DIVČIBARE  2020/2021

 

 

 

U centralnom delu Maljena, 38 km jugoistočno od Valjeva nalazi se Divčibare, poznato planinsko turističko mesto druge kategorije. Divčibare su planinsko polje koje se pruža od Crnog vrha, Paljbe, Golupca do Velikog brda. Divčibare leži na nadmorskoj visini od 980 m. Na Divčibarama postoje četiri stroga rezervata prirode: Crna reka, Čalački potok, Zabalac i Vražji vir.Divčibare imaju blagu i prijatnu klimu. Zbog svog dobrog geografskog položaja, do Divčibara dopiru vazdušne mase iz Mediterana i sukobljavaju se sa vazdušnim masama Karpata i Panonske nizije, čime se može objasniti prisustvo joda u vazduhu. Divčibare imaju povoljnu srednju godišnju temperaturu od 18 stepeni, sa toplijom jeseni od proleća. Septembar je najsuvlji mesec, jer je samo 5,4 dana sa padavinama. Divčibare imaju 289 dana bez vetra, 126 dana sa padavinama, zime obiluju snegom puna 4 meseca. Na osnovu posmatranja klime u jednom dužem periodu od strane Balneoklimatološkog instituta Srbije iz Beograda 1963. godine Divčibare je proglašeno za "Klimatsko lečilište".Na Divčibarima mogu se lečiti: oboljenja bronhijalne astme, hronični bronhitis, oboljenja sa neurovegetativnim poremećajima, stanje rekovalescencije, posle akutnih infektivnih bolesti, pneumonije...

 

 

HOTEL DIVČIBARE ****

 

    

Hotel “Divčibare” je najluksuzniji hotelski objekat na čuvenoj maljenskoj visoravni.

Hotel sa četiri zvezdice , koji se nalazi u sklopu hotelsko-  turističkog društva “Vujić Divčibare“, potpuno je renoviran 2007 godine. Nekadašnja “Balkanija“, kako su je meštani zvali, bio je srce Divčibara što zbog izuzetne lokacije u samom centru banje, upečatljivih arhitektonskih odlika, to i zbog, za to vreme, bogate ponude hotelskih sadržaja.

Privatizacijom AD “Sloga“  vraća se sjaj hotela koji је bio jedan od najznačajnijih hotelskih objekata stare Jugoslavije. Danas je detaljno rekonstruisan, obogaćen raznovrsnim  sadržajima, idealno mesto za uživanje tokom cele godine.
Blizina velikih gradskih centara kao što su Valjevo, Beograd, Novi Sad, čini ga privlačnom destinacijom za različite kategorije turista .

 

 

 

Cene su izražene u dinarima na bazi izabrane usluge po osobi dnevno

Usluga

Pun pansion

Polupansion

Noćenje sa doručkom

1/1 soba

4.800 

4.600  4.400 

1/2 soba

 4.200

4.000  3.800 

Apartman

 12.400(za dve osobe)

12.000(za dve osobe)  11.600(za dve osobe) 

-obavezno plaćanje na licu mesta bavišna taksa-za odrasle 80 rsd po osobi; deca od 7-15 god plaćaju 40 rsd.Osiguranje plaćaju svi u iznos od 8 rsd po osobi dnevno 

-deca do 5 god-ne plaćaju obrok (dete ima dečije obroko),nemaju svoj ležaj

-deca od 5-12 god-50% popusta (dete ima dečiji obrok), nemaju svoj ležaj

-deca od 12-15 god-30% popusta (dete ima standardne obroke) i pomoćni ležaj

-da bi deca ostvarila popsut,neophodno je da budu u pratnji bar jedne odrasle osobe

-ukoliko u sobi boravi jedno dete uzrasta do 5 godina i jedna odrasla osoba, naplaćuje se cena 1/1 sobe

 

 

 

HOTEL MALJEN

  

 

Hotel Maljen je sa dugogodišnjom tradicijom ,a krajem 2011.godine je potpuno renoviran u skladu sa potrebama današnjih gostiju .

Hotel u svojoj ponudi raspolaže sa 120 ležaja raspoređenih u 60 soba ,sve sobe su opremljene kupatilima ,a gostima je na raspolaganju sala za ručavanje kapaciteta 120 mesta ,sa kompletnom pratećom opremom pogodnom za realizaciju predavanja i prezentaciju .Za trenutke uživanja u prizemlju hotela nalazi se poslastičarnica .

 

 

 

Cene su izražene u dinarima na bazi izabrane usluge po osobi dnevno

Usluga

Pun pansion

Polupansion

Noćenje sa doručkom

1/1 soba

4.000 

3.800  3.600 

1/2 soba

3.000 

2.800  2.600 

-obavezno plaćanje na licu mesta bavišna taksa-za odrasle 80 rsd po osobi; deca od 7-15 god plaćaju 40 rsd.Osiguranje plaćaju svi u iznos od 8 rsd po osobi dnevno 

-deca do 5 god-ne plaćaju obrok (dete ima dečije obroko),nemaju svoj ležaj

-deca od 5-12 god-50% popusta (dete ima dečiji obrok), nemaju svoj ležaj

-deca od 12-15 god-30% popusta (dete ima standardne obroke) i pomoćni ležaj

-da bi deca ostvarila popsut,neophodno je da budu u pratnji bar jedne odrasle osobe

-ukoliko u sobi boravi jedno dete uzrasta do 5 godina i jedna odrasla osoba, naplaćuje se cena 1/1 sobe

 

HEBA - Divčibare

 

hebanaslovna    

Novoizgradjeni objekat otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da svoje goste ugosti domaćinski i prijatnoj atmosferi, ambijentu koje objekat pruža. Smeštrajni kapacitet objekta je 31 soba: dvokrevetne, trokrevetne četvorokrevetne i dve family rooms. Objekat ima parking sa video nadzorom, recepciju, lobi bar, banket salu, moderan restoran sa prelepim pogledom na prirodu. Heba je udaljena na 800 m od centra Divčibara.  

 

 

 

C E N O V N I K -od 01.03.2021.-

 

NOĆENJE SA DORUČKOM: 7. 900,00 RSD za dve osobe


POLUPANSION :9. 500,00 RSD za dve osobe


POPUSTI ZA DECU UZ DVE ODRASLE OSOBE:


DETE DO 3 God. GRATIS – ZAJEDNIČKI LEŽAJ + DEČIJI OBROK
DETE 0D 3 – 12 God. NA ZAJEDNIČKOM LEŽAJU 50 % POPUST
DETE 0D 3 – 12 God. NA POSEBNOM LEŽAJU 30 % POPUST
DETE UZ 1 ODRASLU OSOBU 30 % POPUST OD CENE ZA ODRASLE
DVOJE DECE DO 5 godina 1 dete gratis drugo dete ima popust 40% od cene na posebnom ležaju
DVOJE DECE, JEDNO DO 3 god gratis, DRUGO DETE PREKO 3 GODINE NA POSEBNOM LEŽAJU
IMA POPUST 30%
Boravišna taksa sa osiguranjem iznosi 80,00rsd po osobi po danu za odrasle,
deca od 7 do 15 god. plaćaju 50,00 rsd po danu,
deca do 7 god. ne plaćaju boravišnu taksu.

 

 

MARKOV KONAK

 

Na svega 200 metara od centra Divčibara Markov konak vam nudi smeštaj u savremeno opremljenim sobama i studijima.

Soba broj 5 nalazi se na visokom prizemlju i ima svoju terasu.

Pored spavaće sobe, koja ima francuski lezaj (pomocni po potrebi) i kupatila, u predsoblju se nalazi komplet opremljena  kuhinja, sa mini šporetom i frižiderom.

Soba sadrzi besplatan WiFi internet, DVD, digitalnu televiziju.

Apartman broj 6 nalazi se u prizemnom delu Markovog konaka na Divčibarama. Prostran dnevni boravak sa kuhinjom obezbeđuje potreban konfor. Spavaća soba sa bračnim krevetom, kao i pomoćni ležaj u dnevnom boravku mogu da ugoste 4 osobe.

Apartman u potkrovlju-Apartman je studijskog tipa, smeštajnog kapacitete do šest osoba (bračni ležaj i tri pomoćna ležaja). U apartmanu se nalazi komplet opremljena kuhinja, sa stolom za ručavanje. Iz ovog apartmana pruža se divan pogled na panoramu Divčibara.

Soba broj 9 nalazi se na drugom spratu Markovog konaka na Divčibarama. Pored spavaće sobe postoji i odvojena čajna kuhinja sa mini šporetom i frižiderom. Bračni krevet sa pomoćnim ležajem mogu da ugoste do 4 osobe.

Soba broj 13 nalazi se na drugom spratu Markovog konaka na Divčibarama. Pored spavaće sobe postoji i odvojena čajna kuhinja sa mini šporetom i frižiderom. Bračni krevet sa pomoćnim ležajem mogu da ugoste do 4 osobe.

Apartman broj 10 se nalazi na prvom spratu. Ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku nalazi se pomoćni ležaj za dve osobe. Ima  komplet opremljenu kuhinju sa stolom za ručavanje i svoje kupatilo.  Iz dobro osvetljenog apartmana pruža se pogled na panoramu Divčibara.

Apartman broj 8 je luksuzno opremljen apartman i nalazi se u visokom prizemlju. Izuzetan konfor sa 3 spavaće seobe, velikom dnevnim boravkom, trpezarijom i komplet kuhinjom, kao i kupatilom mogu da ugoste do 8 osoba. Velika terasa ima pogled na borovu šumu.

Apartman broj 2 nalazi se u prizemnom delu Markovog konaka. Prostran dnevni boravak sa kuhinjom obezbeđuje potreban konfor. Spavaća soba sa bračnim krevetom, kao i pomoćni ležaj u dnevnom boravku mogu da ugoste 4 osobe.

Soba broj 4 se nalazi u prizemlju objekta. Ima bračni ležaj, komplet opremljenu kuhinju sa stolom za ručavanje i kupatilo. Soba ima balkonska vrata, što omogucuje direktan izlaz u dvorište.

Cene su izražene u dinarima po studiju/apartmanu po noćenju

Tip smeštaja

01.09.-29.12.

30.12.-20.02.2020.

1/3 studio

 

 

1/4 apartman

 

 

1/8 lux apartman

 

 

 

 

 

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu
U slučaju promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni .


NAČIN PLAĆANJA:
Uplata akontacije od najmanje 30% od ukupne cene prilikom rezervacije,ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
uplatom na tekući račun
platnim karticama
čekovima građana uz uvećanje 2% na mesečnom nivou:

U slučaju promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni.

Organizator OTP 182/2010

 

 

 

011/22-82-051

011/22-82-052

011/317-42-09

011/22-74-579

065/22-82-051

bglucky@gmail.com

bglucky07@mts.rs

VIBER: 065/22-82-051

Radno Vreme

LETNJE

PONEDELJAK - PETAK: OD 10-18h
SUBOTOM: OD 10-15 h

ZIMSKO

PONEDELJAK – PETAK: OD 09–17h
SUBOTOM: OD 10–14h

bonitetna

logo
 

WizzAir Prodaja Avionskih KarataNajnovije Vesti Blog iz Turizma
Prevoz do Crne Gore
Autobuska Linija za Grcku
putno osiguranje

 

bglucky travel agencija
Putem Skypa

utas


Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 15 bytes) in /home/web009/public_html/count.php on line 7