi dnevno, u apartmanima od 1 eur-1.20 eur po osobi dnevno
(deca do 12 godina ne placaju BT)
- Korišćenje usluga u hotelima koje se posebno naplaćuju: doplate za Svečanu Božičnu večeru (25.12.) i Svečanu Novogodišnju večeru (31.12.) - obavezne doplate u hotelima gde nije naznačeno da su Svečane večere uključene u cenu;
- Ostale obavezne doplate kod apartmana (naznačeno u tabelama);
- Individualne troškove putnika.

 

PROGRAM PUTOVANJA - SOPSTVENI PREVOZ:
Prvi dan, dolazak u hotel/apartman, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu/apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan, napuštanje hotela/apartmana najkasnije do 10:00h.

 

 

VAŽNE NAPOMENE:
- Cene u tabelama su izražene u EUR po osobi ili po studiju/apartmanu
- Individualni polasci / sopstveni prevoz / smene su subotom ili nedeljom, osim gde je drugačije navedeno. Minimum boravak od 7 noći / 8 dana, osim gde je drugačije navedeno.
- U svim hotelima ishrana je na bazi polupansiona-doručak i večera (doručak: samoposluživanje-izbor više jela); (večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela).
- VAŽNE NAPOMENE ZA APARTMANE: osim gde je drugačije navedeno, obavezna je doplata na licu mesta (isključivo gotovinom) boravišne takse, finalno čišćenje, depozita.
- Obavezan depozit za najam studija/apartmana se vraća na licu mesta prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio/apartman vraćen neoštećen.
- Popusti za decu, 3. i 4. odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, i spavaju na pomoćnim ležajevima u tipovima soba koji dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe. Pomoćni ležaj može biti: fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine nemaju ležaj u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Viza je neophodna i za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu.
- Putnik je u obavezi da prilikom ugovaranja putovanja prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja, kao i lične podatke ostalih učesnika u putovanju, onako kako je upisano u pasošu (odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u avionsku kartu, vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku i učesnicima u putovanju u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Obaveza je putnika da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša svih učesnika u putovanju i tačan kontakt telefon.
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina), kao i međunarodno putno osiguranje.
-Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
-Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi!
- U većini hotela postoje kreveti za bebe (baby cot)
- Svi hoteli/apartmani su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend - subota/nedelja).
- Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku gostiju. Agencija će proslediti zahteve i želje putnika hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
- Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino partnera.
- Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana zemlje odredišta.
-Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana uoči početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

 

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.


PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

 

 

Napomena: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

 

 

Način plaćanja:

 

- Gotovinsko plaćanje : 40% prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre početka aranžmana.

- Čekovi građana:
- Mogućnost plaćanja na 3 rate uz uvećanje 2% na mesečnom nivou.

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja usklađeni sa Opštim uslovima putovanja YUTA-e.

 


 Licenca kategorije OTP 179 / 2010. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 1927

Danas: 1927

Juče: