Zimovanje Italija 2017 / 2018

MARILLEVA

 


 

APARTMANI KRISTAL 3*

 

Kompleks se nalazi u mirnom delu,na samo 50 m od žičare koja vodi do Marilleva-Madonna di Campiglio i 800 m udaljen od grada Mezzana. Poseduje 38 apartmana i studia, raspoređenih u tri nivoa sa liftom. Sadržaj apartmanskog kompleksa: recepcija, velika otvorena terasa, skijašnica, servis za pranje veša, otvoreni i zatvoreni parking. Studia (mono) za 2 osobe i  apartmani (bilo) za 3-4 osobe - poseduju kompletno opremljenu kuhinju,kupatilo,balkon. 

http://www.residencekristall.com

 

 

Cene su izražene u EUR po apartmanu na bazi najma

Smena:subota/subota

Period

Broj noći

MONO 1/2 NA

BILO 1/4 STANDARD NA

BILO 1/4 SUPERIOR NA

26.12.2016.-02.01.2017.

7

 

   

02.01.2017.-07.01.2017.

5

 

   

07.01.2017.-14.01.2017.

7

 

   

14.01.2017.-21.01.2017.

7

 

   
21.01.2017.-28.01.2017.

 

7

 

   

28.01.2017.-11.02.2017.

7

 

   

11.02.2017.-25.02.2017.

7

 

   

25.02.2017.-04.03.2017.

7

 

   

04.03.2017.-18.03.2017.

7

 

   

18.03.2017.-25.03.2017.

7

 

   

25.03.2017.-08.04.2017.

7

 

   


MONO - jednoprostorni apartman
BILO Standard - dvoprostorni apartman
BILO Superior - dvoprostorni apartman veće kvadrature

DOPLATE:
Obavezno finalno čišćenje apartmana: ( osim kuhinjskog dela-obaveza gosta)
-MONO – 40 eur
-BILO standard – 45 eur
-BILO superior - 50 eur
-Posteljina i peškiri – 10 eur po osobi (nije obavezno)
-Obavezan depozit – 100 eur po apartmanu

Cene su izražene u EUR po apartmanu na bazi najma  i uključuju vodu, struju i grejanje.


U smenama koje su oznacene zvezdicom (*) cena je po osobi i ukljucuje i 6-dnevni ski pass za regiju Folgarida-Marilleva.

 

 

 

 

CENA OBUHVATA:
- Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu na bazi navedene usluge dnevno po osobi 
Za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba - na upit!

 

CENA NE OBUHVATA:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Doplatu za jednokrevetnu sobu; 
- Doplatu za boravišnu taksu (obavezna je doplata na licu mesta)
U hotelima boravisna taksa krece se od 1.20 eur -2 eur po osobi dnevno, u apartmanima od 1 eur-1.20 eur po osobi dnevno 
(deca do 12 godina ne placaju BT)
- Korišćenje usluga u hotelima koje se posebno naplaćuju: doplate za Svečanu Božičnu večeru (25.12.) i Svečanu Novogodišnju večeru (31.12.) - obavezne doplate u hotelima gde nije naznačeno da su Svečane večere uključene u cenu; 
- Ostale obavezne doplate kod apartmana (naznačeno u tabelama);
- Individualne troškove putnika.

 

PROGRAM PUTOVANJA - SOPSTVENI PREVOZ: 
Prvi dan, dolazak u hotel/apartman, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu/apartmanu na bazi izabrane usluge. 
Poslednji dan, napuštanje hotela/apartmana najkasnije do 10:00h.

 

 

VAŽNE NAPOMENE:
- Cene u tabelama su izražene u EUR po osobi ili po studiju/apartmanu
- Individualni polasci / sopstveni prevoz / smene su subotom ili nedeljom, osim gde je drugačije navedeno. Minimum boravak od 7 noći / 8 dana, osim gde je drugačije navedeno. 
- U svim hotelima ishrana je na bazi polupansiona-doručak i večera (doručak: samoposluživanje-izbor više jela); (večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela). 
- VAŽNE NAPOMENE ZA APARTMANE: osim gde je drugačije navedeno, obavezna je doplata na licu mesta (isključivo gotovinom) boravišne takse, finalno čišćenje, depozita.
- Obavezan depozit za najam studija/apartmana se vraća na licu mesta prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio/apartman vraćen neoštećen.
- Popusti za decu, 3. i 4. odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, i spavaju na pomoćnim ležajevima u tipovima soba koji dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe. Pomoćni ležaj može biti: fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine nemaju ležaj u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Viza je neophodna i za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu.
- Putnik je u obavezi da prilikom ugovaranja putovanja prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja, kao i lične podatke ostalih učesnika u putovanju, onako kako je upisano u pasošu (odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u avionsku kartu, vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku i učesnicima u putovanju u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Obaveza je putnika da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša svih učesnika u putovanju i tačan kontakt telefon. 
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina), kao i međunarodno putno osiguranje. 
-Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. 
-Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi!
- U većini hotela postoje kreveti za bebe (baby cot)
- Svi hoteli/apartmani su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend - subota/nedelja). 
- Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku gostiju. Agencija će proslediti zahteve i želje putnika hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
- Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino partnera. 
- Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana zemlje odredišta.
-Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana uoči početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

 

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.


PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

 

 

Napomena: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

 

 

Način plaćanja:

 

- Gotovinsko plaćanje : 40% prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre početka aranžmana.

- Čekovi građana: 
- Mogućnost plaćanja na 3 rate uz uvećanje 2% na mesečnom nivou.

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja usklađeni sa Opštim uslovima putovanja YUTA-e.

 


 Licenca kategorije OTP 179 / 2010. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

011/22-82-051

065/22-82-051

Radno vreme od 09 do 19h
Subotom od 09 do 15h

bglucky@gmail.com

bglucky07@open.telekom.rs

VIBER: 065/22-82-051

logo
 

 

WizzAir Prodaja Avionskih Karata


rent a car beograd iznajmljivanje automobila

Najnovije Vesti Blog iz Turizma
iznajmljivanje autobusa
putno osiguranje

bglucky travel agencija
Putem Skypa

Ukupno: 1927

Danas: 1927

Juče: